Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydlak.

Tak czytam raport ile zarabiają polacy i aż w głowę zachodzę

Polecane posty

Z „demokratycznym” wyborem Hitlera czyli zwycięstwem NSDAP i przejęciem władzy przez faszystów w Niemczech to jest lekkie nadużycie koliberku, ale chyba o tym wiesz. To tak jakby mówić, że Łukaszenko został demokratycznie wybrany przez Białorusinów. Niby prawda, ale to duże nadużycie jest, w przypadku Hitlera tym bardziej. No, ale nie o tym miałem napisać. Oferma, po raz kolejny wychodzi z ciebie kawał chamidła. Ja bywam chamkiem i się do tego przyznaje, a ty zawsze masz z tym problemy. Tylko jak co do czego przychodzi to nie masz oporów do pewnych zachowań. Jebnięty chuj :o. Lecz się kutasie. Zastanów się, kto ma zjechaną psychę. Mnie się wydaje, że ty, skoro atakujesz z taką zaciekłością osoby które mają inny światopogląd. Tak, osoby, nie tylko ich wizję świata. Wielki orędownik wolności, który jakby mógł to by rozstrzelał za poglądy niezgodne z jego wizją świata. PS Pierdol się i nie wygrażaj mi na forum bo leje na to ciepłym moczem :classic_cool:.

Gość Bydlak vel Santo aka capo
coś tam, to znudzony pojeb, wymyślający prowokacyjne tematy . Czerpie chorą radość z poniżania i obrażania ludzi. Najlepsze lekarstwo na takie kreatury to ignor i żadnej dyskusji. Rozchwiana emocjonalnie Tamari jest zapatrzona w tego dupka i przyłącza się do tych debilnych zabaw.

ta kurwa ponizam biednych bo nie chce patologii i wlasnie nieszczescia a ty offerma sie chamie niemtyty zatsanow nad soba obrazanuie ludzi o dmiennych pogladach niz Ty swiadczy o twom braku kultury, poziomu i braku tolerancji ale nie ma sie co dziwic- w koncu jestesn znany z kafe z tego ze jestes zgorzkanialym pierdolcem:-O milego dnia Przemo

Gość Alter- Ty babo w męskim ciele
znajdź sobie wdzięczniejszy obiekt do obrony, jesli już musisz być rycerzem w ślniącej zbroi.

Gość Bydlak - popieram
Do pomaranczy co sie nie chce wypowiadac- czy my sie znamy? Offerma - chyba w kalendarzyu date zapisze . Offerma raczy laskawie wysluchac moich argumentow....... 1.Wspomniane juz wczesniej osoby o znacznie obnizonym rozwoju mozgowym /IQ ponizej 65/ ktore nie sa w tanie kontrolowac wlasnego zachowania w tym popedu i moga byc latwo narazone na przygodne kontakty seksualne z takimi co tylko chca zamoczyc za wszelka cene nie baczac na nic. 2.Osoby , ktore mja juz potomstwo wielokrotnie i nigdy sie nim nie opiekuja tylko porzucaj, podrzucaja, w najlepszym wypadku skrajnie zaniedbuja. 3.Osoby z normalna inteligencja ale z wypaczeniami osobowosciowymi , ktore beda stanowic zagrozenie dla potomstwa 4.Wielokrotnych gwalcicieli /tych to by, nie tylko sterylizowala ale i kastrowala ORAZ 5: Prawiczkow powyzej okreslonego wieku Tez powinno sie kastrowac - z milosierdzia.

okaleczyc wole ich niz te dzieci co sie urodza czujesz roznice tepy stary cwelu?? zegnam

"Prawiczkow powyzej okreslonego wieku Tez powinno sie kastrowac - z milosierdzia." Hehehe, kastracja to za mało. Najlepiej od razu ciężkie roboty w kamieniołomie, bo to juz odpad społeczny jest ;).

Gość Bydlak - popieram
Offerma - to juz wszyscy wiedza. Ale na to tez sa metody. Tylko najpierw trzeba samemu chciec cos z tym zrobic.

