Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska..............

Czy wypada ?

Polecane posty

powiedz mamie, zeby Ci zaufala, przeciez jestes juz duza ja jak mialam 17 lat, przyjechal do mnie kolega, moj tato w progu- bedziesz u nas spal, przyniosl Mu poduszke i kazal spac w moim lozku :) i jakos tak wyszlo ze do dzis jestesmy razem :) mieli zaufanie -nie ma co , a ja o to nie prosilam :)

no kolega byl z daleka, nie wypadalo wygonic a moi rodzice sa bardzo luźni i maja pelne zaufanie, zreszta od pierwszej wizyty Go lubia i tak juz 8 lat ...

Gość tak sobie myślę
Wiesz co Asiu, nie bardzo wypada, myślę, że Ci już dość w tym temacie inni napisali, ale rozumiem, że po zabawie, nie masz za bardzo jak wrócić do siebie do domu. I co, masz zrezygnować z zabawy, czy jak? A gdyby jego mama zadzwoniła do twojej mamy i grzecznie powiedziala, że możesz przenocować, że będziecie spać osobno itd. Może wtedy inaczej by Twoi rodzice podeszli?

Gość aska...........
wczoraj juz spalam... wiec tak... rodzicow mam ok. Moge duzo ale w granicach normy, nie mam tak ze mowie co chce i to robie, tylko zawsze oczekuje zgody. Jak sie dzis nie zgodza to nie zostane na noc. Mama i tak zadzwoni do "tesciowej" jesli bede mila spac i z nia pogada. Nie uwazam ze majac 18 lat wszystko mi wolno ale fakt faktem nie dam sie traktowac jak 5 latke ( tyle tylko z z tym nie mam problemu. ) Za ok rok gdy bede juz po maturce, pojde do pracy ( studia zaoczne ). Majac swoje pieniadze bede mogla ( jak mysle ) decydowac o wiekszej liczbie rzeczy niz teraz, ale wiem ze zawsze bede zalezna i ze rodzice to jednak rodzice. czytajac tak ktorys post... przypomniala mi sie moja sytuacja... kiedys tez ( nie raz ) nocowali u mnie znajomi z daleka. Z tym nie bylo wiekszego problemu. K. tez nocowal u mnie ale wtedy bylo inaczej bo nas porozdzielali i mieli "kontrole" ;) Nie raz moglam pojechac ze znajomymi ( dziewczyny, chlopcy ) gdzies na weekend np. w gory. Moge duzo, ale taka noc u chlopaka to dla nich przelamanie pewnego etapu chyba :)