Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydlak.

Tak czytam raport ile zarabiają polacy i aż w głowę zachodzę

Polecane posty

Gość nie myl nazizmu ze sterylizacj
a, nikt tutaj nikogo nie zabija, skoro tak kontrolowanie ci sie nie podoba nie uznajesz antykoncepcji, in vitro itp.?

Gość i nie udawaj ze nie zyjesz w
swiecie nad i pod ludzi. leki sa sprawdzane nie tylko na nieuleczalnie chorych, ale i na skazanych i najbiedniejszej patologii, ktora za 5 tys. zaryzykuje swoje zycie. handel narzadami wsrod biedoty kwitnie.

Gość pieprzone klamczuchy
Biedota to najgorsze co moze byc. Nie chcialbym sie urodzic w takiej biednej lub patologicznej rodzinie. To pech, porazka, problemy. Gardze biedota.

Gość offerma jakie zycie taki grzyb

godne życie dla każdego oznacza co innego, stać mnie na podstawowe produkty, o nic nikogo nie proszę, nie kradnę, to jest godne życie. moja rodzina jest zdrowa. mam skończone dwa kierunki studiów, aktualnie siedzę w domu i zajmuje się dzieckiem. I co chcecie mnie rozstrzelać? że mam w d.... wasze imprezy, ciuchy itd.. tzw. dobre życie.

godne życie dla każdego oznacza co innego, stać mnie na podstawowe produkty, o nic nikogo nie proszę, nie kradnę, to jest godne życie. moja rodzina jest zdrowa. mam skończone dwa kierunki studiów, aktualnie siedzę w domu i zajmuje się dzieckiem. I co chcecie mnie rozstrzelać? że mam w d.... wasze imprezy, ciuchy itd.. tzw. dobre życie.

Gość takie ofermy jak offerma
Rzygam na biedaków , żuli pod sklepem i chołotę tesco , biedronek , lidlów

Gość Świat jest chorybędzie gorzej
fakt ze ciezko jest zyc w 4 osobowej rodzinie za 2 tysiace zl- zylam w takiej do niedawna. Wyjechalam i zarabiam raze z mezem 10tys zł miesiecznie - 3 tys na miesiac odkladamy, reszta idzie na godne zycie. Pracujemy po 7 godz dziennie 5 dni w tyg- fizycznie! Nie czuje sie ani gorsza- ani lepsza. Pracuje i zasluguje na to co mam :) Wiem ze trudno byloby mi przestawic sie z powrotem na gorsze zycie- ale nie na tym koncza sie moje marzenia. Kasa to jednak nie szczyt szczescia choc potrzebna jest. Dzieki temu ze nie od dziecka kase mialam- nauczylam sie zyc i tak i tak- i nigdy gardzic biedniejszymi ludzmi nie bede. A 3 tys zl na 4 osoby to i tak nie jest zle! Ludzie ktorzy maja za duzo nie sa normalni- staja sie tacy jak bydlak, a jak podwinie im sie noga i straca- ida sie powiesic bo żyć nie potrafią!!!!!!!!!

a co ja twoja sekretarka?:-O pisali o faszyzmie, roznych ustrojach politycznych ogolnie o systemie karnym, o eliminacji patologii i jej sposobach, o podludziach blabla wpadlo pare ludzikow piszaccych ze zarobki rzezdu 3 tys to nie jest malo na rodzne blabla no i generalnie klotnie i troche wyzwisk standard a teraz zaplac :classic_cool:

doczytalam cala reszte waszych wypocin i stwierdzam ze...jestescie pojebani.co ja tez moze z rodzina mam sie isc wysterylizowac bo mam na utrzymanie siebie,meza i cory 1500zl m-nie?i jakos nie widze problemu.stracza mi na wszystko i zyje godnie.to ile wg was ma zarabiac czlowiek zeby "godnie zyc"?co?sami sie wysterylizujcie moze wam sie w glowach pouklada

i co ja tez jestem patologia?owszem za patologie mozna uznac alkoholizm itp.ale nawet rodziny wielodzietne nie majace 5000 na m-c zyja godnie,dzieci sa zadbane,dobrze sie ucza.po prostu sa kochane!po co dziecku kasa rodzicow jak jest nie kochane?po co?i pozniej z takich rodzicow opiero rosnie patologia,rodzice na bankietach i wakacjach za granica a dziecko szlaja sie po melinach

