Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydlak.

Tak czytam raport ile zarabiają polacy i aż w głowę zachodzę

Polecane posty

"ale myslę, że czas zrozumieć, ze każdy ma prawo do swojego zdania i swojego życia i wtedy mimo własnego mniemania o czymś tam należy to uszanować" Ja to już rozumiem i szanuję, pomogła mi ta rozmowa. Wiem, ze nie miałem prawa do pewnych zachowań i ze każdy jest kowalem własnego losu. Mogę sie nie zgadzać z pewnymi rzeczami, ale na siłę na pewno niczego się nie zmieni, nawet jeśli chce sie dobrze (nie wybielam się – nie zawsze chciałem dobrze, czasami chciałem przywalić). Eh Beata, Beata - jak zwykle ... Ale nie obawiaj się, obietnica wypowiedziana ma moc wiążącą. Raczej chamstwa w czystej postaci sie z twojej strony nie spodziewam wiec ... śpij spokojnie.

Gość jukijukii
tiaaa wy już nie brońcie takich durnych idiotek, ktore wpadają, to ni jest wina gina, tylko ich własna(partnerow tez), że mysla du.pą i pie.prza sie bez zabezpieczenia, każda doskonale zdaje sobie z tego sprawe ze może wpaść

>>durny, żeby kupywac firmowe rzeczy :o durna to jest twoja dedukcja :o kupując tanie, kupujesz gorsze, a więc w przypadku jedzenia powodująca jakieś tam ubytki w organizmie, które trzeba uzupełnić, albo odchorować, więc dodatkowe koszty. W przypadku ubrań - spodnie za 200 zł są najczęsciej w stanie wytrzymać więcej i dłużej niż spodnie za 100 zł. Więc kolejna pozorna oszczędność. Jak chcesz, to tak żyj, ale jakby mnie starzy spłodzili i nie byli w stanie mnie utrzymać na jakimś minimalnym życiowym poziomie w dzieciństwie, to zwyczajnie bym się na nich wkurrwił :o

Gość jukijukii
dobre dziecko samo sobie pomaga, dobre dziecko jednoczesnie uczy sie i pracuje na siebie :) wielu moich znajomych na dziennych nie dostaje grosza od rodziców a sobie radzi, trzeba byc zaradnym, a żeby do 25 trzepac kase od rodziców to trzeba byc jakąś niedojdą zyciową

Marcinku,to temat dla wszystkich,a ponieważ jestem samotną matką --wiec sie wypowiadam na ten temat.Poruszyłam sprawę rodziców którzy utrzymują dzieci powyż 25,30 rż --oczywiście nie mając nikogo konkretnego na myśli. Dziecko ma być ubrane,najedzone i przede wszystkim szczęśliwe:)

a w lidlu czy biedronce to możesz kupić cukier czy płyn do mycia naczyń, a nie jedzenie, bo żywić się w takim miejscu to jakościowo to samo co w darmowych jadłodajniach dla bezdomnych :o

Gość Bydlak - popieram
"pupa1977 w twoim przypadku to rozmnażanie też nie byłoby za bardzo wskazane. Jest bowiem naukowo udowodnione, że głupota jest dziedziczna. Twoje dzieci byłyby zatem od dzieciństwa pokrzywdzone... " A czy potrafisz podac swoj poglad bez chamstwa , wulgarnosci i proby ublizania ? Czy to naprawde az takie trudne?

a ja napiszę tak jesli ludzie są pracowici i potrafią zarobić przynajmniej na minimalne potrzeby- to trudno żeby dzieci nie mieli nie każdy musi być bogaczem, nie za każda pracę zarabia się krocie i niemożliwe jest to, żeby każdy z nas pracował na super wysokim stanowisku- bo ktoś musi upiec nam chlebek, zabić świnkę i postawić dom a dzieci biedniejsze wcale nie są gorsze i nikt nie powiedział, że będą gorzej miały sama pochodzę z dośc biednego domu inna sprawa jest narobienie dzieci i życie z zasiłków :O

Marcinku sarkazm? alez nie pozdr bardzo serdecznie i się oddalam --to co miałam napisać --napisałam pozdr

Gość widzialem fotke offermy od
z przeciekow kafeteryjnych , ludzie od niego nie mozna niczego wymagac , bo gosciu jest masakryczny , gdymym takwygladal , wolalbym sie nie urodzic w ogole

