Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość platek sniegu

DZIWNE ZACHOWANIE!! pomozcie rozwiazac zagadke!!plissssssss

Polecane posty

Gość platek sniegu

Poznalam faceta, nie planowalam tego zupelnie ( mam chlopaka od wielu lat). Nagle okazalo sie, ze to jest TO-porozumienie dusz, zabawa, chemia, totalne szalenstwo ( choc wszystko bylo po kolezensku, dalo sie wyczuc ta magie i motyle w brzuchu). Facet zupelnie inny niz wszyscy-pomyslowy, b.bezposredni w mowieniu to co mysli. Wysylal mnostwo smsow, byl mna zachwycony....nagle cos sie zmienilo...smsy sa zupelnie inne, bardziej oschle, juz nie pisze tylu milych rzeczy. W zachowaniu bezposrednim jest niby taki sam...ale nie wiem o co chodzi.Czuje wielka zmiane w powietrzu.On wie, ze mam faceta i powiedzial,ze to ok, ze mozemy byc przyjaciolmi....Powiedzcie mi babeczki czego moja intuicja czuje Cos Zlego, co to jest? Dodam, ze nie jestesmy juz dziecmi, mamy prawie po 30 lat

Gość platek sniegu
moze ktos pomoc?

Gość platek sniegu
upppppppppp

Gość KAPICZKA71
po prostu gośc skrewił bo nie chce się dzielic i tyle-nie rozumiesz

Gość ja powiem tak ....
no cóż skoro facet od początku wiedział że Ty masz faceta to nie dziw mu się że w pewnym momencie jak być może zaczął czuć coś więcej do Ciebie postanowił się usunąć i pozostać na stopie koleżeńskiej mając na względzie to że nie chce rozwalać Twojego związku ...a może poznał kogoś ? a po co Ty z nim prowadziłaś taki flirt skoro masz faceta hmmmm ?....to chyba było z lekka nie w porządku wobec niego prawda ?

Gość platek sniegu
Poznalam go przypadkowo - i to sie stalo w ciagu minut, nie mozna bylo tego kontrolowac...nie planowlalam, nie chcialam nic...a teraz trudno to zatrzymac. Zachowuje sie po kolezensku, nie robie nic dwuznacznego. U mnie w zwiazku zaczelo sie zle dziac juz jakis czas temu....a ten facet pojawil sie jak grom z jasnego nieba. Jest mi ciezko, ale w takiej sytuacji jeszcze nie bylam, bo to jest naprawde silne..

Gość ten facet ma zasady
nic dziwnego że zaproponował przyjaźń a ty dlaczego snie rozstaniesz się ze swoim facetem skoro tak ci źle? prawda, że wygodniej przeskoczyć z jednego łóżka bezpośrednio do drugiego?

U mnie w zwiazku zaczelo sie zle dziac juz jakis czas temu....a ten facet pojawil sie jak grom z jasnego nieba jakims dziwnym trafem facet nie spadnie jak grom z jasnego nieba, gdy w zwiazku jest ok :-)

Gość platek sniegu
Przyjazn to zaproponowlalam JA, a do lozka z nikim nie skacze i nie mam zamiaru. Widze, ze latwo zaszufladkowac kogos!My sie zachowujemy zupelnie po kolezensku i nie o fizycznosc w tym chodzi, bo gdyby tak bylo pewnie juz nawet nie chcialabym znac tego faceta. To jest Magia Dusz, cos o wiele bardziej powanzego niz idiotyczna fizyka!!

Gość łóżko było w przenośni
i oznaczało kolejny związek skoro masz magię dlaczego jesteś z facetem, z którym ci źle?

Gość platek sniegu
jestem z facetem juz dlugo i jest bdb dla mnie. Jednak po 6 latach cos sie wypalilo, jestesmy jak brat i siostra-czuje sie z tym zle i nie wiem co robic. Tamtego naprawde nie planowlalam, stalo sie i po raz pierwszy w zyciu jakos nie umiem tego odrzucic, zostawic...bo takich ludzi jak on nie spotyka sie codziennie..

