Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asik86

moda ciazowa

Polecane posty

Hej wszystkim przyszłym mamom :) Ostatnio zaczelam sie rozgladac za jakimis fajnymi ciuszkami dla kobiet w ciazy ale kurcze nie moge znalesc nic ciekawego. Popatrzylam w necie i jedynie co znalazlam godnego uwagi to sklep firmy Torelle. Czy macie jakies doswiadczenia z tym sklepem i firmą?? Czy znacie jakies inne fajne sklepy w necie lub Warszawie??

Gość odzież ciążową
Nosi się jak już widać brzuch czyli kolo 5-6 miesiąca. Naprawdę tak się zastanawiasz nad jakością ubrań w których pochodzić 3 miesiące?

Gość taaa reklama jak nic

Reklama, nie reklama a sama mam ten sam problem!! Co do sklepów, to tez jestem z Wawy i ten sklepik z Wroclawskiej znam i akurat polecam (nie reklama) Maja tam pare firm w tym Torelle o ktorej pisala Asik86 i ją też polecam (nie reklama) Znam jeszcze sklepik na Pradze kolo teatru Powszechnego, tez godny polecenia. (nie reklama)

Gość ale macie problem
teraz taka mona, że wszystkie ciuchy jak ciążowe, mase jest sweterków i bluzeczek odcinanych pod biustem, szerokich koszul, kurtek "grzybków"... jedyne co warto kupić to spodnie z tym szerokim elastycznym pasem w specjalistycznym sklepie....

Ja do niedawna też miałam ten problem. Niby teraz jest mnóstwo takich ciążowych rzeczy, ale niestety są one drogie i faktycznie nie opłaca się kupować takiego ciucha na kilka miesięcy... To nie prawda, że opłaca się kupić tylko spodnie. Ja spodni nie mogłam nosić już w 3 miesiącu, bo nie dość, że brzuszek szybko mi rósł, to jeszcze biodra się powiększały. Sposób na gumkę też nie działał. Dodatkowo polecam tuniki odcinane pod biustem, z miękich materiałów- jak piersi stają się większe, to taka tunika ładnie je podkreśla, a dodatkowo jeśli jest luźa na dole, ładnie eksponuje rosnący brzuszek:) Mile widziane są bolerka, bo grzeją, ale i wyglądają super. Co do marek- nie patrzyłam na markowe ciuchy, bo jak już mówiłam, są drogie a ja nie mam majątku, by kupować spodnie na 4 miesiące za 150 zł:P Pochodziłam po lumpeksach, poszperałam na allegro... i okazało się, że nawet jest w czym wybierać:) Mam obecnie 5 par spodni ciążowych, w tym rybaczki i jeansy z gumą na brzuszek, ogrodniczki- jedne większe na 9 miesiac i jedne mniejsze na teraz, lekko błyszczące, na ważniejsze okazje, a do tego jeszcze fajne dresy po domku:) Za te wszystkie portki dałam mniej, niż 150 zł. Jak się chce i się umie szperać, to znajdzie się fajne ciuszki w dobrym stanie za małe pieniądze. Co do bluzek- można kupować po prostu nieco większe rozmiary, ważne, by nie były przylegające zanadto, na dole mogą być luźne, fajnie sprawdzają się tuniki, zwłaszcza gdy jest chłodno, bo dłuzsze bluzki lepiej sie prezentują.

zgadza się większość teraz ubrań nadaje się na ciążowe :) tuniki, płaszcze grzybki w tej firmie co podała autorka jest sweter za 90 zł a ja taki sam kupiłam w zwykłym sklepie za 40 ;) niestety wszystko co ma w nazwie przed lub po słowo ciążowe jest dużo droższe to tak jak wszystko związane ze ślubem ;) ja osobiście też bardzo szybko zaczęłam nosić odzież ciążową i godne polecenia są spodnie z pasem- panelem ja kupiłam na allegro i figi na brzuch :)

Witam Serdecznie. Chciała bym zaprosić wszystkie dziewczyny z Bielska Białej i okolic do odwiedzenia sklepu z odzieża ciążową. Ubrania ciazowe które posiadamy to przeważnie bardzo dobra gatunkowo odzież najlepszych zagranicznych producentów odzieży ciążowej takich marek jak np. GAP, MARKS&SPENCER, Asos, Dorothy Perkins, Mothercare, Red Herring, George, MAMA LICIOUS, NEW LOOK, NEXT i wiele innych. Ceny naprawdę bardzo przystępne, o wiele niższe jak w innych sklepach z odzieża ciążową w Bielsku, dla przekładu spodnie ciążowe jeans już od 49,99 zł Markowe angielskie płaszcze ciążowe w super cenach. Gorąco zapraszam do odwiedzenia sklepu i sprawdzenia samemu: Babski Świat Odzież Ciążowa OUTLET ul. Cieszyńska 145 ( Hulanka ) 43-300 Bielsko-Biała

przeglądnęłam stronę Torelle i poza nielicznymi wyjątkami niewiele mi się tam podoba. Sorry dziewczyny (to do tych, którym się podoba), ale te ubrania są jak dla starszych pań lub stereotypowych bibliotekarek :). Na szczęście jak byłam w ciąży to poza spodniami chodziłam w swoich przeciążowych rzeczach.

