Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izusia zołzusia

dziewczyny lapiace faceta na dziecko- coz za desperatki

Polecane posty

Gość dla wyżej wymienionych
koleżanek facet został postawiony na piedestale, jako męczennik wrobiony przez pażerne( nie wiem na co) zołzy, które marzą o brudnych pieluchach, nieprzespanych nocach, pocietym kroczu, itp.

Gość martusia nie zołzusia
"wiem bo spotkalo to mojego dobrgo kolege....biedak ze trafil akurat na taka babe" W domyśle: "lepiej by było gdyby trafił na mnie, Izusię-Zołzusię, bo jestem taka fajna i niezła ze mnie dupa". A skąd wiesz, że ona specjalnie (hahaha) zaszła w ciążę? I wogóle co cię to obchodzi to ich sprawa!

Gość martynkoska 23
heheheh ale jaja czy wy naprawde tacy jesteście czy udajecie?? czy tak trudno odróżnić dwie sytuacje, jedna w momencie gdy dochodzi do najzyczajniejszej w świecie wpadki- efektem powinno byc poczuwanie do obowiązku ze strony matki i ojca oraz sytuacja która ja opisałam i o ktorej jest mowa w watku. Oczywiście, że problem zabezpieczania nie powinien ciążyc tylko na kobiecie ale jeśli partnerzy wspólnie dochodza do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem sa tabletki antykoncepcyjne to za przeproszeniem męzczyzna do gęby babce wsadzac ich nie bedzie..to ona staje sie odpowiedzialna chcąc nie chcąc. O manipulatorstwie kobiet i łapaniu mężczyzn na dziecko słyszałam (istnieja takie wyrachowane i/lub głupie kobiety) o łapaniu kobiet na dzieci- jakoś mi sie o uszka nie obiło...rozumiem, że chodzi o sytuację w której partnerka zarzeka się, że nie chce, nie jest jeszcze gotowa na dziecko, małżeństwo a facet celowo spuszcza sie w nia w dzień płodny badz dziurawi kondomy...litości

Gość to niech się z nią nie żeni
wielkie rzeczy, kto mu każe?

Gość martynkoska 23
pal licho Izę i jej kolegę, faktycznie nie wiadomo, co to za sytuacja, czy naprawde świadomie zaszła w ciąże tzn dążyła do zajścia w ciąże o czym facet był zupełnie nieświadomy ale o całej tej hipotetycznej sytuacji.

problemem nie jest to, że laska jest wyrachowana, zaszła specjalnie w ciążę, tylko to że takie rzeczy w ogóle przechodzą i to wśród młodych ludzi.

Gość nawet hipotetycznie
nie mogę sobie takiej sytuacji wyobrazić. Chyba, że mamy do czynienia z jakims milionerem i chodzi o alimenty.

Gość czy ludzie sa tak glupi
czy tylko udaja? Autorka pisze o celowym zachodzeniu w ciaze, o celowym ukrywaniu przez niektore kobiety ze nie biora tabletek antykoncepcyjnych a mowia facetom ze biora . O to chodzi - to manipulacja kogos, wrabianie. Nie rozumiem dlaczego niektorzy zamiast rozmawiac o temacie pisza o domniemanej milosci autorki do jej kolegi. Niech go sobie nawet kocha i co z tego? Najgorsze jest to ze bronicie kobiety, ktore naprawde wrabiaja faceta. I nie chodzi wcale o to kto sie ma zabezpieczac, przeciez to ustala oboje partnerow, czy stosuja tylko tabletki, czy tylko prezerwatywy czy jedno i drugie czy sie w ogole nie zabezpieczaja. Ale gdy kobieta mowi, ze bierze tabsy a w rzeczywistosci ich nie bierze to wrabia faceta tak czy inaczej. Ale niektore widac tego nie rozumieja, bo chyba maja takie samo zdanie jak dziewczyna tego wrobionego chlopaka.

Gość jakie kobiety sa glupie
a wasz jad tryska z daleka. Zawistne ku*** bronice tej baby bo same byscie tak chetnie zrobily!!!!!!!!!

ja w ogóle uważam że w zdrowym społeczeństwie, zdrowej rodzinie, najbardziej wyrachowanej dziewczynie to po prostu nie powinno się udać.