Gość po 6 latach zawsze będzie
JAK Brat i siostra:)

>> jest bdb dla mnie. Jednak po 6 latach cos sie wypalilo Bo wam nie może być zbyt dobrze, ani zbyt pewnie. Wam trzeba non stop dostarczać wrażeń pt. inna koleżanka do której się dzwoni, olewanie, spóźnianie się, pouczanie, karcenie, innymi słowy traktowanie jak mebel. O tak, wtedy jest wam dobrze... i miłość nie mija, "bo on jest taki, a ja i tak go kocham" :o 🖐️

Gość KAPICZKA71
jest bardzo ciężko coś poradzic ale tak wynika z całej tej sytuacji że facet w porę się wycofał bo zaczął się angażowac.ale wiem z własnego doswiadczenia(dwa lata byłam w związku bez przyszłości bo gośc mnie uprzedził że nie angażuje sie na stałe a mimo to z nim byłam i oczywiscie sie zakochałam i miałam nadzieje na cos wiecej) że jest ciężko skonczyc taki układ

Gość platek sniegu
wiem, rozumiem to co piszesz.....tak czesto bywa, ale ja tez bylam bdb dla swojego faceta, niestety praca i zajecia zmienily nas, odsunely..a teraz ten facet mnie przyszpil i nie wiem co z tym zrobic...odciac sie od niego?

Gość KAPICZKA71
myślę że jesteś nie w porządku wobec obydwóch z nich i oby nie skoń czyło to się niechcianą ciążą bo unieszczęśliwisz kogoś jeszcze.nie igra się z czyimiś uczuciami

"To jest Magia Dusz, cos o wiele bardziej powanzego niz idiotyczna fizyka!!" - fizyka nie jest idiotyczna. No i gdyby nie ona nie byłoby tarcia. A tarcie, jak wiadomo, prowadzi do wzrostu temperatury. Zastanawiam się czy bardzo odbiegłem od tematu...

Gość platek sniegu
kapiczko.....ja nawet nie pocalowalam sie z tym facetem i nie mam zamiaru, a do lozka na pewno z nim nie pojde. Mam zasady i naprawde musze byc z kims dlugo,zeby zrobic taki krok....czuje tylko,ze tamten facet jest wyjatkowy a ja nie umiem sobie z tym poradzic i boli mnie, ze nagle stal sie chlodny..

Zastanawiam się czy bardzo odbiegłem od tematu... w porownaniu z autorka to wcale, zwazywszy, ze tytulowe "dziwne zachowanie" powinno sie odnosic do autorki a nie jakiegos faceta z nieba, u ktorego fizycznosc zastapiona zostala fizyka :-)

Mam zasady i naprawde musze byc z kims dlugo,zeby zrobic taki krok.. skoro masz zasady jak twierdzisz, to w pierwszej kolejnosci te zasady powinny ci podpowiedziec, zeby poinformowac swojego faceta, ze wasz zwiazek sie dla ciebie wypalil, ze traktujesz go jak brata itd, dac facetowi szanse na znalezienie sobie kogos z kim bedzie mu lepiej

"a teraz ten facet mnie przyszpil" - a wcześniej pisałaś, że nie było seksu :O"a teraz ten facet mnie przyszpil" - a wcześniej pisałaś, że nie było seksu :O

Gość platek sniegu
dlaczego uwazasz,ze odbiegam od tematu? moze jest to troche chaotyczne, ale probuje zrozumiec dlaczego facet zmienia zachowanie w ciagu 2 dni. Jak ja jestem serdeczna i ciepla dla kogos, to nie potrafie tego zmienic w ciagu paru dni..

Gość platek sniegu
przyszpilil znaczy emocjonalnie, nie fizycznie...powtarzam ja z tamtym facetem nie mam zadnych kontaktow fizycznych!

dlaczego facet zmienia zachowanie w ciagu 2 dni. Jak ja jestem serdeczna i ciepla dla kogos, to nie potrafie tego zmienic w ciagu paru dni.. a jakie to ma znaczenie? przeciez to nie twoj facet? nie zastanawiasz sie nad swoim 6 letnim zwiazkiem, a analizujesz zachowania obcego faceta?? eech kobiety

"powtarzam ja z tamtym facetem nie mam zadnych kontaktow fizycznych!" - a po co Ci inne, nie zapominasz, że masz teraz kogoś? Czy Twoje zasady pozwalają Ci tylko na długie spacery pod rękę w świetle księżyca, natomiast na rozłożenie nóg już nie? Nie czujesz się troche niekomfortowo umawiając się z kimś za plecami swojego partnera? Chciałabyś, żeby on też tak robił?