Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

gdzie można znalezc romantyczną, uczuciową dziewczynę ?

Polecane posty

ale nie mimoże, tlyko taka co lubi czerpać radość, z życia, z seksu , i ogólnie jest fajna ? gdzie można poznac taką ? czy ten gatunek już wyginał ?

Gość wejdź na temat o zołzach
a może jednak wolisz ciasny tyłeczek kolegi??

Gość anna karanina
niedawno taka bylam to obrywalam tylko od facetow. teraz sie maskuje i nikt nawetnie pomyślałby, że mam jakies uczucia

Gość jedyny sluszny wybor
kolko rozancowe i seksowne dojrzale oazowki to jedyny sluszny wybor

Gość verita veritatis
Ty się zamknij, znam cię. Nie jestes uczciwa i masz męża.

Gość verita veritatis
Do garów babo, a nie łajdactwo w glowie... Ciało masz i owszem, ale jestes prózna co w połączeniu z twoja inteligencją - nie jest łatwe do zniesienia. Szanowni forumowicze, chciałbym wszem i wobec oświadczyć, ze wiem kto to jest ta co nie poda stalego nicka - to moja żona... Troche czasu upłynęło, ale doszedłem do tego...

czyli co ? mam rozumieć,że na świecie nie ma już co liczyć na czułe kochajace kobiety ? tylko zimne, drace się na kazdym kroku ? wiecie, mailem jedna zołzę..i nie chcę wiecej, wole ciepła romantyczna dziewczyne ? albo najlepiej- pół zołze pol romantyczkę.. jak moja ostatnia.. ;(

Gość no bo to babyyyyyyy
BABY SA PROZNE! WSZYSTKIE BEZ WYJATKU!

Gość iobniii
Niestety wymarly... Zostalo troche porzadnych na wsiach... Czasem przyjezdzaja do miast na studia czy do pracy. Trzeba je wtedy lapac i nie puszczac. Sam jestem rodzonym Warszawiakiem mialem kilka dziewczyn z miasta - wszystkie zepsute, nadasane, wielkie wymagania i solarka. Moja ukochana jest z malego miasteczka i jest piekna i kochana. I ciasto upiecze i na spacer wieczorkiem sie przejdzie, mozna jej ufac i na niej polegac.

Gość nie no nie o to chodzi
nie no fajnie, jak dziewczyna lubi sie podroczyc, powyglipiac, nie byla tez taka mameja, ale nie zeby morde darla jak ostatnia idiotka na dyskotece. o to chodzi.

Gość ja tez jestem facetem
"Moja ukochana jest z malego miasteczka i jest piekna i kochana. I ciasto upiecze i na spacer wieczorkiem sie przejdzie, mozna jej ufac i na niej polegac." WLASNIE! masz szczescie! trzymaj ja! I KOCHAJ, powodzenia;)

Gość wlasnie tak to jest
a potem w sieci pelno informacji o rozwodach, o nowych mieszkaniach, o samochodach..... ALE NIC O MILOSCI!

Gość pajacykowa
Jacek a ile masz lat?

Gość verita veritatis
Moja tez jest z wiochy, a potem przeniosla sie do miasta z rodzicami i zgłupiala. Ale jest w porządku, tylko czasami tu głupoty wypisuje i potem musze sie wstydzić. Gotować nie potrafiła, ale nauczyła się, ale kiecki musze jej do tej pory prasować, bo nie potrafi, ale kocham ją...

Gość verita veritatis
Wiem, ze udzielasz sie na kafe pod innym nickiem, jako dobra matka polka, chyba mnie kochasz, jestes wrażliwa, lubisz komplementy. W domu starasz się dać z siebie to co masz najlepszego, w sumie ciężko mi bez ciebie żyć... No i tak sie złożyło, ze wiem, ze cie kocham, ale o tym to nie bedę pisał publicznie... A tak w ogóle to niezła z ciebie dupa.

mam 23 lata Nie chce zadnych dyskotekowych pustaków solarek . Chce fajna zadbana uczuciowa dziewczyne. Mialem taka , sama mnie znalazla...ale puscilem :(:( juz na 99 % nie wroci ;( przegralem swoje zycie uczuciowe... teraz zostalo mi tylko zawodowe, ale cóż znaczy dyplom z prawa i zawodowe prawo jazdy ? w obliczu wielkiego smutku w sercu i poczucia, ze juz nigdy nie bedzie sie szczesliwie i prawdziwie zakochanym .....

A ja nie napisałem,ze akurat tutaj , tylko ogolnie pytam, gdzie można znalezc .. ?

znajdziesz romantyczke, a potem znow zamienisz na zołze... znam to z autopsji. sama nieba przychylilam swojemu ex, przede mną mial totalną szmatę. zerwali i poszukal odmiany - związal sie ze mną. teraz obserwuję jak na nk dodaje same szmatławce. jego pierwotne zapędy znów się odezwały, a ja siedzę w domu i płaczę. poczytaj mojego bloga, zapraszam

Gość jaceek a powiedz mi
A co takiego zrobile?

Gość ech no i wlasnie widac teraz
placzaca_perlami - ale to Ty masz pecha, ze takiego znalazlas. :( jesli jestes dobra, TO BADZ! nigdy sie nie zmieniaj. ktos to doceni.

nie doceniałem jej..ona tak twierdzi... ma troche rcaje.......niestety :(:(:( a milość jak sie zlapie trzeba trzymac, nie puszzczac..ale nie chcialem być za dobry.... i mi to wyszlo bokiem... :(

i co ja mam teraz zrobić ? Zrezta nie bylem znowu niewiadomo jaki zly, zcasem jedynie sam pojechalem na wycieczke, do kolegów....