Gość offermo zobacz jak wielu ludzi
Cie nie cierpi na tym forum. Weź relanium zanim zaczniesz się wypowiadać w niektórych tamatach. Napisałam kiedyś, że nie chcę mieć dzieci i zostałam przez Ciebie potraktowana gorzej niż śmieć. Sam nie zamierzasz ich mieć, a śmiesz obrażać innych. 🖐️

a ja tak czytam altera i tamarii i tak sobie się zastanawiam jak to cholera na kims widać a na sobie nie............ prawda alter? to twoje??? No, ale nie o tym miałem napisać. Oferma, po raz kolejny wychodzi z ciebie kawał chamidła. Ja bywam chamkiem i się do tego przyznaje, a ty zawsze masz z tym problemy. Tylko jak co do czego przychodzi to nie masz oporów do pewnych zachowań. J**nięty ch*j . Lecz się kutasie. Zastanów się, kto ma zjechaną psychę. Mnie się wydaje, że ty, skoro atakujesz z taką zaciekłością osoby które mają inny światopogląd. Tak, osoby, nie tylko ich wizję świata. Wielki orędownik wolności, który jakby mógł to by rozstrzelał za poglądy niezgodne z jego wizją świata. PS Pie**ol się i nie wygrażaj mi na forum bo leje na to ciepłym moczem . pasuje do twojej osoby idealnie i nie mścij się za moja uwage na innych

Gość o loooooooooooooooooools
haha śmieszny jesteś, znam wiele rodzin liczniejszych, które są biedniejsze, a 3 tys. byłyby dla nich rarytasem ps. niekażdy jest taki durny, żeby kupywac firmowe rzeczy, są np. takie biedronki czy lidl w którym robiąc zakupy zaoszczędzasz i da się spokojnie za tyle przeżyć ps.2 zacznijmy od tego, że najlepiej byłoby jeśli w polsce podnieśliby zarobki, bo ludzie nie są takimi debilami żeby rezygnować z dzieci tylko dlatego, ze nie beda ich mogli rozpieszczac i kupowac im czego tylko nie zechcą, 100 razy lepiej byc szczesliwym i nie za bogatym niż bogatym, ale nieszczesliwym dlatego, że zrezygnowalo sie z dzieci

Gość o loooooooooooooooools
poza tym za 3 tysiaki da sie przezyc, co innego już skrajna bieda np. 900 zł na 4 dzieci

Więc ja Ci odpowiem w naszym ojczystym : WYPIERDALAJ stary padalcu ze zrytym beretem, powinno się takich wyskrobywać i utylizować. Chuj Ci w dupę stary żałosny cwelu z modrą jak zarzygany kaszalot

Ike, obiecałem coś Beacie w rozmowie telefonicznej i tego na pewno dotrzymam - to zupełnie co innego jak napisać na kafe bo to forum nic dla mnie nie znaczy. Ale za to, że Beata podeszła w porządku do mojej osoby w tej rozmowie to należy się po prostu jej to ode mnie. Przecież napisałem że bywam chamkiem. Co cię tak dziwi? Jak ktoś atakuje bliskie mi osoby to jestem chamski wobec takich typków, jak czuję atak na mnie od osób, które coś dla mnie znaczą to tak samo, bywam. Czasami jak chcę osiągnąć pozytywny efekt, żeby ktoś coś zrobił, postąpił słusznie w moim mniemaniu - zdarzało mi się. Przyznaję się. Jestem tylko człowiekiem. Ale ten facio zgrywa intelektualistę, człowieka rozsądnego, jakiegoś guru wszechwiedzącego, a to zwykły cham i prostak. Oczywiście nigdy sie nie przyzna do tego. On jest the best ;). Zresztą nevermind.

Gość kavior
do "o loooooooooooooooooools" kolejny nieuk i tępak pracujący w lidlu. coś ci powiem, twój plan na uratowanie polskiego społeczeństwa jest gówniany. podniesienie zarobków w późniejszym okresie spowoduje wzrost cen produktów, pieniądz będzie tracił na wartości.

Takie żałosne ścierwo jak Ty nie nadaje się nawet do wylizania mi dupy.

Ja nigdy niczego nie gram złamasie, taka mała różnica między nami ;). Nie udaje, nie zgrywam się na intelektualistę, nie mówię, że jestem cacy jak nie jestem itd. I nikt mi nie będzie nigdy mówił co mam robić, jak sie zachowywać. Na pewno nie osoba która dla mnie nic nie znaczy i przedstawia sobą tak niski poziom.

