Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mon123

nie wierze ze on to robi

Polecane posty

Gość ech nie
wiem czy jesteś nienormalna...ale twoje zachowanie musi się skądś brać kompleksy, złe doświadczenia lub ich brak

Gość wrzuć na
luz

Rozumiem Cie tez jestem zazdrosna, ale wydaje mi sie ze jesli mu nie ufasz to nie mecz sie, lepiej byc sama niz sie zadreczac :). Po co masz plakac i ranic sie, zakoncz to.

Nawet jesli Cie zdradzil to chuj mu w dupe za przeproszeniem.You deserve better ;) Pisalas ze mu pomagalas, to pewnie on u Ciebie mieszkal a ty pracowalas. NIech spada, jesli z Toba zerwal, nigdy bym nie prosila faceta zeby do mnie wrocil, nie ponizala bym sie nigdy ! Jesli mu nie pasuje to niech spada ;) Jesli chcesz pogadac napisz ... miss_agi77@hotmail.co.uk ;) xxx

Gość mon123
tak , troche jestem zdesperowana bo 30stka na karku. Takze jest teraz juz 5 po poludniu, normalnie bysmy do tej pory z raz rozmawiali a on tylko mi wyslal nastepnego smsa " I"m gonna go to the gym now babe, xoxo, :)". Nic nie rozumiem. Chce byc twarda i nie dzwonic ale chyba zadzwonie.

Dodam ze ja mieszkam w Anglii though :). I mysle ze on Ciebie sie boji , ze na niego wrzeszczec bedziesz, dlatego nie dzwoni bedziesz badz twarda i sie nie odzywaj, wyslij mu jednego esa na dzien , odpisz mu 'ok babe' albo cos w tym rodzaju badz zimna jak lod to przyleci do CIebie . A ile jestes juz w Kanadzie?

Gość mon123
do pink rose- czesc, wyslalam maila na miss_agi77@hotmail.co.uk i wrocilo:(

Gość mon123
w Kanadzie jestem 15 lat. Wlasnie tak odpisalam do niego. Ah, nic nie rozumie.

Gość nataluś
WYBACZ ALE TO JEST CHOROBLIWA ZAZDROSC!! NIE WKRECAJ SOBIE NAPRAWDE.... BO SZKODA NERWOW.. I NIE MOW ZE WIESZ ZE CIE KLAMIE BO NIE JESTES WROZKA:) SPOKOJNIE..

Gość ty chyba jestes
jakas prostytutka,skoro masz w maiu sexy agi :-0m :-0 :-0 porazka, co za wiesniacki nick :-0 :-0 :-0

Gość mon123
no to jest prawie 6, wlasnie zadzwonilam i tak jak myslalam nie odebral.

Gość Do mon123
Jestem pewna, ze coś jest nie tak. Ty to wyczuwasz bo go znasz. Uważam, że najwazniejsza jest w tym wszystkim konstruktywna rozmowa. Jeśli masz sters, ze Cię zostawi to co to za związek. Ty chcesz wiazac z nim przyszłość? Jeśli tak to grubo bym się nad tym zastanowiła.

Gość mon123
Natalus- Ty naprawde widzisz to jako chorobliwa zazdrosc? Ja probuje sie nie wkrecac , odpisalam mu 2 mile smsy jakby nidgy nic ale wiem ze cos jest grane ale nie wiem co.

Gość mon123
ja sobie to juz tak zakladam ze nie bede z nim bo on cos kombinuje. No i czuje bol, czuje sie tak jak bysmy zerwali.

Gość Do mon123
Jesteś bardzo wrażliwa i wiem co czujesz. To jest bardzo przykra sytuacja. Powiem Ci, że mężczyzna, który jest szczerze zakochany zachowuje się inaczej. Nie chce Cię dołowac ale jeśli ma coś z tego jeszcze wyniknąć to musicie szczerze porozmawiać a nie on stosuje szantaz emocjonaln. To jest niedojrzałe zachowanie i tak nie postępuje kulturalny facet. Dla mnie to tosyczny związek. Rozstanie bardzo boli ale ta patowa sytuacja też boli. Myślę, że nikt nie jest w stanie długo wytrzymać w takim pernamntnym stresie.

Gość do mon123
Jestem też pewna, że nie jesteś przesadnie zazdrosna tylko on jest nie w porządku. Facetom czesto sie zdarza robic z kobiety głupią, że ma urojenia itd. Myślę, ze soptkasz jeszcze wartościowego człowieka i tego Ci z całego serca życzę :)

Cierpisz na paranoje, sróbuj pogadać, dla mnie nie ma tu nic dziwnego w jego zachowaniu. To raczej twój brak wiary w siebie jest problemem.

Gość mon123
no tak, ale wczoraj rano jak rozmawialismy przed calym jego wybyciem on mi mowil ze w nastepnym tygodniu pojdziemy na zakupy i zebym poszukala jakiejs wycieczki na neci to mozemy gdzes pojechac na kilka dni w nastepnym tygodniu (dodam ze on t tamtym tygodniu w koncu zarobil dobre pieniadze, do tej pory jego business byl slaby i to ja mu pomagalam przez ostatni rok, a jeszcze nigdzie nie bylismy).

Może po prostu chce ci zrobić przyjemnosć, nie pomyślalaś o tym, że może ktoś może cię kochać?

Gość mon123
Kajtus, dlaczego tak sadzic, ja potrzebuje wyjasnien bo moze ja mam paranoje- dlatego pytam sie wszystkich.

Gość mon123
no wlasnie , moze mi tylko chce zrobic przyjemnosc , po prostu tylko odwdzieczyc sie.

Wiesz...kłamstwo ma krótkie nogi. Jeśli twoja intuicja dobrze cię prowadzi to wszystko i tak się wyjaśni ale nie wywołuj wilka z lasu na siłę. Żyj i myśl o sobie częściej, dbaj o siebie i powiedz sobie: ja jestem fajną laską, takich jak ja się nie zdradza! A jeśli już sięzdarzy to pies go trącał, nie był wart.

Gość mon123
potrzebuje wyjasnienia na teze ze jego zachowanie nie jest podejrzane...

mon, jeśli on był twoim utrzymankiem i nagle stanął na nogi, to nei dziwi mnie twój niepokój, postaraj sie jednak opanować bo może się okazać, że on zwyczajnie chce udowodnić swoją meskość tobie, to, że go stać na to teraz aby ciebie gdzieś zabrać.

Gość po jaką cholere
sama się nakręcasz?? Jak mój facet idzie na basen to nie dzwonie za godzine a potem wściekam się że nie odbiera. Zegar biologiczny przesłonił Ci chyba rzeczywistość