Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydlak.

Tak czytam raport ile zarabiają polacy i aż w głowę zachodzę

Polecane posty

>>psychopaci uznający innych za podludzi ja biorę dosłownie, a ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem :o Sięgnij do pierwszej strony tego tematu i przeczytaj o czym on jest, zanim zaczniesz spazmować o teoriach pod- i nadludzi :o

"po prostu trzeba być psychopatą żeby w ogóle pomyśleć o tym że ma się prawo dokonywać eksperymentów na ludziach" Trzeba mieć 35 lat i być sfrustrowanym niedojebańcem życiowym żeby zarzucać komuś coś czego nie propaguje :o.

Gość żałośni jesteście
popadacie w samouwielbienie, delektujecie się mozliwością popisania się swoją wiedzą/niewiedzą :P na jakiśtam temat. Ta Wasza niby polemika ani d** ani kupy się nie trzyma :D:D:D Aż dziwne że wykształceni, niezależni, dobrze sytuowania finansowo ludzie okazują się tak strasznie zakompleksieni tam w środku, głęboko...

"Trzeba mieć 35 lat i być sfrustrowanym niedoj**ańcem życiowym żeby zarzucać komuś coś czego nie propaguje ." czy tylko ja dostrzegam komizm sytuacji w której 30-31 letni prawiczek wyrzuca frustrację i niedojebaństwo drugiemu prawiczkowi po 30stce? :D🖐️

czy to ta tamari ktora na wszystkich czytanych mi tematach o kobietach wyzywana byla od dziwek i szmat???? hmmm a tak sie tu madraluje:D Moze to nie ta, myle sie? Tamarii to ciebie uwazaja tu za oblesna szmate???

kochana moga mnie sobie nawet miec za najwieksza kurwe swiata:) naprawde mnie to malo obchodzi

"ej matołku on tu nie pije do prawictwa zacznij myslec" A może jednak Ty zaczniesz? :o Mam Ci przypomnieć jego zaczepki wypowiedzi skierowane do złośliwej samicy? :classic_cool:🖐️

nie piszemy o tekstach do samicy tylko do offermy czy jesli ktos jest prawiczkiem to nie ma prawa kogos skrytykowac? bo z tego co napisales to tak wynika i to ze oni sa parwiczkami nie ma tu nic do rzeczy bo nie o tym jest cala dyskusja

"o ile tylko heniek nie jest przestępcą który ma ponieść karę za naruszenie czyichś praw i sam posiada wszelkie obywatelskie prawa to tylko on sam może o tym decydować." To oczywiste, natomiast dla niektórych stałoby się takowe dopiero w przypadku, gdyby sami znaleźli się w takim położeniu. Wtedy zapewne byliby pierwszymi podnoszącymi krzyk o konieczność równości. :D🖐️

"nie piszemy o tekstach do samicy tylko do offermy czy jesli ktos jest prawiczkiem to nie ma prawa kogos skrytykowac? bo z tego co napisales to tak wynika i to ze oni sa parwiczkami nie ma tu nic do rzeczy bo nie o tym jest cala dyskusja" Pisał o frustracji offermy, tymczasem sam na pewno nie jest od niego lepszy w tej kwestii. 🖐️ Czy ma prawo? Oczywiście, że ma, co nie zmienia faktu, że wygląda to komicznie. :)🖐️ Tym bardziej, że jak pamiętam sam mnie też pouczał, jaki o ze mnie cham, bo kobietę źle (wtedy zresztą tez chodziło o Sami) traktuję. :D🖐️

Gość ona jest przede
wszystkim straszną nudziara a czy d** daje to tylko ona i jej klienci wiedzą ;)

"jak to nie propaguje? a czym innym jak nie eksperymentami na ludziach jest ta cała inżynieria społeczna polegająca na sterylizowaniu "elementu niepożądanego"?" Kiedyś była sprawa dotycząca gwałtu na kobietach i dodaniu im do napojów środków do sterylizacji koni(?)? Czyniąc z nie bezpłodne na zzawsze. 🖐️ Trzeba ich koniecznie wypuścić, w końcu działali w imię wyższego dobra. :)🖐️

pzw jaki Ty pamietliwy jestes i co Cie interesuje co alter pisze do sami? ich stosunki nue sa twoja sprawa

>>czywiście słowa "wszyscy ludzie są równi" oznaczają że wszyscy ludzie mają równe prawa a nie to że się od siebie nie różnią. Nie pierrdol? :D Poważnie??? Dzięki, bo byłem w błędzie :o🖐️

Gość w obłędzie

Gość mi ciagnela i moim kumplom tez
ale jebalo jej z paszcy:P Ogolnie kiepska i czasem umyc by sie mogla. Ale jak sie chce facetowi pobzykac to moze byc. nie tamari, pamietamy te twoje granie na flecie:)

no coz z paszczy mi nie jedzie bo myje zabki 3 razy dziennie:) rozumiem, ze mam sie przejac?? ok buuuuuuuuuuuuuuu:-( temat jest o mnie czy o czyms innym? chyba sie pogubilam:-O

Gość offerma tobie
biję brawo 🖐️🖐️

>>TO JEST DLA MNIE K**WA NIEPOJĘTE!!! A widzisz jaki ograniczony jesteś? :classic_cool:

"pzw jaki Ty pamietliwy jestes i co Cie interesuje co alter pisze do sami? ich stosunki nue sa twoja sprawa" Pisał to na publicznym forum, więc? Zresztą on o ile dobrze pamiętam (a pamięc mam dobrą (:classic_cool:), jakos wtrącał się w nieswoje sprawy, mając w tym zresztą interes. :P🖐️ Niech nie pucuje się błędny rycerzyk i nie wywyja swoim mieczykiem, a jeśli już chce to majac odrobinę honoru niech najpierw skieruje go w swoją stronę. :)🖐️ Kończe na jego temat. :)🖐️