Dziękuję Pani Sylwio za zdanie raportu, teraz może Pani pokserować mi papiery :classic_cool: >>padlo pare ludzikow piszaccych ze zarobki rzezdu 3 tys to nie jest malo na rodzne blabla Apropo tego, wczoraj w TV mówili, że 2/3 polaków żyje za mniej niż średnia krajowa. Brutto :o Co netto daje zarobki około 1500 zł :o:o I jeszcze ten reportezyna z pretensją w głosie krzyczał, że Ci zarabiający ponad 5 tysięcy, czyli w miarę normalnie, a podobno jest ich koło 10%, zaczerniają rzeczywistość :o Ogólnie po chuuju, coraz mniej dziwi mnie wszechoobecna patologia :o

przeczytaj caly top ze zrozumieniem bo nic nie skumalas PODKRESLALAM parokrotnie, ze chodzi o sterylizacje ludzi objetych gleboka patologia, zaniedbujacych swoje potomstwo co do niskich zsarobkow-chodzilo jedynie o to, ze niektorzy sie dziwia jak mozna godnie zyc za takie pieniadze i utrzymac z nich rodzine to wszystko

>>po co dziecku kasa rodzicow jak jest nie kochane?po co? Ale dlaczego w alternatywie do zarobków stawiasza miłość?? To są przecież dwie różne, zupełnie od siebie niezależne sprawy.

przeczytaj moj drugi post to ty zrozumieszo co mi chodzi.no wlasnie bo jak mozna przezyc za 1500zl m-nie?dziwnie nie?tylko najpierw trzeba sie zastanowic czy to wies czy miast bo to jest roznica.zrobcie sobie skperyment i przez m-c utrzymajcie sie za ta kwote,pewnie wam starczy to na pol miesiaca moze nawet nie bo przeciez nie umiecie sobie nic odmowic

>>zrobcie sobie skperyment i przez m-c utrzymajcie sie za ta kwote,p Nie da się, bo mieszkanie + rachunki kosztują mnie więcej.

oj zdziwil bys sie.znam ludzi dobrze ustawionych finansowo i ich dzieci.i co?widze jak sie one zachowuja a jakie sa dzieci z rodzin np wielodzietnych i nie mow ze to 2 odmienne sprawy bo to wszystko laczy sie w calosc

>> bo przeciez nie umiecie sobie nic odmowic I własnie w tym rzecz. Po co sobie czegoś odmawiać??? Życie jest jedno i nie chcę, żeby było ono ciągłym pasmem wyrzeczeń. To samo z dzieckiem. Jak Cie na nie nie stać, to nie bierz się za zakładanie rodziny.

umiem oszczedzac, wiec pewnie bym przezyla ale po co mam to sprawdzac? jak czlowiek musi to nie ma wyjscia ja wyjscie mam:)

no widzisz a mi jakos starcza na wszystko.na oplacnie mieszkania rachunki utrzymanie rodziny i nie narzekam i co jestem patologia?bo mam mniej?

oj pzw jaki Ty bywasz wkurwiajacy:-O nie Panie Przemku, zjadlam lodzika na sniadanie:)

Gość bydlak bydlak
myslałam, że chociaz ty troche bardziej rozgarniety/a jestes. "Apropo tego, wczoraj w TV mówili, że 2/3 polaków żyje za mniej niż średnia krajowa. Brutto Co netto daje zarobki około 1500 zł " no cuuurva straaaszne. Ja na papierze zarabiam najniższą krajową, w rzeczywistości jest to ponad 8k. W dupie mam zusy nie zusy, bo na emerytury i inne odkładam sobie sama, do odpowiedniego funduszu. Mnóstwo ludzi tak pracuje, a wy sie usrywacie że z jakiś tam ich ustaleń sporządzonych wg dokumentów zus i US ludzie żyją za 1 500. HAHAHAHAHAHA.