Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulafronczesko

mam 33 lata zero faceta i ciągle umawiam się na randki w ciemno

Polecane posty

Gość lamka 2
:) to juz jakies wspolne doswiadczenie

Przepraszam, a po co mi facet z drogim mieszkaniem i drogim samochodem?? Przecież mam własne- jedno i drugie. Nigdy nie lecialam na bogatych facetów. Wolę dorabiać się wspólnie.

A za łysiejącymi rzeczywiście nie przepadam, ale co w tym złego? Każdy ma inny gust prawda?

Gość do Olencja
no tak, najlepiej skreslic faceta bo lysieje. znam takich co lysieja, glowa gola zyletka i wygladaja super. robotnik po zawodowce tez wam przeszkadza, prawda? w wieku okolo 30 lat masa facetow juz niestety lysieje, pogodzcie sie z tym baby

Nie mam nic do takich osob, bo przeciez nie kazdy moze skonczyc studia, a poza tym robotnicy tez sa bardzo potrzebni. Szanuje ich prace, ale jesli chodzi o bycie w zwiazku to nie oszukujmy sie, ale to jest zupelnie inne doswiadczenie zyciowe, inne przezycia, inne tematy...

Gość A ja lubie jak facet jest lysy
Ale miedzy nogami

Gość a jak u was z liczba partnerow
w koncu kobieta kolo 30stki z niejednym juz mogla spac, a jak wiadomo panowie nie lubia miec zon co w wielu lozkach byly

Podejrzewam, że niejedna 20latka mogłaby mnie przebić z ilością facetów w łóżku ;) Poza tym na takie tematy nie rozmawia się na pierwszych randkach.

faceci dobrze wiedza, ze takie jak wy juz zdazyly sie przespac z wieloma facetami z racji swojego wieku i roznych rzeczy w lozku sprobowac, dlatego wole te mlodsze, bardziej niewinne

Młodsze sa niewine?? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ale mnie rozsmieszyles/as !!

a te w waszym wieku juz mialy prawie 10 facetow, uprawialy z nimi seks tysiace razy we wszystkich mozliwych pozycjach i na wszystkie mozliwe sposoby. i na dzien dzisiejszy chodza do lozka na pierwszej randce

Chyba nie wiesz o czym mówisz człowieku. Dziewczyny w naszym wieku miały pierwszą inicjację w wieku 20-22 lat, a te młodsze od nas zaczynają w wieku 15-17 lat, więc o czym mowa??

Gość ferb
Olencja umowisz sie ze mna?Mowie odrazu ze nie gole jajek:)

jakie 20 lat? tak samo zaczynalyscie jako nastolatki i tak samo niejednemu juz loda robilyscie. mam 31 lat. moja ostatnia partnerka miala duzo przeskrobane za soba. teraz szukam mlodszej i porzadniejszej

Nie zaczynałyśmy w tym wieku! To, że akurat na taką trafiłeś nic nie znaczy, bo równie dobrze 20latka może mieć taką samą przeszłość jak ta 30latka. Młodsze dziewczyny są teraz o wiele gorsze, bo i świat teraz bardziej ocieka seksem niż kiedyś. My jesteśmy już zupełnie innym pokoleniem, które nie wychowało się na internecie i telefonach komórkowych.

Gość i zyjecie w dwoch roznych
swiatach, juz nie rob z siebie takiego dinozaura, miedzy 30tka a dwudziestoparolatka jest niecale 10 lat roznicy, wiec gdzie tutaj inne pokolenie? twoja mama urodzila cie majac 11 lat?

Gość ja też tak robię
jestem sama, u,mawiam się z facetami w realu i ...nic, albo trafiam na debila który jest zachwycony i kocha od pierwszego wejrzenia albo nudziarze,smutasy albo tacy którym ja skolei nie odpowidam,ostatnio nawet poznałam super facecika jakos tak od początku zagralo i BUM niewiadomo czemu rozmyślil się,wkazdym razie nie rtaktuj tego powaznie, poznawaj ludzi,umawiaj sie a czs rozwiąże problem

Ja tez ostatnio tak mialam, ze poznalam faceta, zagralo, a potem nagle sie rozmyslil ;/

Ja tez ostatnio tak mialam, ze poznalam faceta, zagralo, a potem nagle sie rozmyslil" widać że ci sie tylko zdawało że zagrało ...

Nie zdawało, bo poznala go moja koleżanka i mając mozliwości obserwacji z boku powiedziała to samo.

Gość Ja mam 30 lat i spalam z
dwoma facetami, z 1 spalam jak mialam 25 lat, teraz z 2 od roku

Gość a ja mam 28 lat i przegralam
zycie bo spalam tylko z jednym facetem :-P w dodatku teraz jest moim mezem wiec juz sobie nie pobrykam :-( autorko nie przejmuj sie, moja kolezanka wlasnie skonczyla 30stke, wyglada na gora 23 lata, wreszcie zrozumiala ze nie musi trzymac sie pierwszego lepszego faceta ktory na nia spojrzy (ma niska samoocene) i po 2 nieudanych zwiazkach wreszcie spotyka sie z facetami ktorzy jej sie przede wszystkim podobaja, nie w stylu byle jaki aby byl. i jest happy

olencja mlode dziewczyny tez moga byc porzadne, a jak 30stka miala 1 faceta przez 10 lat, mieszkala z nim to tysiace razy z nim sie pieprzyla i nie wiadomo co wyrabiala

dokladnie, myslcie o rozwodnikach. ja sie bralem slub w wieku 24 lat, w wieku 27 lat juz bylem rozwodnikiem. mam dziecko i jestem powaznym mezczyzna i szczerze mowiac wolalbym rozwodke w moim wieku niz panienke, ktora sobie przez ponad 10 lat testowala rozne peniski i nie ma zadnych zasad

Gość nie sypiam z komiczne2
dokladnie, to jest zart...30 paroletnie stare panny (ups przepraszam ..nowoczene singielki...') wybieraja, przebieraja grymasza jakby byly 8 cudem...prawda jest brutalna..wypadly z obiegu, nie mieszcza sie w zakresie zainteresowania mezczyzn jako partnerki..owszem czasami taka moze zostac nawet wydupczona ale to szczyt jej mozliwosci, kobitki zejdzcie na ziemie, zacznijscie nadstawiac pupy czy otwierac usta - i cieszcie sie ze jakis amator sie skusi