Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydlak.

Tak czytam raport ile zarabiają polacy i aż w głowę zachodzę

Polecane posty

"ja w ogóle nie pojmuję jak w XXI wieku w środku europy można myśleć w tak prymitywny sposób i traktować jakichś "innych" jak bydło które można sobie kastrować "żeby się nie rozmnażało"." Cóż najsmieszniejsze w tym wszystkim jest rzekome kierowanie się dobrem społeczeństwa i nienarodzonych dzieci. :D🖐️ "to co się dziwić ludziom którzy kilkaset lat temu uważali za bydło czarnych?" Niektórzy przynajmniej są konsekwentni i dalej ich uważają za takowe. Niektórzy natomiast muszą pozowac na wielce tolerancyjnych, bo nietolrancja wobec czarnych jest passe i zle się wygląda w przecietnym srodowisku. ;):classic_cool:🖐️

Gość do aseksualnego prawiczka
z fujarą-----> chłopie co dziś brałeś, że masz takiego kopa? Czyzby podniecił Cię ten temat? Pewnie pod każdą wiadomość robisz sobie dobrze... hę

"no ale postaw się w sytuacji takiego amerykańskiego rednecka, prymitywnego i całe życie spędzającego na hodowli zwierząt albo uprawie roli, nie zastanawiającego się zbytnio nad niczym. takiego który często nawet i czytać nie za bardzo umiał a jak umiał to rzadko to robił. no i przyjeżdża statek z czarnymi. różnią się przecież wyraźnie od "ludzi", nie umieją mówić (jak "ludzie") no i są łapani gdzieś w afryce tak jak się łapie zwierzęta. więc było dla niego oczywiste że zwierzętami są." Masz oczywiście rację. 🖐️ "i mimo tego wszystkiego te barany mówią o przymusowej sterylizacji. o traktowaniu ludzi, czy to z powodu biedy czy alkoholizmu czy jakiegokolwiek innego jak cholerne bydło. odmawiający ludziom prawa do bycia ludźmi dlatego ze są biedni lub głupi." A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że część z tych "baranów", gówno wie o życiu, a fakt że nie kwalifikują się do grupy "bydła" do sterylizacji zawdzięczają jedynie rodzicom. 🖐️

Gość nie lubie biedy i biedakow

Gość antyyy bydlak
bydlak pie.przy takie farmazony bo jest prawiczkiem i nigdy żadna nie bedzie chciała mieć z nim dziecka i tyle

" [zgłoś do usunięcia] Tamari ja sie tylko wkurzylam na tego starego capa offerme nikt mnie nie bedzie wyzywal od faszystowkich dziwek DO GAZU Z NIM" I niech teraz ktoś powie, że Tamari to nie faszystka....:(

Buahahaha :D, rasowa Aryjka - wiem bo widziałem :P. Oj ludzie, jak wy wszystko dosłownie odbieracie i nie potraficie wyczuć sarkazmu, czy czytać między wierszami. Albo umiecie, ale udajecie idiotów. Nie wiem co gorsze. Trzeba dla was obóz w Oświęcimiu na nowo otworzyć :o.

Gość Bydlak - popieram
Oczywiscie ze zyjesz w kraju faszystow. Jak inaczej nazwiesz tych co z zalozonymi rekami i usmiechem na ustach przyklaskuja zdegenerowanym pijakom i zwyrodnialcom w ich plodzeniu, plodzeniu i plodzeniu nieszczesliwych zaniedbanych , ponizanych dzieci? Co powiesz o tych , ktorzy szykanuja kobiety, ktore nie chca zyc w nedzy ale jednoczesnie popieraja prawo do dyskryminowania czy wyrzucenia z pracy kobiety w coiazy? Napietnuja sterylizacje tych , ktorzy nie sa w stanie wziac odpowiedzialnosci za wlasne dzieci /czy to z nedzy i patologii czy to z racji wlasnego niedorozwoju/ ale nie chca placic na sluzbe zdrowia i umywaja rece przed Pomoca dla tych poszkodowanych mas? Jak czytam Offerme i PZW opraz podobnych to widze, ze faszyzm w porownaniu z nimi byl duzo bardziej humanitarn. Prynajmniej zabijal raz . Offerma PZW i reszta nie pozwola na to aby tacy nie mogli miec dzieci, ale nie robia nic aby sie potem tymi dziecmi zaopiekowac, zeby nie mozna sie bylo nad nimi znecac. Zalosna dyskusja.

Gość dyskusjaz offerma nie ma sensu

A co masz do tej laski? Laska jak laska. To, że ktoś nie jest pięknością nie znaczy, że nie może się komuś podobać. Ta laska na fotce jest OK, jakby zmieniła troszkę styl to ...

Gość alter jak ona jest OK to ty
jestes WIEŚNIAKIEM w 100 % :P

No tak, jest OK. Zmiana fryzury, inne ubranie i jest wporzo. Buzie ma nie brzydką. Nie w moim typie na pewno, ale nie straszy. Przez takie idiotyczne podejście jak prezentujesz wiele dziewczyn ma jakieś chore kompleksy, pakuje się w anoreksje czy inne podobne bagno. Jak chcesz ideału, to poszukaj na necie, pełno tam jest idealnych po retuszu Photoshopem.

Gość ja jestem idealem bez
pchotoshopa, wiec mnie alter nie obrazaj. zachwycaj sie paszczakami :D

Gość post ze zdjęciem
zgłosiłam do usunięcia z 10 razy i nic... brawo dla modów.

Buahahahaha, taaa jasne :D. Cóż za skromność. A tak poza tym - ideałów nie ma na co potwierdzeniem jest to: "... zachwycaj sie paszczakami" Może i urodę masz, ale za to mały rozumek. Kim ja się zachwycam to moja sprawa ;).

Gość jk oceniasz kogos na podstawie
jednego wpisu to intelektem sam nie grzeszysz

Wyświechtane stwierdzenie :(. Nie pogrążaj sie dziewczyno :o. Słyszałaś o pierwszym wrażeniu? Moje pierwsze wrażenie na twój temat – pusta lala :o.

Gość nieomylne pierwsze wrazenie
na pdostawie ktorego ocenic nawet ameby sie nie da, Jamochlonie :(

Gość gustu to ty jednak nie masz
skoro ta po przerobce ma byc ladna

Gość mam przedziwne wrażenie
że ta rozmowa jest bez sensu, ponieważ żadna osoba tutaj nie jest specjalistą w dziedzinie ekonomii, bądź socjologii czy innej dziedzinie, która ma odczynienia z pieniędzmi i społeczeństwem :P a więc cała Wasza konwersacja to tylko puste gadanie :D

Gość z Toba wlacznie

"skoro ta po przerobce ma byc ladna" A ja to gdzieś napisałem :(. Przepraszam, to ta moja demencja starcza :o.