Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izusia zołzusia

dziewczyny lapiace faceta na dziecko- coz za desperatki

Polecane posty

Gość martynkoska 23
heheh poległas oraaa bez dwóch zdań :) Sama się zamotałas dziecinko :P

Gość dokladnie tak jak mowisz
martynkoska 23 :) najlepiej osadzac innych, a sama sie dziecina pogubila w tym co pisze...wlasnie taka jest wiekszosc dziewczyn, az z daleka czuc jad!!!

Gość orraa27
po prostu zajadłość autorki mnie razi. mnie np guzik obchodzi, że kobiety celowo zachodzą w ciążę i nie budzi to we mnie żadnych emocji. same sobie tych dzieci nie robią, nie wykradają im plemników, nie podają pigułek gwałtu. a mężczyzna łatwo może się przed tym obronić używając gumek. bedzie to z korzyścią dla wszystkich i zmniejszy sie poziom różnych chorób. tymczasem wielu facetów woli raczej uprawiać seks bez żadnego zabezpieczenia i liczyć na szczęście niz sobie obniżać doznania

Gość hahaha zajadlosc
autorki - a to dobre? Widac od razu orraa ze bronisz dziewczyn ktore celowo zachodza w ciaze a prawda boli dlatego taka wsciekla jestes. Uderz w stol a nozyce sie odezwa

Gość to nie autorka jest
zajadla ale tylko i wylacznie Ty orraa 27 i wszytskie te ktore bronicie wrednych bab dla ktorych wazna jest tylko wlasna doopa

Gość orraa27
nie wiem, w którym momencie broniłam wrabiania kogoś w ciążę i napisałam, że popieram to z całego serca? to że jest to posunięcie desperackie i żałosne jest oczywiste. ale można się przed tym uchronić uzywając gumek- co powtarzam po raz kolejny. nie ma również przymusu poślubiania kogokolwiek z powodu ciąży. a odpowiedzialność mimo wszystko jest po obu stronach. gdyby któryś z facetów o których pisałam wcześniej zrobił mi dziecko, to owszem byłabym wściekła, ale pretensje miałabym przede wszystkim do siebie- w końcu sama sobie tego człowieka wybrałam. poza tym wiem,że ciąża może się zdarzyc nawet mimo zabezpieczenia. więc jak nie ufacie partnerkom, to zakładajcie kondomy. a prawda jest taka, że wielu facetów w ogóle się antykoncepcją swoich dziewczyn nie interesuje- raz usłyszą o pigułkach i to im wystarczy na lata związku

Gość fredencjaaa
ja tam zlapalam i zajebiscie jest

Gość brrrrrrrrrrrrpmm
"...on ja kocha ale jeszcze nie chcial slubu i wlansie dlatego ona zaszla w ciaze" to znaczy jak?wsadzila sobie jego kutasa do cipy i sie sama zaplodnila?jak sie dzieci nie chce miec to sie zabezpiecza!!!i to dotyczy kobiet jak i mezczyzn, mogl sie zabezpieczyc a nie pierdolic teraz glupoty ze go laska na bachora zlapala

Gość do oraaa27
Mialas facetow co mysleli ze z toba beda a ty ich traktowalas jako wibratora ?? To niezla sucz z ciebie. Dla przyjemnosci jak lubisz seks to zamiast krzywdzic innych kup se wBeateuhse na Marszłkowskiej Dildusia i sie zadowalaj. Co do kondomow to wiadomo ze to jak lizanie lizaka przez szybe. Dla kobiet nie ma tak dużej rożnicy w odczywaniu w kondomie czy bez. Dla facetow owszem. Ale tak zryta egoistka jak ty ma to gdzieś. Pigułki jak wszystko nie dają 100% pewności. Moja dziewczyna uzywa od 3 lat i do tej pory zadnej wpadki.... Wiadomo ze sa takie co klamia ze zazywaja specjalnie by zlapac faceta na bachora. Jeżeli dwoje ludzi cos ustala i jedna lamie umowe to chyba oczywiste ze to ta lamiaca postapila po swinsku. Bezsensu sa gadaniny w stylu ze facet mogl nie dymac bo wiadomo z kad sie biora dzieci. Jezeli on mial zaufanie a w zwiazku powinno sie je miec i zostal oszukany to wina lezy po stronie baby. Dodam ze czesto baby robia na boku bachora z innym a swojego faceta wrabiaja ze to jego. Z badan wynika ze okolo 10% zwiazkow to wlasnie sa takie ze facet nie jest biologicznym ojcem dziecka. Dlatego apeluje do facetow robcie badania DNA. Niech baby zostaja matkami samotnie wychowujacymi swoje bekarty. Niech posypia sie rozwody z win bab. Nie mozna tolerowac takiego postepowania. Badanie kosztuje okolo 1000 zl ale to nic w porownaniu z kosztem wychowania dziecka listonosza.

