Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydlak.

Tak czytam raport ile zarabiają polacy i aż w głowę zachodzę

Polecane posty

>>to znaczy co takiego mają mu "zapewniać"? Normalne życie, a nie żarcie z biedronki i chińskie ciuszki, które po pierwszym praniu nadają się na ścierke do podłogi. Muszą zapewnić edukację na poziomie, żeby mały wyrósł na człowieka, a to kosztuje.

>> dlatego jestem za przymusowa sterylizacja Wszystkich, czy tylko biedaków?

>>ale to jest już problem alkoholizmu a nie dochodów Na który wg raportów Ministerstwa Zdrowia cierpi około 2 mln Polaków 😴

tych co plodza dzieciaki na potege nie radza sobie patologa sie rodzi a my placimy na nich podatki, ktore sa rozliczane na zapomogi i inne gowna dla nierobow

noo:) czasami sie zdarza tyle tylko,ze u nas to niemozliwe tak samo jak moja upragniona kjara smierci z torturami

Gość Bydlak - popieram
Bydlak uprzedziles moja odpowiedz. Wlasnie to NORMALNE ZYCIE. Istnieja kraje w ktorych probowano stosowac przymusowa sterylizacje wlasnie w celu ograniczenia narastajacej biedy.

>>tak samo jak moja upragniona kjara smierci z torturami Nom, szkoda.... :( niektórym to sam chętnie wkładałbym szyszki w odbyt 🖐️

>>Istnieja kraje w ktorych probowano stosowac przymusowa sterylizacje wlasnie w celu ograniczenia narastajacej biedy. Np Chiny. Tyle, że tu przyczyna jest demograficzna, a nie społeczena, ale efekt jest ten sam. Mniej ułomnych ludzi.

>> zawsze wydawało mi się że ludzie których tam mijałem byli zupełnie normalni. Oni byli normalnie, ale wobec Ciebie, bo dla Ciebie pinktem odniesienia przy ocenie tych ludzi jesteś Ty.

>>przewidujesz dla siebie jakąś funkcje "wielkiej sterylizatorki" wydającej wyroki w tej sprawie? Napisała, że jest to utopia 🖐️ niestety mimo iż kraj sie rozwija, to bieda przekazywana z pokolenia zawsze będzie biedą.

offerma nie czepiaj sie tylko rozejrzyj sie po swiecie i zobacz co sie dzieje tam gdzie nie ma kasy i w 30 metrach mieszka po 8 osob dzieciaki nie maja godnosci ani perspektyw dzieki swoim starym jebiacym sie jak kroliki i tak inteligentnym, ze nie wiedza skad sue biora dzieoi, albo majacym to gdzies bo zyja chwila

Gość Tamari zaczerpnęła wiele
mądrości z filozofii Hitlera

>>j**iacym sie jak kroliki i tak inteligentnym, ze nie wiedza skad sue biora dzieoi, albo majacym to gdzies bo zyja chwila Wiedzą, tylko, że xionc w kościele powiedział, że prezerwatywa to narzedzie sztana to grzech :o

:-o tzreba miec radykalne poglady jesli jest tyle bezmyslnosci na swiecie

>>mądrości z filozofii Hitlera A od razu jeśli coś jest pomysłu Hitlera, to z miejsca musi być uznane za złe?

>>tzreba miec radykalne poglady jesli jest tyle bezmyslnosci na swiecie Nie radykalne, tylko swoje. 90% ludzi w ogóle nie ma poglądów.

nie ich sprawa jakbys myslal persoektyw to bys wiedzial zyjemy w spoleczenstwie nie ma samowolki patologia rodzi kolejna a to a wplyw na spoleczenstwo ja pierdole:-O

Gość Bydlak - popieram
Nie chodzi o Chiny tylko o kraje Europy zachodniej i USA. Byly czasy , kiedy sterylizowano przymusowo dzieci w domach dziecka /przynajmniej na niektorych obszarach/ Chyba nawet do dzis istnieja w niektorych krajach przepisy o przymusowej sterylizacji ludzi z niektorymi typami niedorozwoju mozgowego /IQ

>>każdy z tych ludzi ma dokładnie takie same prawa jak ty i nie ma powodu aby dla twojego widzimisie ich okaleczać. Nie widzimi się, tylko z istotnych względów społecznych. Paniajesz co to takiego? :o

>> zapomniałem dodać że zarabiam 1000 zł i jestem ofiarą losu. wegetuję jak roślina a moja jedyna ostoja to od wielu lat kafeteria. To wiele wyjaśnia :classic_cool:

>> Przemek jednak tylko my tu mamy poziom mnie to nie pociesza, bo wciąż ludzie na poziomie to tylko promil w oceanie durnych warzywek i yeti o wypranych mózgach :o

Gość żadne metody inżynierii
społecznej nie uchronią ludzkości, kraju czy społeczeństwa przed patologią, biedą, głupotą, chorobami, cierpieniem. Zeby to wyeliminować, trzeba by unicestwić cały gatunk ludzki.

Gość Bydlak -popieram
Offerma - przy zalozenieu , ze piszesz prawde - czy chcialbys w takich warunkach zrobic sobie duzo dzieci?

Gość a wasze dzieci -Przemek i
Tamari, mogą już nie być tak rezolutne jak Wy, ot zmienność genetyczna.

Gość chciuwosc polakow
ja pierdole,mieszkam za granica,mam okolo 8 tys.na piecio osobowa rodzine,w nastepnym roku planujemy jeszcze jedno dziecko,ludzie nie przesadzajcie ze 3 tys. to malo kasy!!!

Zmienność?? Geny są raczej przekazywane, a nie zamieniane :o Chyba, że mamusia chodzi na boki i robią się jakieś genetyczne mixy :o >>Zeby to wyeliminować, trzeba by unicestwić cały gatunk ludzki. Zgoda, ale można próbować ograniczać.