Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkkka

o co mu chodzi? czy wyglądam wulgarnie?

Polecane posty

Gość kobietkkka

Witam . Od pewnego czasu przygnębia mnie pewna rzecz i właściwie nie wiem już kto ma rację a winy szukam w sobie. Ostatnio mój facet kilka razy niepochlebnie odezwał się na mój temat. Pierwszym razem tekstem 'wiesz dlaczego faceci mają cię za łatwą? bo ubierasz się wyzywająco jak szmata'. (wcale nie uważam, żeby mnie za taką faceci uważali, ani oczywiście taka nie jestem). Niedługo później zaczęłam dostawać smsy, że się wstydzi za mnie bo jego koledzy uznali po zdjęciach na nk, że wyglądam jak ku...wa. Zrobiło mi się strasznie, choć nadal sądzę , że jestem kobietą , która posiada klasę. A wczoraj smsy o tym, że po co mi soczewki, że zwariowałam i że robię sobie za mocny make up (oceniał po makijażu robionym pod zdjęcia, na którym z resztą miałam tylko czerwoną szminkę i czarne kreski) poniżej dodaję zdjęcia i bardzo Was proszę (Zarówno mężczyzn i kobiety) i opinię. Czy ja naprawdę wyglądam wulgarnie? Czy coś ze mną nie tak? i dlaczego? Pozdrawiam. http://img339.imageshack.us/img339/3278/69561983.jpg http://img522.imageshack.us/img522/8752/obraz200f.jpg http://img339.imageshack.us/img339/3710/12as.jpg http://img265.imageshack.us/img265/2135/dsc04322j.jpg

Gość wrzuc foty na inny serwer

Gość działa tylko jedna fotka

Gość zero wtobie kobiecosci zgadzam
sie z tym stwierdzeniem.nie dziwie sie ze facet tak ci powiedzial

Gość cdc
Ta wasza Nasza Klasa :/ nie potrafisz wklejac zdjec ,dziala tylko 2gie i takie spodnie do takich nog ?

Gość kobietkkka
spróbujcie wkleić i usunąć spację. mnie wtedy działa.

Gość kobietkkka
nie pytam o nogi tylko ciuchy. a jak już to takie istotne to noszę rozmiar xs-s więc nie należę do grubych , a zdjęcie jest robione pod pewnym kątem co może zniekształcać sylwetkę.

Gość a nam nie działa

Gość Nie ubierasz sie wulgarnie
Tylko beznadziejnie. Te legginsy sa dobre dla handlarek na bazarze. Ohyda

Gość totototottot
nie sluchaj kolesia, ps: jaki masz kolor wlosow ? bo na zdjeciach raz czarny raz rudy..

Gość tototot
moze chodzi twojemu facetowi ze nosisz peruki jak ku r w y ?

po jednym zdjęciu ciężko ocenić czy jesteś wulgarna czy nie jak dla mnie nie ma w tym zdjęciu niczego wulgarnego

Gość ja powiem tak ....
nie zależnie od tego jak się ubierasz Twój chłopak nie powinien mówić do Ciebie tekstami takimi jak szmata czy kurwa owszem jeśli coś by mu się nie podobało w Twoim stylu ubierania zawsze można powiedzieć to innymi słowami ...ja się dziwie że po takich tekstach nadal z nim jesteś ?????

Gość kobirtkkka
teraz mam rude. miałam czarne.

Gość Koles jest chamem
ale nie zmienia to faktu, ze ubierasz sie fatalnie. Spal te legginsy, tak sie chodzilo w latach 80. Nie wierzysz, to wlacz sobie teledysk CC Catch albo Kim WIlde na youtube.

"nie zależnie od tego jak się ubierasz Twój chłopak nie powinien mówić do Ciebie tekstami takimi jak szmata czy k**wa owszem jeśli coś by mu się nie podobało w Twoim stylu ubierania zawsze można powiedzieć to innymi słowami ...ja się dziwie że po takich tekstach nadal z nim jesteś ?????" Święta racja. W tym żółtym fajnie. W zwierzątkach mi się osobiście nie podoba, ale to tylko kwestia gustu, bo strojem kurewskim bym tego i tak nie nazwała.

