Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuutas dwulicowy

mam dziewczynę, oświadczyłem się jej, kocham ją, a chcę bzykać się z innymi

Polecane posty

Gość bydlak nie chrzan
laski na dyskotekah uprawiajace seks po kiblach i samohcodach i tak dalej :o

Gość bydlak nie chrzan
a ty kutasie dwulicowy nie krzywdz dziewczyny i odejsc jak Ci kutas buzuje i na mozg uderzyl :o

Gość bzyknij bzyknij
Do dziewicy-Jak juz sobie bzykniesz to pogadamy!;) Jestem juz dorosla i dosknale wiem co robie, bylam w kilku zwiazkach, facet zdradzal...Dlaczego ja mam byc wierna i oddana jednum?tyle przystoniaczkow chodzi po tym pieknym swiecie, mam sobie zalowac?Niby dlaczego??Rzymianki tez sie pier dolily i bardzo slusznie.Glupota byc wierna i oddana jednemu, skoro i tak zar ucha sobie na boku!:P Poki jestem mloda dojrzala kobieta, bede sie bzykac ile mi sie podoba, nawet zonaci potrafia byc zajebisci w lozku, a wy glupie siedzta se w domu:D:D

>>patrz sponsoring, galerianki i laski wiazace sie z gosciem dla kasy To jest zwykła prostytucja 🖐️

Gość bzyknij bzyknij
Dziewica, zespalaj sie zespalaj:PZobaczysz jak ten Twoj "kochany"bedzie sie zespalal:Dalbo i nie zobaczysz bo potrafia robic to bardzo ostroznie i nigdy zonki, zakochane wierne durnoty sie o tym nie dowiaduja!:D

Gość Jola z Raciborza
Ja sie puszczam na prawo i lewo, ssałam chyba 200 facetów, waliłam konia chyba 500, ruchałomnie ok 300, spermy tez wypiłam chyba ze 100 litrów. Teraz biore za to kase, taka głupia nie jestem

Gość bydlak nie chrzan
podalam dalsze przyklady, a co to za roznica w ttym przypadku prostytutka tez uprawia sex bez uczuc :P ino za kase :o

Gość chce byc szczesliwa..
kurwa czytam pierwszy twoj post chlopie i mowie sobie "ja pierdole co za popierdoleniec " nie mam slow na Ciebie, jestes beznadziejny, niedojrzaly poprostu dla mnie jestes nikim... Takich ludzi jak Ty to trzeba tepic... ktos dobrze tu powiedzial, chcialbys kochac jakas kobiete, wybranke swego zycia, ktora chciala by sie bzykac z 10-cioma na raz bo jej sie tak podoba a Ty nic bys o tym nie wiedzial ? kurwa chlopie wez sie zastanow... najpierw sie wyszalej a dopiero pozneij jak stwierdzisz ze jestes gotowy na zwiazek to dopiero cokolwiek sobie planuj, a nie jestes takim smieciem, ktory zrani serce niewinnej kobiety, ktora zapewne Cie kocha..... Jak dojdziesz do wniosku, ze Twoj kutas jest gotowy na oddanie sie jednej i na stale to wtedy mysl powaznie, a nie jak dzieciak... Jestem ciekawa ile mas zlat :) pozdrawiam

bzyknij :) widzisz, ty chyba na wiernego małżonka a ni na wierność własną nie możesz liczyć, ale nawet jeśli, nie imputuj innym swojego zepsucia :) jeśli ludzie wiernie na siebie czekają przed ślubem, po ślubie też jest szansa na wierność mój czysty ukochany sam zaproponował czystość przedmałżeńską, co ochoczo pochwaliłam i tak trwamy już 2 lata :)

mam swoje zdanie i go nie zmienię Babki które puszczają się z żonatymi, zajętymi facetami wiedząc o tym to zwykłe szmaty. Jedna już próbowała mi odbić faceta to do tej pory unika mnie jak mnie widzi. jak można być takim człowiekiem? :/

Gość bzyknij bzyknij
Bydlak-kurestwo?a kto tak powiedzial?Ja tylko biora przyjemnosci dane mi przez zycie, a bzykac sie z przystojniakiem co week innym to wielka przyjemnosc dla mnie:P Rzymianki jak juz wspomnialam tez tak robily, popieram, trza sie bzykac, porzadnie, potem maz, dzieci...:D Dziewica a Ty czekaj ile chcesz, ten Twoj kochac pewnie tez czekac...hahaha:DI ta sobie wmawiaj!:P

Gość a z mu wspolczuje
wierz mi ze jak sie dowie o przyszłosci to cie nie bedzie chcial.

