Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izusia zołzusia

dziewczyny lapiace faceta na dziecko- coz za desperatki

Polecane posty

kompletny brak szacunku do samego siebie, brak godnosci, desperacja...to chyba cechuje takie kobiety. Od razu mysla, ze facet sie z nimi ozeni a gdy nie chce tego zrobic to od razu rozpacz i wyzywanie faceta od najgorszego - wiem bo spotkalo to mojego dobrgo kolege....biedak ze trafil akurat na taka babe

Gość no dobrzeee
urzekla nas Twoja historia a teraz krótko co chcesz nam przekazać

chce wam przekazac abyscie nie braly faceta na dziecko. Na pewno facet nie zacznie was dzieki temu kochac, a jak juz sie z wami ozeni bo rodzice beda mu kazali :p to i tak predzej czy pozniej bedzie po malzenstwie. no chyba ze ktos nie uznaje rozwodow to wtedy sie beda ze soba mezyc przez cale zycie :) W ogole co takie kobiety specjalnie zachodzace w ciaze sobie mysla?

Gość mnie to też rozwala
on i tak i tak zdadzał sobie będzie ją, czemu nie skoro nie kocha jej

Gość i myślisz że te dziewczyny
tu siedzą i to przeczytaja...żałosna jesteś.

Gość do Tym razem to znowu ja/
są.

Gość bede chamska
ale za przeproszeiem po co ja dymal w takim razie??? dorosly jest i chyba iwe skad sie biora dzieci, idiota a teraz bedzie plakal bo na taka i owaka trafil , trzeba myslec zanim sie cos zrobi a nie po fakcie, pozdro600

Gość bede chamska
szkoda tylko ze przez akich idiotow najbardziej cierpia dzieci

a najgorsze sa takie baby, ktore kazdy temat komentuja "zalosna jestes" juz nawet nie mozna swojego zdania wypowidziec bo sie slyszy "zalosna jestes" osoby majace wlasnie tylko to do powiedzenia sa bardziej zalosne ode mnie....zreszta nie wazne za co sie krytykuje, wazne aby krytykowac prawda?

ale nie chodzi o to kto kogo dyma iitp...sex to jedno, ale dlaczego kobiety mysla, ze gdy bedzie dziecko to facet z nimi zostanie lub sie z nimi ozeni? Tylko chodzi tez o "lapanie na dziecko" a nie o samo zajscie w ciaze. Z moim kolega bylo tak, ze dziewczyna brala caly czas tebletki antykoncepcyjne i nie powiedziala mu ze je odstawila - to byl po prostu jej plan aby on sie z nia ozenil

Gość twoja historia urzekla mnie te
Szkoda, że twój kolega, to niemyślący, niedojrzały szczyl, szkoda, że pieprzył kobietę, której nie kochał i szkoda, że teraz będzie musiał się ożenić z nią. Ale co mnie to obchodzi. :classic_cool: :D

nie chodzi o to...jak zawsze kazdy musi sobie dopowiadac cos...on ja kocha ale jeszcze nie chcial slubu i wlansie dlatego ona zaszla w ciaze bo myslala ze jak bedzie w ciazy to sie z nia ozeni. Ale on slubu i tak z nia nie wezmie wiec nie pisz ze musi rbac z nia slub - wiedzialabys o tym gdybys czytal uwazniej moje pprzednie wypowiedzi. Do slubu nikogo nie mozna zmusic

ja tam uwazam ze "łapanie faceta na dziecko" to jest wytłumaczenie faceta bo jak idzie z kobietą do łóżka to powinien wiedziec że może to się skonczyć ciążą w związku z tym niech użyje gumki, bez względu na to co mu opowiada dziewczyna ale większości wygodniej zwalić zabezpieczenie na dziewczynę a później jest płacz: obu stron

Gość nektóre panny faktycznie
mają taki sposób na życie, aby nie pracować tylko złapać szybko chłopa na dziecko i niech zap.... na nią i dzidzię, "nieszczęśliwe" wpadki też oczywiście się zdarzają...

Gość adwokatka się znalazła
po co się wtrącasz? Może sobie jeszcze ten temat wydrukuj i dzieciakowi wyslesz na 13ste urodziny w prezencie?

Gość wolność słowa i wyznania ot co

Gość wolność wolnościa ale
ona zdaje się pociesza tego frajera i buntuje przeciwko matce jego dziecka...

czy ja sie wtracam ? Wtracam sie w czyjes zycie? wyrazam swoje zdanie i chcialam podyskutowac, tyak jak napisal ktos powyzej jest wolnosc slowa...wiec o co chodzi?

nie pocieszam go i na pewno nie buntuje. Jego zycie jego wybory, to moj kolega wiec jezeli chce sie wygadac to ja go zawsze wyslucham i nie mowie co ma robic tylko zawsze mowie, ze to jego zycie i jego wybory i ja nie bede za nie brala odpowiedzialnosci. Dlaczego cdopowiadacie sobie wszystko?

Gość bo jestes glupia

Gość wyrażasz swoje zdanie
czyżby? Zwyczajnie uogólniasz. Poniżyłaś wszystkie kobiety, które zaszły w nieplanowane ciaże, a statystycznie co druga ciąża do takich nalezy. Stanełas w obronie biednych facetów oskazajac dziewczyny o cytuje: brak szacunku dla samej siebie, brak godności itp. A z facetów zrobiłaś bezwolnych biedaków, których spotkała niezasłużona krzywda.

Gość martynkoska 23
cos mi się wydaje, że to dla ciebie nie jest zwykły kolega...ale mniejsza o to. Dla mnie równiez nie do pomyslenia jest, żeby kobieta sama dokonywała wyboru co do posiadania dziecka i poprzez oszustwo zachodział w ciąże...to za powazna sprawa żeby ot tak sobie zrobić dzidziusia po to, żeby męzczyzna nas nie opuścił...to jest dopiero desperacja i manipulatorstwo...nie rozumiem takich kobiet, to wyrachowane idiotki i tu rozumiem w pełni autorkę.

Gość jak to w ogóle zrobić
złapać faceta na dziecko? Przecież nie można "specjalnie zajść w ciążę", w każdym razie ja nie umiem.

Gość martynkoska 23
co wy tu piszecie ludzie?? Umiecie czytać ze zrozumieniem???? Boże zmiłuj co za naród... Jak ponizyła wszystkie kobiety, które zaszły w nieplanowana ciąże?? Przecież autorka wyraźnie napisała, że nie rozumie kobiet, które celowo, w tajemnicy przed partnerem zachodzą w ciąże by zatrzymać faceta...to się zdarza i to jest chore...czytajcie dzieci porządnie a później bierzcie sie za takie rozkminki bo żal czytać

spokojnie to tylko kolega i nikt wiecej :) Nie uogulniam poniewaz nie chodzi mi o nieplanowana ciaze- wpadka kazdemu sie zdaza. Chodzi o to, ze dana dziewczyna swiadomie decyduje sie na dziecko - bez uzgodnienia tego z partnerem - poniewaz chce w ten sposob osiagnac pewien cel - zatrzymac przy sobie faceta lub wziac z nim slub. A przeciez dziecko nie oznacza, ze trzeba brac slub lub ze facet z nami zostanie. I nie bronie facetow ogolnie bo nigdy nie bronilabym takiego, ktory spi z dziewczyna a pozniej nie bierze odpowiedzialnosci za dziecko

martynkoska 23 - dzieki, wlasnie caly czas tlumacze to co napisalas i jest mi przykro ze niektorzy sobie dopowiadaja reszte - szkoda ze nieprawdziwa