Ja polecam Bebefield. Nie wiem, gdzie ubierałyście się przed ciążą, ale wydaje mi się za 129 złotych nie kupi się porządnych jeansów, tylko takie właśnie na kilka miesięcy. Oczywiście myślę tu tylko o spodniach, czy ewentualnie spódniczkach. Resztę odzieży można skompletować z normalnych, nie ciążowych ciuchów.

Teraz to babki w ciąży mają super, od kiedy nastała moda na tuniki, wystarczy pójść do pierwszego lepszego sklepu z ciuchami i już. Z dżinsami też nie ma problemu. Szkoda, że ta moda przyszła rok po mojej ciąży, ja musiałam sobie uszyć tuniki, bo w sklepach nic nie było, albo jak było to na wieloryby i w zabójczych cenach.

Gość zuceklobacek
długa tunika i zamiast drogich jeansow ze specjalistycznego sklepu polecam legginsy za cene jednych jeansow mozna kupic kilka roznych par... no i takie ciuszki po ciazy tez mozna nosic...

Gość kasia1987
Ja wszystkie ciuszki ciążowe kupiłam w h& m mama.Kupiłam rurki, biustonosze do karmienia koszulki, tuniki i inne rzeczy

Gość fizia pailotka
Zapraszam serdecznie do mojego sklepu z odzieżą dla przyszłych mam www.fiziapapilotka.pl

Gość fizia pailotka
Zapraszam serdecznie do mojego sklepu z odzieżą dla przyszłych mam w ofercie mamy ładne i wygodne sukienki, kolorowe bluzeczki na lato Serdecznie zapraszamy www.fiziapapilotka.pl

Gość ?????...
Wytłumaczcie mi jedno dlaczego chcąc kupić zwykłe leginsy płacę 15, a za te, które nazywają się ciążowe 35??? To tyczy się również innych ubrań, zwykły top 25zł, a taki sam z nazwą ciążowy 57zł ???

Gość CaNae
Widocznie wchodzisz do drogich sklepów ciążowych, ja w swoim mieście znalazłam tani sklep z odzieżą ciażową i legginsy ciązowe kupiłam za 19,99 zł a tunikę ciążową za 29,99 zł i czuję się komfortowo w ciąży :)

Gość BUBUBUBU
ja kupiłam spodnie w H&M, spódnicę w C&A, legginsy na Allegro, a bluzki i sukienki pożyczyłam od siostry, która nosi większy rozmiar ode mnie i nadają się doskonale :-) ja uznałam, że nie ma co inwestować w ciuchy na chwilę

Gość Moniua
Ja kupiłam tylko spodnie ciążowe jak na razie, bluzki ciążowe sobie odpuściłam mam nadzieje że do końca ciąży dam radę. Spodnie ciążowe kupiłam takie jak na tej stronie http://www.babski-swiat.za.pl/blog

Gość modna ciężarówka :)
Ja na razie byłam tylko H&M i C&A W H&M ceny powalają z nóg a w C&A odziez ciążowa nie bardzo mi się podoba. Chyba ciężko będzie kupić jakąś ładną odzież ciązową w umiarkowanej cenie.

Gość lercb
modna, no ciężko jest wybór mały i drogo...ale ja byłam zmuszona kupić spodenki i spodnie w h&m, bo już nie miałam w czym chodzić i obie rzeczy po 129 zł, dorog szczególnie jeśli chodzi o spodenki, chyba wszystko było po 129 zł...ale fakt są bardzo wygodne i są dość ładne...no i jedne spodnie długie w c&a już nie pamiętam za ile, ale chyba nawet więcej niż te 129 zł...

ja kupiłam sobie 5 par spodni w h&M - 3 długie, jedne rybaczki i jedne szorty... do tego dokupiłam sobie spodnie na jogę z panelem. Kupiłam też jedną bluzkę ciążową ale daltego że bardzo mi się podobała, a nie dlatego że już potrzebuję. Poza tym mam nadzieję, że głównie wykorzystam moje przedciążowe bawełniane topy, do tego sweterki rozpinane, tuniki i jakoś to będzie :) jeśli bliżej końca ciąży będę czegoś potrzebowała to wtedy kupię. na razie wstrzymuję się z zakupami :)

Gość marianka7
Ja kupiłam tylko dwie pary spodenek ciążowych oraz dwie sukienki ciążowe, długich spodni ciążowych oraz bluzek jak na razie nie kupowałam. Najczęściej chodzę w tej sukience http://www.babski-swiat.za.pl/blog/piekna-czarna-sukienka-ciazowa-marki-mama-licious-w-super-cenie-6999-zl-odziez-ciazowa-babski-swiat-ul-barlickiego-23-43-300-bielsko-biala jest bardzo przewiewna i idealna na takie wysokie temperatury. Na reazie planuję jedynie zakup jeszcze jakiś t-shertów nie koniecznie ciążowych, może zwykłe się nadają na te upały.

Gość iga_31
ja zakupiłam sukienkę w motyle :) fajny wzór i t-shirta w pasy w sklepie www.alternatywnamama.pl troche mały asortyment, ale mam nadzieję, ze będzie tego więcej, bo ciuszki fajne i tanie jak na odzież ciążową :)

Gość Ciążówka
dla przyszłych Mam - Gdynianek, Gdańszczanek i nie tylko:-) polecam sklep na Świętojańskiej 83, cała gama rozmiarów, nowoczesne, seksowne ciuszki, sprawiające, że kazda przyszła Mama poczuje się atrakcyjnie :)

Gość mili mo
polecam www.pieknybrzuszek.com mają wszystkich najlepszych producentów w jednym miejscu