Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30-cha

30 lat, koniec zwiazku......co dalej???

Polecane posty

Gość 30-cha

5 lat zwiazku 30 lat i zamiast brac slub rodzic dzieci to ja chce zakonczyc ten zwiazek.Nie uklada nam sie, nie widze go jako mojego meza ale swiadomosc ze mam jzu tyle lat mnie przeraza.Na widoku zadnego innego faceta bo weikszosc pozajmowanych oprocz tego nie naleze do dziewczyn ktore sa otwarte na nawet znajomosci-jestem dosc niesmiala.Zalamac sie mozna:(

Gość 30-cha
boje sie ze ze starchu zdecyduje sie na slub z nim a tak naprawde marze o nowym zwiazku i normlanym facecie:(

Gość szukajacy35
Wez dziewczyno spieprzaj poki mozesz,bo potem bedzie za pozno.Zamierzasz sie meczyc do konca zycia?

Gość 30-cha
pogadajmy o pierdołach, niech zgadne?poznałaś go bedac w związku????Wiesz tak jest najprosciej zeby byc w zwiazku i czekac na nastepnym.Przekakujesz do nastepnego a nie zostajesz samotna bez nikogo.

Gość 30-cha
szukajacy jesli okarze sie ze nikogo juz nie poznam to tez bede cierpiec do konca zycia:(

Związek zakończyłam z wtorku na środę a w piątek poznałam mojego kochanego :) więc mylisz sie - nie przeskoczyłam z kwiatka na kwiatek - kończąć znajomość (związek) który mnie ranił nie miałam nikogo nowego

Gość szukajacy35
masz 30 lat jestes mloda i kwitnaca,wiec skad takie zastanawianie sie czy kogos poznasz?

'Wiesz tak jest najprosciej zeby byc w zwiazku i czekac na nastepnym.Przekakujesz do nastepnego a nie zostajesz samotna bez nikogo.' Bez komentarza.

Gość 30-cha
szukajacy moze i tak jest ale jak widze ze prawie kazdy juz ma rodzine w tym wieku to jednak sie boje tego rozstania

Gość 30-cha
sukienka bez komentaża??o co dokladnie ci chodzi?? wiekszosc ludzi tak robi wiec co cie tak bulwersuje?

Gość 30-cha
pogadajmy o pierdolach no to gratujuje odwagi w takim razie:)Wiekszosc moich znajomych to przechodzi ze zwiazku do nowego zwiazku i napewno jest to mniej stresujece

Gość szukajacy35
to taki wlasnie stereotyp ze w wieku 30 lat to trzeba juz miec meza,zone i dzieci.

Gość 30-cha
pogadajmy o pierdolach, prowokacja??? nie rozuemim co dokladnie mialam skomentowac?? Co jest dziwnego w moim problemie??az tak ejst on niespotykany?:(

to nie jest odwaga - to jest dążenie do szczęścia a co do przechodzenia z jednego związku w drugi - no cóż... to jest nieuczciwe i smierdzi zdradą na kilometr a czegoś takiego to ja akurat nie pochwalam

Gość 30-cha
szukajacy niestety taka jest u nas rzeczywistosc ze 90% ludzi uklada sobie zycie rodzinne przed 30tką. jestem atrakcyjna ale co z tego?nie ma za bardzo w kim wybierac:(

Gość 40-cha
do boju dziewczyno masz nie 40 a 30 lat

Gość szukajacy35
pamietaj nie ma idealow