Gość Bydlak - popieram
Offerma 1. osoby z niedorozwojem mozgowym na poziomie IQ ponizej 65 to wlasnie osoby, ktore sa ubezwlasnowalniane. To sa ludzie , ktorych rozwoj mozgowy jest na tyle slaby , ze nie sa w stanie podejmowac zadnej wlasnej decyzji. I to nie jest moj wymysl tylko jest to udowodnione. Tak samo jak udowodnione jestze ich dzieci w duzym stopniu taki niedorozwoj moga odziedziczyc. Do badan laboratoryjnych potrzebna jest zgoda w pelni umyslowo sprawnej i poczytalnej osoby. Wyjatek - badania prowadzone na jencach obozow koncentracyjnych w Europie przez Niemcow i np w Manchurii przez Japonczykow. 2.To nie tylko kwestia karania ale tez nie - narazania nowego potencjalnego zycia na takie warunki i - to Ci sie nie spodoba - spoleczenstwa na dodatkowe obciazenia. 3.Tu chodzilo mi glownie o nalogowych alkoholikow ze zmainami na tyle zaawansowanymi, ze ze ich potomstwo nie bedzie mialo szans na normalny rozwoj. Takze sadystow i innych wykrzywionych psychicznie, ktorzy znecaja sie nad swoimi bliskimi. 4. Jest dowiedzione , ze w przypadku gwaltu czesciej dochodzi do zaplodnienia niz przy zwyklym kontakcie. Skoro zyjesz w kraju w ktorym panuje ustawa antyaborcyjna a o ile pamietam TY te ustawe popierasz - to uwazam, ze ofara gwaltu nie powinna byc obciazona skutkami takiego czyny w postaci niechcianej ciazy, ponizenia spolecznego i sytuacji przymusu , ze zechce usunac /U Katolikow - ZABIC/ to niechciane dziecko. To nie jest kara tylko metoda antykoncepcyjna. 5. A czy nie uwazasz , ze zycie prawikow, ktorych i tak nikt nie chce byloby wtedy latwiejsze?

Eeeeeee, wezwać lekarza ofermuś? Bo coś chyba niewyraźny dzisiaj jesteś. Kogo poza tobą obchodzi co ty mówisz :o?

A ja popieram Bydlaka i Tamari,by mieć dzieci trzeba być bogatym człowiekiem,ponieważ niektóre dzieci trzeba utrzymywać do 25,30 r.z. Biedactwa nie mają na wynajem mieszkania,studiują,lub pracują za marne grosze :( no i oczywiście wódka ciuch też kosztują. Rodzicu--najpierw zarób ---potem zrób

Gość o looooooooooooooools
czy ja gdzieś napisałem, że pracuję w liddlu idioto? piszę tylko jak jest taniej, a jak jakiś duren, ktory zarabia np. 3 tys i ma 2 dzieci będzie zawsze kupował najdroższe firmowe rzeczy to wcale nie dziwne, że bedzie klepal biede

mi mała myślałam, że tylko ja mam sterylizacyjne skrzywienie ;) tylko prezerwatywa - najczęściej stosowana metoda antykoncepcji, 19% Polaków deklaruje, że prowadząc aktywne życie seksualne, nie stosuje żadnych zabezpieczeń badania międzynarodowego instytutu SKIM Analytical Healthcare : 38% Polek nie stosuje żadnej metody antykoncepcji, 30% wybiera stosunek przerywany, 20% tabletki antykoncepcyjne, zaś 12% kalendarzyk małżeński i in. 13% młodych Polek konsultowało się z ginekologiem na temat antykoncepcji przed swoją inicjacją seksualną. czego się zatem spodziewać? jak kogoś na antykoncepcję nie stać, tym bardziej nie stać go na utrzymanie dziecka

alter ja to rozumiem ale myslę, że czas zrozumieć, ze każdy ma prawo do swojego zdania i swojego życia i wtedy mimo własnego mniemania o czymś tam należy to uszanować :) nie chcę z tobą kłótni chciałam napisać tylko tyle:) o offermie nie ma co pisać - facet ma swoje wizje i prędzej zagada kogoś na smierc niż wysłucha czyichś argumentów no ale każdy z nas ma wady

Gość jukijukii
haha sami obowiązkiem każdego rodzica jest utrzymywanie go do 18 roku życia !! a później gnojek sam może iść do pracy

[zgłoś do usunięcia] Bydlak - popieram - w twoim przypadku to rozmnażanie też nie byłoby za bardzo wskazane. Jest bowiem naukowo udowodnione, że głupota jest dziedziczna. Twoje dzieci byłyby zatem od dzieciństwa pokrzywdzone... Nie jestem za segregacją ludzi w żadnym wypadku, choć nie mogę się nie zgodzić, że w niektórych przypadkach byłoby więcej korzyści niż minusów.

Gość po co odpisujecie temu debilow
o offermie nie ma co pisać - facet ma swoje wizje i prędzej zagada kogoś na smierc niż wysłucha czyichś argumentów tez prawda

jukijukii--nie znasz się pomarańczo dobrym dzieciom pomaga sie do usranej śmierci. :)