Gość ghfvujvguj
Dokladnie czesc tych przypadkowych wpadek mimo zabepieczenia to efekt puszczenia sie babki. Co z tego ze facet zalozy gume jak babapoleci na hydraulika bez gumy ??. Potem powie facetowi ze to jego bachor i ze co z tego ze uzywa zawsze durexa skoro nawet w instrukcji prezesow pisza ze nie daja 100% gwarancji. No i potem sa takie bajki ze tabletki i gumy nie sa pewne, a facet ma sie zarypac na smierc utrzymujac zonusie i jej bekarta.

Gość oouyh
Lapiace na dziecko ? To sa zwykle sz...y

Gość gość
Strasznie stary temat, ale robię aktualizację po obejrzeniu wczoraj Uwagi na TVN :D (fałszywe pozytywne testy ciążowe które wariatki kupują w necie, żeby zrobić "kawał" facetowi - alternatywa gdy taka desperatka mimo chęci zajścia w ciążę z PREMEDYTACJĄ, nie może zajść, albo chce przetestować faceta w tak perfidny sposób) Sama jestem kobietą, ale to co robią takie desperatki jest ŻAŁOSNE i na pogardę zasługuje. Oj znam takie przypadki, o których autorka pisała w 2009 roku. Kilka moich koleżanek tak zrobiło. W liceum mieliśmy w klasie koleżankę która była w ciąży i 3 dziewczyny żałośnie za nią łaziły z kupionymi testami ciążowymi, żeby ta nasikała im :D Z kolei inna koleżanka myślała że się "wżeni" w bogatą rodzinę i się ustawi i był ślub z powodu "wpadki", a za pół roku rozwód. Inna koleżanka odstawiła tabletki, bo miała dość 2 letniego bycia narzeczoną. Niektórzy tu starali się bronić "takich" kobiet z dziwnych powodów, a prawda jest taka, że między takimi parami, nie ma zaufania ( wymuszanie ślubu jako gwarancji bycia razem, bądź udawania ciąży w celu sprawdzania reakcji partnera), nie ma poważnych rozmów, kompromisów i szczerości ( każdy myśli i robi swoje - on mówi że ślub za dwa trzy lata może, a ona zamiast pogadać o tym że chciała by dziecko "cichaczem" zachodzi) i nie ma szacunku ( jak w takim w/w wypadku można mówić o szacunku do kogoś, ciekawe jakby partner teraz zrobił coś podobnie perfidnego i oświadczyłby się, a na drugi dzień "oddaj pierścionek, to było na niby"). Jeszcze tu były wpisy z cyklu konsekwencje- wina faceta. Sorry ale w niektórych przypadkach winy faceta NIE MA, bo co innego jeśli OBOJE ZDECYDOWALI O ANTYKONCEPCJI HORMONALNEJ jako jedynym zabezpieczeniu, a co innego jeśli facetowi to wisi, nie lubi kondomów, a partnerka niech robi sobie z tym faktem co chce.

Gość gość
Też to wczoraj oglądałam :O żenua, kompletnie nie jestem w stanie zrozumieć tych bab. Szkoda facetów i ewentualnych dzieci na takie perfidie...