Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka zatroskana

Nauczyciel mojego dziecka jest homoseksualista!

Polecane posty

Gość brak tolerancji
"tymbardziej policja" hahaha brak slow na ciebie... po pierwsze tym bardziej po drugie, nie rozumiem zdania? Czy uwazasz ze policja moze sobie robic bezkarnie co jej sie podoba????

Gość Psedłonim_
Czytam Ciebie, Zardzwwiała, z nadzwyczajną starannością.

Gość UVA
nauczyciel, lekarz itp to tylko zawód który osoba powinna wykonywać z należytym profesjonalizmem. Ludzi nie powinno obchodzić z kim dana osoba chodzi do łóżka, czy z facetami czy z kobietami czy zarówno z facetami i kobietami czy też uprawia sex grupowy lub zdradza itd. Ale to są ograniczenia wynikające nie tyle z braku tolerancji co z braku chęci poznania drugiego człowieka. Jeżeli nauczyciel dobrze wywiązuje się z powierzonych mu obowiązków to dlaczego go piętnować?

Gość Psedłonim_
Uva, zadaj sobie trud przeczytania całości mojego wywodu i wskaż choć jedno miejsce, gdzie napiętnowałem w najmniejszy choćby sposób człowieka?

Gość UVA
tak samo zwalniajmy nauczycielki które zachodzą w ciążę i to jeszcze pozamałżeńską nie daj Boże bo się jeszcze nasze córki pozarażają

Gość matka zatroskana
no dobra zgredy:D to prowokacja! chcialam zobaczyc czy spoleczenstwo siedzi jeszcze w wiekach srednich czy juz w 21 wieku:p psełdonim ty geju ty jestes takie ograniczony ze tego ustawodawca nie przewiduje!:D

Gość UVA
ja piszę ogólnie Psedłonimie nie konkretnie do Ciebie

Gość Psedłonim_
A jeśli nauczyciel, Uva, dobrze się wywiązuje ze swoich obowiązków, ale dziwnym trafem zaczyna w nim kwitnąć uczucie do Twojego dziecka, to co wtedy?

Gość psedłonim dzielnie
zastępujesz ze swoimi życiowymi mądrościami zawsze szczerego , przypadek ? Napiszę jedno - bo miałam okazję czytac twoje wypociny na wielu różnych tematach , jesteś tak mdły i ograniczony że żal cię chłopie czytac , porażka :O W dupie byłeś , gówno widziałeś a wydaje ci się żeż pozjadał wszystkie rozumy :O

Gość UVA
prowokacja czy nie to zawsze jakiś temat do zagorzałej dyskusji

Gość Psedłonim_
Popatrz, Zardzewiała. :-) Kolejna koleżanka, która woli rozmawiać z "ogółem". :)

Gość UVA
ale dopóki nie zacznie to mnie to nie obchodzi, do łóżka nikomu nie zamierzam zaglądać

Gość Psedłonim_
(Trudno się zresztą dziwić. W końcu "z ogółem" rozmawia się znacznie prościej.)

Gość matka zatroskana
"A jeśli nauczyciel, Uva, dobrze się wywiązuje ze swoich obowiązków, ale dziwnym trafem zaczyna w nim kwitnąć uczucie do Twojego dziecka, to co wtedy?" - to zalezy ile dziecko ma lat, jesli powyzej 16 to nic mi do tego, bo to wiek kiedy bachor moze sie bzykac:)

Gość UVA
z ogółem się łatwiej dogadać niż z Tobą Psedło bo do Ciebie żadne argumenty nie docierają siedzisz sobie szczelnie zamknięty w tym swoim konserwatyzmie

Gość yhymmy
czy to jest prowo czy nie, tak szczerze mówiąc jeśli poruszałby temat homoseksualizmu itd. na lekcjach wtedy naprawdę mielibyście prawo domagać się tego żeby go zwolnili i zapewne tak by też uczynili

Gość Psedłonim_
Jak sądzisz, Zardzewiała? Jak należałoby zakwalifikować odzywkę pod moim adresem, pełną pogardy, nienawiści, nafaszerowaną dalekim od kultury językiem? Hę? :)

Gość UVA
czytasz mi w myślach

Gość aloe
"w wielkiej brytani nie masz prawa zapytac sie kogokolwiek ani o wiek ani o pochodzenia ani o upodobania seksualne. Jezeli pracodawca moze byc skazany za takie pytania to tym bardziej policja" przeczytaj to co napisalas jeszcze 5 razy moze zrozumiesz jaka idiotka jestes policja nie moze spytac podejrzanego o wiek ? o pochodzenie ? jakim prymitywem trzeba byc zeby tworzyc takie zdania ?

Gość brak tolerancji
policja ma prawo wejsc do twojego domu - tak jesli ma podejrzenie ze w twoim domu jest popelniana infrakcja ma prawo cie podsluchiwac - tak jesli ma podejrzenie ze jestes wmieszany w jakas infrakcje i do tego za kazdym razem musi ci pomachac papierem podpisanym przez sedziego "warrant" - slyszales o tym idioto? a slyszales o tym ze policjanci maja procedure discyplinarna za kazdym razem jak zlamia prawo (ktorego pilnuja przestrzegania) a slyszales o tym ze sad europejski praw czlowieka skazuje panstwa europejskie za to ze ich policja nie przestrzega praw czlowieka??? wiec ty sie zamknij czlowieku, bos w komunizmie urodzony i chyba jeszcze z niego nie wyszedles

Gość Psedłonim_
Czekaj, Uve, pomijając charakter moich poglądów, dlaczego twierdzisz, że są one konserwatywne? A może one nie są konserwatywne, ale bardzo postępowe? Kto i na jakiej podstawie nadał sobie mandat przypinania ideologicznych łatek? Życzę sobie, Uve, zaliczać moje poglądy do postępowych i nowoczesnych!

Gość matka zatroskana
"czy to jest prowo czy nie, tak szczerze mówiąc jeśli poruszałby temat homoseksualizmu itd. na lekcjach wtedy naprawdę mielibyście prawo domagać się tego żeby go zwolnili i zapewne tak by też uczynili" - a to czemu? to juz nie mozna rozmawiac o homoseksualizmie?

{Pesełdonim - Jak sądzisz, Zardzewiała? Jak należałoby zakwalifikować odzywkę pod moim adresem, pełną pogardy, nienawiści, nafaszerowaną dalekim od kultury językiem? Hę? } A co ja znawca takich odzywek?

Gość brak tolerancji
to podajcie jakis link do tych statystyk, bo jakos nie chce mi sie wierzyc :p

Gość Psedłonim_
:-) Nie trudno, Uva, się zorientować, że łatwiej się Ci dogadać "z ogółem". Ale to chyba nie jest miła Twemu sercu konstatacja? Daj mi ostatnią nadzieję...Proszę!

Gość aleo
idiotko stwierdzilas ze sa to dane wyssane z palca bo policjanci nie moga pytac o wiek plec, pochodzenie czy orientacje, otoz idiotko moga w przypadku podejrzenia o popelnienie przestepstwa..

Gość Psedłonim_
Tak sądziłem, Zardzewiała. W końcu to Ty siebie mienisz heroldem tolerancji. :)

Gość Psedłonim_
Sam sobie pogrzeb, leniu intelektualny.