Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

Gość ikjthmr
niestety wiem to..ale -pomimo ,ze wiem ,nie potrafie tego zmienic,jest mi strasznie zle ,czy los nie moglby mi splatac figla i wlasnie w tym momencie kiedy jestem bardzo nieszczesliwa i brak m checi do zycia postawic na mojej drodze kogos ,kto odmieni moj swiat? kto sprawi ze w moich oczach pojawia sie iskierki szczescia..? tylko raz je mialam...ale bardzo krotko...musialam sie z nimi pozegnac.......ale wiem jakie sa wspaniale

Gość ikjthmr
zapomnialam podziekowac za przytulenie

Gość ikjthmr
damo nie chce sie z tym pogodzic ,nie dam rady ,predzej umre

Gość ikjthmr
ale podobno "to przychodzi niespodziewanie" i "nie powinno sie szukac na sile" wiec gdzie zloty srodek??????

Ale żeby przyszło niespodziewanie najpierw trzeba kogoś poznać, spotkać się, zacząć próbować żeglować w tym kierunku.

A ja nie sądzę, żeby było z tym przeznaczeniem tak prosto, jak jakiś zapis w książce. Bo wtedy równie dobrze mógłbym się położyć i nie wstawać z łóżka, skoro jeśli mam poznać, to poznam. Myślę, że jeśli już, to przeznaczenie działa na zasadzie przyciągania.

Kogoś możesz poznać nawet w sklepie... Nad tym nie panujemy.. możemy szukać, interesować się, rozmawiać, a jak los mówi, że nie będziemy mieć tego kogoś, to mieć nie będziemy.

Gość ikjthmr
a jesli dane mi jest umrzec z rozpaczy ,zanim ten ktos zdazy sie pojawic :( :( :( :( :( :((((( :( :(

:D Dzięki :) Z rozpaczy nie umrzesz... No właśnie.. dziewczyno życie Ci ucieka ! Jak będziesz rozpaczać, to nie licz, że zainteresujesz tym Mężczyzn !

Kurcze... znowu jakieś problemy z kafe ... Dziękuję, ale wątpię, że chciałbyś ze mną szaleć :D Co do randki w ciemno.. ja nic o sobie więcej nie powiem, bo jestem Tajemnicza :P

tajemnicza dama to Mówisz,że tpo los steruje tym kogo poznamy a kogo nie i z kim bedziemy a z kim nie. hmm

Tak uważa, ale to tylko moje poglądy... Przecież możemy się starać, a nic z tego nie wyjdzie, lub w ogóle się nie starać i natknąć się na tą właśnie osobę... 🖐️ Jacek :D Żyjesz jeszcze ?