Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

No wiesz... będzie mi trudno sobie wyobrażać, jak nigdy tego nie robiłam, ale mogę spróbować.. jeszcze nie wiadomo co na to Panna M. ;)

To teraz usta okrążają pierś. Ale uważają na sutek, tylko go muskają, całkiem przypadkowo ;) Dłonie pieszczę piersi od spodu.

Biorę do tego olejek, ciepły. Rozgrzany, choć nie tak jak Ty. Spływa po piersiach, a ja go rozmasowuję. A teraz kontrast - strużka z topiącego się lodu, chłodny strumyk spływający od szyi. Kontrastuje z ciepłym olejkiem i dłońmi. Spijam ten chłód gorącym językiem z sutków.

Mmm.. Aż mam ciarki na całym ciele.. Twój gorący języczek mnie ratuje.. Drżę pod Tobą .. przytul mnie ... Chcę poczuć Twoje rozpalone ciało na moim równie rozpalonym...

Wtulam się w Twoje ciało. Zupełnie przypadkowo przy tym, moja dłoń gładzi Twój pośladek przez ubranie. A usta podszczypują ucho.

Nie pozostaje mi nic innego jak rozebrać i Ciebie. Tylko, że niestety muszę zerkać nie tylko w Twoje oczy :P No muszę!

Walczę ze sobą, ale nie udaje mi się wygrać. Chłonę Twoje kształty, miękkie krągłości. Piersi, talię, linię bioder. "Zwężenie" między nóżkami. ;) Nie mogę oderwać wzroku.

Gość ikjthmr
o raju! co wy tutaj wyprawiacie?? ;) chwile mnie nie bylo tylko.. kurcze,az mnie przyjemny cieply dresz przeszedl...

Gość ikjthmr
nie ,nie..ja to ide dalej do pracy;) nie przeszkadzajcie sobie..