Gość bumerang....
No nie mogę....do ........gfbatv Nie bądź śmieszna/y i sama czytaj ze zrozumieniem, bo ja pojęłam w czym rzecz. Nie doczytałaś/eś mojego postu i silisz się na zwracanie uwagi, zamiast skupić się na sobie. Wytykasz komuś własne błędy! Ja natomiast dobrze wiem co czytałam i co napisałam! A to, że on napisał, iż jego żona nie wiedziała, że on ją zdradzał, to nie zmienia sytuacji, że ona mogła zdradę przeczuwać. On pisał w swoim odczuciu. Przecież ona się tu nie wypowiadała!

Gość bzyknij bzyknij
Oczywiscie ze uzywam prezerwatyw:PNie mam zamiaru jeszcze wkladac swoich pieniedzy w ta przyjemnosc:P pieniedzy na lekarzy oczywiscie;) Moj przyszly maz?jesli w ogole bede miala meza, chociaz nigdy nic nie wiadomo;)od kogo mialby sie dowiedziec?od was?:D Trza sie umiec "puszczac"po cichu, a to nic trudnego:P Dodam, ze kilka miesiecy temu tez bylam zdania, ze kobieta powinna byc oddana mezczyznie, wierna...:Pale po co mi to?Co jest zlego w sexie?Piszecie tak bo chodzi o wiare, a wiekszosc z was dala juz doopy niejednemu:D

Gość nie do końca jasne
Dla faceta miłośc i sex to dwie różne i niezależne od siebie sprawy Bydlak, wali mnie to, co facet jak rozumie chce mieć żonę, niech stosuje się do zasad, nie, niech nie zawraca jej głowy po co się żenić skoro chce eksperymentować? faceci pomyślcie raz głową a nie główką, jak Was zdradzi to już nie będzie tak cwaniakować

Gość bzyknij bzyknij
nie do końca jasne -Apel jakis do facetow wyglosilas??:DMyslisz, ze beda Cie sluchali??:DWyjdz przed klatke z kartka i napisz na niej dokladnie to co tutaj!:D

:) heh jak juz widze te oburzone twarzyczki kafeterianek... a rozwnoczesnie smiac mi sie chce jak niektore kobiety przechwalaja sie swoimi libralnymi pogladami :D od ekstremy do ekstremy 'Dlaczego ja mam byc wierna i oddana jednum?tyle przystoniaczkow chodzi po tym pieknym swiecie, mam sobie zalowac?Niby dlaczego??'' zyjemy w kraju demokratycznym, podobno wyzwolonym, jesli komus to pasuje to niech tak robi. nie zachecalabym innych do moralnej oceny takiej postawy poniewaz kazdy ma swoje zycie, swoje sumienie i koniec koncow- sam ponosi odpowiedzialnosc za swoja glupote. facet ma ochote, zrozumiale i naturalne teraz sie okaze czy jest odpowiedzialny czy tez nie.

Gość nie do końca jasne
"nie do końca jasne -Apel jakis do facetow wyglosilas??" bzyknij bzyknij, a co cię to obchodzi, czy wygłosiłam apel czy się porzygałam? przed klatkę to ty wyjdź z karteczką na czole - BZYKNIJ BZYKNIJ MNIE!!!

nie chodziło mi o to, czy bzykasz się z jednym czy 50. nie mam nic do kobiet które uprawiają seks nie mając stałego partnera. za to mam już wiele do takich które to robią, wiedząc, że facet jest zajęty. może nie tyle co mam do nich wiele ale ich nie szanuję no i jak już wcześniej napisałam to dla mnie zwykłe szmaty.

Gość nie do końca jasne
co taka cisza, ruchacze nie chcą się już wypowiadać?:P

O boze to po co sie zareczales, mowisz ze kochasz a chcesz bzykac inne, czy to jest milosc? Chyba nie dorosles do malzenstwa moj drogi. Bedziesz jej zyczyl milosci WIERNOSCI i UCZCIWOSCI MALZENSKIEJ, a tu o bzykaniu innych mowisz o mog boze.

Gość ranbadad
a bzykkaj se nawet muchę gnojówke, co nas to obchodzi