Gość ice touch
hmm no ja jako kobieta mogę Ci powiedzieć, że ubierasz się modnie, niewyzywająco mimo że sama wolę inny styl bo takie obcisłe ciuszki mnie przerażają:) wydaje mi się, że facet tak się zachowuje, dlatego, że chce zrobić z Ciebie szarą myszkę, byś nikomu się nie podobała i nikt Cię nie podrywał.. To taki trochę toksyczny typ.. Swoją drogą zastanawiam się jak pozwalasz sobie na takie obelgi z jego strony.. Zastanów się co jest nie tak z nim nie z Tobą. A złośliwymi komentarzami się nie przejmuj, tu zawsze ktoś wypatrzy krzywe nogi, gruby tyłek albo opadającą powiekę.

jak ja kocham ten kraj, kiedy w końcu ludzie zrozumieją że to prywatna sprawa jak sie kto ubiera. Jak lubisz taki styl to Twoja sprawa. Nie jestem fanką panterek i innych kotów, ale zależy na jakie okazje sie tak ubierasz bo do pracy i szkoły nie pasuje. Kojarzysz mi sie z Londynem :) Ładnie wyglądasz na fotce w czarnych legginsach i kurteczce-grzybku.

"Spal te legginsy, tak sie chodzilo w latach 80. Nie wierzysz, to wlacz sobie teledysk CC Catch albo Kim WIlde na youtube." To ciekawe czemu teraz w każdym sklepie(takim trędi, czy tam dżezi) jest tych legginsów od zarąbania we wszelkich długościach, kolorach i fakturach? (Chociaż osobiście nie posiadam)

Gość ala ma koty dwa
tylko drugie zdjęcie u mnie się otworzyło i nie wyglądasz absolutnie wulgarnie co do stylu-nie będę się wypowiadać,bo nie takie było pytanie

Gość prowokacjaaaaaaaaaaa
ale przyjemna;)

jesteś bardzo kobieca i zadbana. myślę że podobasz sie kolegom swojego faceta i dlatego on jest taki zazdrosny i próbuje wymusić na Tobie inny styl ubierania taki bardziej konserwatywny, ale sposoby ma żałosne dziwne że z nim jesteś

Gość kobietkkka
to nie jest żadna prowokacja... Opierdziane Gacie- jak sama nazwa wskazuje nie należysz z pewnością do ludzi z większą wartością osobowości czy też aparycji. jesteś bezrobotnym idiotą, którego celem jest prowokowanie na forach przez wzgląd na brak konstruktywnych możliwości wykorzystania czasu?:] znajdź sobie lepiej robotę i pomyśl nad lepszym nickiem.

Gość kavior
W tym żółtym wyglądasz doskonale :) bardzo ładne zdjęcie. Ogólnie co do stylu powiem, że jest troszkę kurewski (po za tą kombinacją z żółtą bluzką). te rajstopy, które nosisz od razu kojarzą się z kurwami, nosisz szerokie topy i właśnie takie "rajstopy". No sorry ale na czwartym zdjęciu wyglądasz jak typowa prostytutka jesienną porą. :P

Gość Nie ma o czym mowic
Fatalny ubior. I nie pocieszajcie jej, inne laski, bo same przeciez w takie gowno z lumpeksu na pewno byscie sie nie ubraly.

Gość prowokacjaaaaaaaaaaa
No to jak nie jest prowokacja,to przefarbuj się na blond:) Podkreślasz figurę obcisłymi spodniamii ,bluzeczkami i dziwisz się,ze facet jest zły. Lubisz się podobać,ok,ale nie udawaj że nie weisz dlaczego facet się wścieka :P

Gość ala ma koty dwa
podtrzymuję,że nie wyglądasz wulgarnie :-) z Twoim facetem jest coś nie tak,lepiej zastanów się nad swoim związkiem,przeraża mnie to,co piszesz o zachowaniu chłopaka