Gość złapaaaanaaa na dzieccko
a mnie moj zlapal na dziecko.ja nie stosowalam tabletek tylko on gumek i gumke przekul igla i zaszlam w ciaze. i co wy na to???????????

Gość niektore kobiety maja
po prostu bardzo proste myslenie. Jak bedzie dziecko to facet " zostanie rpzy mnie, ozeni sie ze mna, przestanie pic, przestanie mnie bic, przestanie cpac, przestanie mie upokazac, przestanie byc chamski" a rzeczywistosc okazuje sie inna. A karta przetargowa jest niewinne dziecko. Zal mi was dziewczynki bez mozgow!

Gość przekul gume
no niezle...a moze to pani w kiosku przekula?:p

Gość martynkoska 23
Normalnym ludziom taka sytuacja w głowie sie nie mieści ale niestety zdarza sie, ze są takie lachony (co tu duzo mówić) ktore zrobią wszystko by zdobyc faceta i go usidlić..takie życie.

Gość jak sobie pościelesz tak sie
wyśpisz. A kolega autorki gdzie miał oczy? Nie widział co się święci i z kim ma do czynienia. Dupa my przysłoniła cały świat?

Gość rrrrrrrrrrrrrr
"to ona staje sie odpowiedzialna chcąc nie chcąc" - No właśnie: CHCĄC NIE CHCĄC. A "łapanie faceta na dziecko" to taka legenda raczej w czasach, gdy tyle jest samotnych matek - chyba że żyjesz na głębokiej wsi, gdzie ciąża oznacza małżeństwo. Dziwi mnie, że jesteś tak agresywnie nastawiona do kobiet i tak się litujesz nad tymi wrobionymi rzekomo biedakami. No więc, moja droga - nie tylko dziewczyna jest odpowiedzialna za zajście w ciążę. A że to na ogół głównie ona PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚĆ w razie wpadki, to już inna sprawa. No ale OCZYWIŚCIE potem "ona go wrobiła". O kobiecie nie powiesz, że "została wrobiona", bo oczywiście kobieta będzie kochać swoje dziecko bez względu na to, czy pochodzi z wpadki, czy nie. A autorka pisze tylko o tym, że jej koledze się raczej WYDAJE, że został "wrobiony", bo szczerze wątpię, by miała zielone pojęcie, jak było naprawdę. "Celowe" zachodzenie w ciążę. Dobre :)

Gość millllka milllka
a ja popieram autorke. Sama mam taka kolezanke , ktora za kazdym razem gdy sie widzimy mowi mi, ze od 3 miesiecy nie bierze tabsow, a chlopakowi mowi ze bierze. Ma nadzieje, ze zajdzie w ciaze i facet sie z nia ozeni. Moje tlumaczenia, ze tak sie nie postepuje, ze glupio robi nie docieraja do niej. Ona pochodzi z malej miejscowosci, gdzie wiekszosc dziewczyn w jej wieku -21 lat- ma juz meza i dzieci i ona zrobi wszystko, zeby facet jak najszybciej sie z nia ozenil ( on nie chce bo studiuje na 3 roku dziennie i nie pracuje jeszcze ) i nie obchodzi jej, ze ona nie ma pracy, ze on nie pracuje itp wazne zeby byla juz mezatka i nie byla stara panna. Mozecie sie smiac ale tak w niektorych miejscach w Polsce jest!

Gość rrrrrr
Generalnie to można tylko ubolewać nad faktem, że zajście w ciążę najwyraźniej zależy w tym kraju wyłącznie od kobiety. Dziwne tylko, że całe rzesze tych "wrobionych" jeszcze się nie zorientowało, że mogą być "wrobieni" i nie zadbało samemu o antykoncepcję. Bo ciąża może się zdarzyć nawet przy braniu tabletek.