Gość poka fote offermy
plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

"durna to jest twoja dedukcja kupując tanie, kupujesz gorsze, a więc w przypadku jedzenia powodująca jakieś tam ubytki w organizmie, które trzeba uzupełnić, albo odchorować, więc dodatkowe koszty. W przypadku ubrań - spodnie za 200 zł są najczęsciej w stanie wytrzymać więcej i dłużej niż spodnie za 100 zł. Więc kolejna pozorna oszczędność." To ty kupujesz jedne spodnie na dziesięć lat, że muszą aż tyle "wytrzymywać"? Mi starczają takie za 50 zł, nie mówiąc o 100, zwłaszcza, że nie nosze tylko jednych, ale kilka par. Z jedzeniem podobnie - najdroższe jest to wysokoprzetworzone, a nie podstawowe produkty, które są naprawdę potrzebne do zdrowego odżywiania. Tak gadają głównie ludzie, którzy sami nie mieli nic w dzieciństwie, potem się dorobili i teraz snobują. A słoma im i tak z papci wyłazi.

Gość Bydlak - popieram
Offerma - Teraz piszesz o dzieciach. W przypadku osob powyzej 18 -go roku zycia opiekunem czesto jest wlasnie panstwo. No i wiele rodzin oddaje takie dzieci do zakladow /sami nie chca sie nimi opiekowac/. widzialem fotke - chyba malo wiesz na temat atrakcyjnosci u plci brzydkiej. Offerma - pokaz fote. Skoro wszyscy widzieli to i ja chce zobaczyc.

Gość widzialem fotke offermy
pewna kafeteriuszka mi ja udostepnila , widnieje na niej niewyrosniety , otyly , brzuchaty , podstarzaly facio w okularkach z geba jak stulej

Gość fcfcffc
yyy jakich zakładów? mając 18 lat co najwyżej możesz zostać bezdomnym, jak skonczysz 18 lat panstwo ma gdzieś twój los bo jestes pelnoletnim, doroslym czlowiekiem

>>To ty kupujesz jedne spodnie na dziesięć lat, że muszą aż tyle "wytrzymywać"? Nie, kupuję na jeden raz :D

Gość no to wrzuc te fote

>>jak skonczysz 18 lat panstwo ma gdzieś twój los bo jestes pelnoletnim Tak by bylo najlepiej, ale niestety państwo socjalistyczne rozdaje pieniądze normalnych ludzi w postaxci różnych zasiłków :o

Gość offerma to zwykły hipokryta
tu niby pieprzy o okaleczeniu o demokracji ale jak ktoś ma inny pomysł na życie niż on to już wyzywa. Czytałam jak kiedyś wyzywał dziewczyny, które nie chcą mieć dzieci i nie rozumiem dlaczego bo przecież krzywdy nikomu tym nie robią. Wyzywa też tych co są za aborcją, co nie lubią dzieci itd. ma facet po prostu bzika na punkcie dzieciaków bo pewnie chce się już własnego ale nie ma z kim.

Gość widzialem fotke offermy
wrzucilbym , ale " ona " - kafetriuszka od ktorej ja mialem , by mnie zabila a nie chce stracic z nia kontaktu

Gość bo kto inny ma
pewnie od sami, bo kto inny ?

a chcesz wpierdol pomarańczo za oszczerstwa? widziałam ofermę i wcale nie jest straszny

Gość Bydlak - popieram
Jedna jaskolka nie czyni wiosny. Trafil sie taki Beethoven czy Mozart ... Jeden na miliony. A ilu jest takich , o ktorych nawet nie slyszales? Za zachcianki nikt nie kara. Nikt Cie nie nazwie sadysta dopoki sie nad kims nie zaczniesz znecac. A jak juz sie zaczniesz - to mam na to spokojnie patrzec? Za gwalt tez nie pojdziesz siedziec dopoki nie napadniesz na jaks kobiete. Ale jesli napadniesz ... to juz inna rozmowa. Przeciez ja Cie nie chce kastrowac juz teraz. Gdzie to wyczytales?

Gość mialem nie od sami
nie podam od kogo :D

Gość dla ciebie sami i sam diabel
nie jest straszny

Gość po co facetowi zdjecie
innego faceta ?

Gość ze zwyklej ciekawosci
nie ja jeden ja widzialem , przecieki sa wszedzie , na kafe szczegolnie :D

bo nie ma przystojnych facetów na kafe,wiec cudów nie wymagam oferma jak na zrzędliwego prawika wyglada dobrze