Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekaiwona8787

kto z was pracuje przy kredytach to wazne!

Polecane posty

Gość ja a o co chodzi
moze tak zle nie bedzie bo ta osoba ma tez u mnie rachunek Ja osobiscie wplacam jej na konto pieniadze i jestem upowazniona do niego :)A ta osoba to ktos z rodziny i tak naprawde to w 3 mies jest w stanie spłacic calosc :)

Bank to instytucja w której przestrzega sie prawo i kazda fałszywa deklaracja to próba wyłudzenia Nie warto ryzkyowac chyba że siostra bratu załatwia albo żona mężowi :)Bo jednak jakies wyjątki są i oko sie przymyka w niektórych sytuacjach Blokers i Gosiulka założcie sobie swój topik :))do gruchania Domyslam sie że Gosiulka fotki nie załowała skoro jeszcze gadasz ;)

savana, bank ma swój dedykowany art. w kodeksie karnym- 297 mianowicie na tę okoliczność- więc sprawucha jest klarowna. Twojej foty nie dostałem jeszcze więc wyskakuj czym prędzej :classic_cool:

Blokers jestem pod wrażeniem Twojego podejścia... Ławka oczywiście przed blokiem? ;)

Gosiulka to Ty z tych tadycyjnych jesteś :)))Nie ma tak łatwo ?i dobrze Niech sie ptrudzi Troszkę :)))Gruchajcie sobie gołąbeczki a ja sie za was wyśpię Dobrej nocki :))😘

Blokers a skąd wiesz co mi przyszło do głowy? Ja podziwiam Twój spryt :P a doświadczenie nie wątpie... ;)

Blokers w tym przypadku liczy się efekt :) a sprawne operowanie posiadaną wiedzą to jak widać przydatna umiejętność 🌻 i pewnie z tego korzystasz...