Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Moj mężczzna chyba mnie zdradza

Polecane posty

Gość nie płacz nie warto
nie leglo Ci zycie w gruzach Legl w gruzach Twoj zwiazek z facetem nie byl on calym Twoim zyciem, dlatego rozstaneisz sie i bedziesz zyc dalej, swiat sie nie skonczy, kiedys znajdziesz kogos innego z kim bedziesz szczesliwa i kto bedzie Ciebie wart i nie wolno Ci myslec inaczej!

Gość
chce tak myslec ... tak bardzo chce znalezc w sobie sile :( teraz pije ... sama!!! matko jakie to upokarzając ... on przed chwila dzwonił opanowalam sie przeddd wyjawienim tego co wiem ... na koniec ... kocham cie skarbie co za hipokryta mowi o czym o czym nie ma pojecia juz nidy nie odpowiem ze go kocham juz go nie obejme nie chce aby mnie dotykal choc juz i go brak ... nie chce go znac juz nigdy tez nikogo nie poocham :(

Gość nie płacz nie warto
pokochasz, ale nie mysl o tym teraz odchodzisz dla siebie, po to, zeby nie byc z kims takim, nie wazne jest teraz kto bedzie kiedys przy Tobie znajdziesz w sobie sile jestes silna kobieta - dasz rade

Gość nie płacz nie warto
i pamietaj jeszcze jedno masz prawo byc zla, smutna itp nie jest to upokarzajace ale zadzwon moze po jakas kolezanke? zawsze to razniej z kims, niz samemu

Gość
wszyscy dzis bawia sie na imprezie urodzinowej przyjaciela nie moge narazie nic im powiedziec my tez mielismy tam byc ale wymowiłam sie bolem brzucha :( i pow. ze ide wczesnie spać :( jak ja im powiem to zaczna sie wycieczki pocieszanie a ja chce byc sama zamknąc sie w domu zniknąc przestac czuc nie istniec chce umrzec z bolu i tak chyba umre :( ja wiem pisze glupoty ale juz samam nie wem co sie dzieje to chyba zły sen cholernie zly sen chce sie obudzic ... mial byc slub za rok !!!!!!!!!! mialo byc dziecko kiedy skoncze studia mial byc dom szczescie wspolne zycie wakacje i starosc przy kominku pies i kot wszystko jak w bajce :( powiedzcie ile czlowiek moze zniesc bolu ... ??? ja juz raz tak cierpialam i zaufalam mimo wszystko jeszcze raz on mnie w tym momencie zabił emocjonalnie on pozbawil mnie wiary w ludzi juz nigdy nie bede tym samym czlowiekim tego mu nigdy nie wybacze :( wlasnie tego ...

Gość czarpoma
przejdzie ci,to nie jest tak łatwo zakonczyc zwiazek;)

Gość
własnie chcialabym sie jutro obudzic i aby okazalo sie ze to choler*** sen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość przerażasz mnie i bardzo
ci współczuje. Potrafię się wczuć w Twoją sytuację i po prostu mam ochotę ryczeć nad okrucieństwem tego świata. Napisz jak się sytuacja rozwiązała, wygadaj się. Czasem lepiej tutaj, niż patrząc ludziom w twarz. Szczególnie tym, którzy was znali...

Gość
wszyscy nam zadroscili tego szczeescia zycia jak w bajce kasa na wszystko wakacje w wenezueli ? no problem . slub ok tylko kiedy suknia ?? wybieraj cena nie gra roli dzieci ... imiona wybrane piesek ??? jaki chcesz mieszkanie ?? moje i jego mialo byc sprzedane a za to domek wymarzony urzadzony jak chce dopieszczony ... tacy szczesliwi zapatrzenie zakochani on spelniała marzenia ja była oddana i zapatrzona on czuły kochający troskliwy juz widze te spojrzenia pełne litości ... nasze rodziny sie przyjaznia jego siostra matka sa dla mnie jak własne ja nie wiem nie wiem jak ja to udzwignę moje studia miał juz plan jak otworzymy dla mnie gabinet ( przyszły psycholog) wszystko ylo takie piekne takie oczywiste a on ... on gral kogos kim nie jest nie znam cżlowieka ktorego kocham :(

Gość im szybciej wyrwiesz tego
chwasta ze swojego zycia tym lepiej...

dziewczyno tylko nie mow teraz ze zal Ci kasy. kasa nie jest najwazniejsza liczy sie szczescie. a druga sprawa zaczniesz za jakis czas normalnie zyc i uwierz ze szybko o tym zapomnisz. ja kiedys zostalam zdradzona a wlasciwie bylam zdradzana przez faceta wtedy byl to dla mnie koszmar jedna z gorszych rzeczy jaka moze sie wydarzyc, ale bardzo szybko mi przeszlo poczulam do niego wstret :( ze zdradzal mnie z innymi. on przychodzil blagal przepraszal, rozmawial nawet z moja mama ( jak mu bylo nie wstyd :( ) ale na szczescie bylam twarda. dzis mam juz męza dziecko i jestem szczesliwa ze nie zwiazalam sie z tamtym bo cierpialaym cale zycie.

Gość
ZLE MNIE ZROZUMIALAS BO PISZE W SUMIE BEZ ŁADU I SKŁADU :/ JA MAM KASE I ON MA SWOJA CHODZI O TO ZE ZYCIE BYŁO TAKIE BEZTROSKIE IDEALNE JAK W BAJCE I ... BANKA MYDLANA PEKŁA :(

ale mowisz tak jakby nic ciekawego nie mialo juz sie w Twoim zyciu wydarzyc. kochana cale zycie przed Toba nie ma sensy marnowac go dla drania. skoncz z tym wiem ze latwo mowic, ale im wczesniej tym lepiej

Gość martynkoska 23
co dalej?? Napisz, co u Ciebie...

Gość pigułka po licencjacie
i co autorko, jak rozwiązałas ta sytuacje?

Gość nfskdj
ja tez jestem ciekawa? napisz cos

Gość /---O-O---
Ładnie mi z oczu patrzy? :D

Gość /---OIO---
teraz

Gość /---OIO---
eraz?

Gość /---O-O---

Gość hkuhiughiugig
i jak tam :(?

Gość STARA DUPA W TRAWIE