Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulafronczesko

mam 33 lata zero faceta i ciągle umawiam się na randki w ciemno

Polecane posty

Gość lulafronczesko

witam. czy jest sens umawiać się z facetami na randki ot tak dla przyjemności w moim wieku...czy jeżeli nie ma chemii darować sobie czy brnąć? sama już nie wiem...może darować i pogodzić się ze statusem starej panny

Gość mimcis
umawiaj się a nóż widelec kogoś spotkasz.

Gość tez tak mysle
też tak myśle, nigdy nie wiadomo kogos spotkasz... a własnie wtedy kiedy sie tegoe bedziesz najmniej spodziewala mozesz spotkac kogos wyjątkowego...ze mna tak bylo

Gość Maksymalnie wkurwiony
Poka fote

Gość lulafronczesko
tak ale jak ktoś pasuje średnio...to tak trudno zachować taki dystans, ty myślisz że ta osoba się angażuje a potem okazuje się że ona tylko tobą manipulowała, w końcu ty się angażujesz a z tego nici...albo się nie angażujesz i znowu nic ot strata czasu...dżungla

Nie poddawaj się i nie osiadaj na laurach. Wśród nieprzebranej masy mężczyzn czai się ten jak najbardziej pasujący dla Ciebie i dla którego będziesz jak dobrze dopasowany puzzel :) I nie jesteś jeszcze starą panną, jesteś dojrzałą dziewczyną, której poznania smak będzie prawdziwą przyjemnością :)

A po co się umawiasz na randki? To strata czasu. Lepiej się od razu umawiać na seks. Samopoczucie Ci się poprawi, i samoocena. No i kondycja oraz skóra będzie gładsza. Pomyśl o tym. :)

Gość lulafronczesko
nie no tak źle nie jest

Gość niesłuchaj ich

Gość lulafronczesko
seks to moze nie, boje sie cionży, jestesm bezrobotna ale possać to bym chciała, moze nawet z polykiem (tyko,zeby ten ktos nie jadł wcześniej cebuli) moj ojciec jadł cebule, a potem jak go ssałam i łykałam jego spermę to mnie szczypało w gardle.

Gość ale podszyw

Gość lulafronczesko
o nie moi panowie kiedyś myślałam że układ seks-seks jest ok a teraz tak nie myślę-bardzo się człowiek przyzwyczaja i czuje się potem wypalony;

Gość lulafronczesko
kurde no i dlaczego durna? czy może osoba jakoś tak nie rzucać błotem od razu ? krytycyzm jest prostym ale nudnym rozwiązaniem

Gość stado debili bez kobiety

Ja mam 28 i też jestem sama. Powiem tak: są różne motywy, dla których kobiety wychodzą za mąż i jednym z nich jest obawa, że nikt lepszy już się nie trafi...Dlatego przestańcie obrzucać błotem, bo nie znacie życia...Wśród wolnych kobiet w wieku ok. 30 lat więcej jest ładnych, mądrych i zaradnych niż moglibyście to sobie wyobrazić. Zauważyłam, że mężczyźni często nie podrywają ładnych kobiet, bo wychodzą z założenia, że na pewno są już zajęte! A z kolei ładne i dowartościowane kobiety nie biorą pierwszego lepszego, który się trafi, bo znają swoją wartość.

lulafronczesko => Mi osobiście nie chce się chodzić na randki z facetami, kiedy nie ma żadnej chemii. To dla mie strata czasu. Wolę zrobić w zamian coś pożytecznego:)

Gość lulafronczesko
dzięki za wsparcie! człowiek po prostu czasem ma ochotę na miły wieczór w męskim towarzystwie...chyba na tym pozostanę

Gość ja też jestem sama
i już nawet nie chodzę na randki wszystko mi jedno :) serio

Rozumiem to. Ja na razie mam dość randek w ciemno. Jakoś zwątpiłam w ich skuteczność. Zazwyczaj jest tak, że albo nie chemii albo jest, ale facet kręci nie tylko ze mną i nie potrafi się zdecydować z kim chce coś na poważnie...A najprawdopodobniej to on w ogóle nie chce z nikim na poważnie :/ Niestety ciężko jest w dzisiejszych czasach z normalnymi egzemplarzami.

Gość lulafronczesko
no to pozdrawiam was niezrzeszone panie, takie życie ale ja nie narzekam, zrobię sobie studia podyplomowe na które sama zarobię, samochód już kupiłam a na dziecko i tak mnie nie stać...no i du...a

Gość mimcis
nie martw sie

Ja już zrobiłam studia podyplomowe, kupiłam samochód, ostatnio mieszkanie i właściwie to nie wiem co dalej?

Gość jak jestescie brzydkie

Gość jak jestescie brzydkie
to i samochod wam nie pomoze

Gość lamka 2
Jak ja Wam zazdroszcze tego, ze sobie chodzicie na te randki. Ja tez nie mam faceta i wcale nie jestem jak tam ktos napisal wyzej odrazajaca, wrecz przeciwnie! tylko ja mam ta niska samoocene, ze kazdemu odmawiam spotkaia, bo sie boje, ze mnie wysmieja :(

Gość do lamka 2
skad ja to znam. tylko jestem facetem

Gość lamka 2
kurde, to moze Ty nam pokaz jaka jestes śliczna.

Gość do Olencja
pewnie macie mega wymagania. facet bez super pracy, drogiego mieszkania, drogiej fury jest dla was zerem i pewnie nie dajecie szansy lysiejacym