Gość martynkoska 23
rrrrrrrrrr- zle stwierdzenie chcąc nie chcąc, skoro wspolnie decyduja sie na taka forme antykoncepcji to dziewczyna widocznie tego chce, przeciez nikt jej do tego nie zmusza...no i jak wczesniej pisałam staje sie odpowiedzialna za antykoncepcje..ale jej to zazwyczaj jej własna, nieprzymuszona decyzja. Absolutnie nie jestem wrogo nastawiona do kobiet, gardze męzczyznami, którzy nie biora odpowiedzialności za własne czyny a co gorsza za własne dziecko ale równie mocno gardze kobietami ktore w wyrachowany sposob odzukuja partnera w kwestii, która powinna byc omowiona z obu stron. I juz wiecej pisac nie bede, że nie chodzi tu o typowa wpadkę bo az paluszki mnie bola..przeczytaj sobie cały watek i dopiero zabieraj "głos" w dyskusji.

Gość orraa27
szkoda tylko, że tak dużo jest facetów, którym praktycznie siłą trzeba zakładać kondomy. a później biedacy płaczą, że ktoś ich wrabia. a ty autorko sama masz ochotę na tego kolegę, że odczuwasz takie święte oburzenie zachowaniem jego dziewczyny? od siebie dodam, że miałam kilku takich chłopaków, którym wydawało się, że zatrzymają mnie przy sobie robiąc mi dziecko. pamiętam rózne sytuacje np. ściąganie gumy ukradkiem- idiocie zdawało się, że nie zauważę, albo dziurawienie gumek oraz kilka innych żałosnych akcji

Gość martynkoska 23
sorry, ale w takim razie z kim ty szłas do łóżka dziewczyno?? normlanie męzczyźni takich numerow nie robia...

Gość ale macie narobione w gloach
hahaha nie rozsmieszajcie mnie....bronicie od razu wszystkich kobiet a autorka wyraznie pisze o tych, ktore chca wrobic faceta!!! worbic!! Facet czy kobieta, kazdy kto wrabia jest godny pozalowania. Ale oczywiscie madre baby od razu widza wielka milosc autorki do jej kolegi. Jakby nie mogla byc po prostu zbulwersowana manipulacja tej dziewczyny. Ale baby sa zazdrosnicami, dodam ejszcze ze ogladacie chyba za duzo mody na sukces

Gość o ja nie moge no
orraa27 - no niezle skoro kilku takich chlopakow mialas, zastanawiam sie tylko czy specjalnie takich suzkalas czy masz schizofrenie?

Gość orraa27
tak jasne- specjalnie szukałam takich psychopatów. zaden z tych facetów to nie była miłość mego życia, po prostu umawiałam się i raczej nie widziałam wspólnej przyszłości. zresztą było ich tylko 3. nie licząc takich, którzy na moje fałszywe alarmy o ciąży zamiast popaśc w totalną panikę jak ja zaczynali fantazjować o wspólnej szczęśliwej przyszłości

Gość no spoko umawialas sie
nie widzialas wspolnej przyszlosci dla was ale bzykalas sie jednak...nie no spoko

Gość orraa27
poza tym wydaje mi się, że szowinizm przez was przemawia-jak facet dziurawi gumy, to nienormalny, a dziewczyna to wredna sucz. tymczasem zakochani ludzie robią rózne idiotyczne desperackie rzeczy, często wręcz uwłaczające ich godności

Gość orraa27
och dziękuję za pierwsze umoralniające mnie głosy. wiadomo- wg użytkowników tego portalu seks dla przyjemności bez dozgonnej romantycznej miłości powinien być karany publiczną chłostą i ogoleniem głowy

Gość no ja nie moge no
a Ty akurat na 3 takich trafilas, dziwny zbieg okolicznosci...i wszyscy chcieli miec z Toba dziecko, oh jakaz Ty przecudowna musisz byc

Gość orraa27
byli też tacy, którzy żadnych dzieci mieć ze mną nie chcieli albo w ogóle mieli mnie gdzieś. nie jestem wcale, jak ktoś zasugerował, schizofreniczką i wcale nie cierpię na psychozę objawiającą się przeswiadczeniem, że kazdy napotkany facet, nawet listonosz i pan z gazowni, chce mnie zapłodnić

Gość a widzisz kolezanko
jak latwo kogos osadzac, a sama przed chwila zrobilas to z autorka i nie tylko