Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

Gość wyssany5
najwyższy czas :)

żebys wiedział, że chlip, chlip bardzo jestem dzielna dziewczyną, odważną i honorowa w ogóle :-) ale do ryczenia to pierwsza

życzę Wam wszystkiego dobrego, ja tez jutro mobilizuję się do rodziny, więc nie posiedzę przed netem, ale wspomnę Was, drodzy w niedoli ❤️

Gość wyssany5
a ja czasami miałem łzy w oczach na niektórych filmach ( i musiałem się kryć z tym , albo udawać , że wychodzę do toalety - ale obciach )

Gość wyssany5
jeden zjazd za Ciebie , drugi za mnie 😍 :)

dzien dobry wszystkim w ostatni dzien tego okroponego roku, zycze wam wszystkim i sobie rowniez aby ten nowy przyniosl nowe szanse,aby szczescie nam sprzyjalo ,a jak najmniej bylo pzreciwnosci,a jesli jakie wystapia -to duzo wewnetrznej sily aby moc je pzrezwyciezac zycze odnalezienia swojego szczescia 😘 😘

Wyssany, nie spodziewałem się takiej propozycji :). Wielkie dzięki, choć nie skorzystam. Nie będę już mieszał planów, zresztą nie umiem jeździć na nartach, jeździłem jak miałem 6 lat :P A i butów i kijków teraz nie miał bym jak skombinować. Ale dzięki :) A swoją drogą, popatrz - mamy tak względnie niedaleko do siebie, ale do pań to już daaaleko. Padme, minie dół, minie. Co do łez na filmach - phi! ja na niektórych też też jestem bliski łez i to w stanie "normalnym", a nie dołowym ;) Ale to nie na wyciskaczach łez, tylko raczej takich do myślenia filozoficzno - psychologicznych czy pokazujące niezwykłe przypadki ludzkie.

Gość wyssany5
panno M życzę Ci wszystkiego , co najlepsze w Nowym Roku , a zwlaszcza aby opuściło Cię to wstrętna "dekadencja ", która mocno ogranicza radość życia . Myślę , że jakoś wsólnie poradzimy sobie z tym. Przed imprezą zjedz banany - pamiętaj :) i sprawdż czy w miarę suto jest stół zastawiony ( bo wiesz co taki wygłodzony może..... :) {kwiat] 🌻 🌻 😘

Gość wyssany5
not trudno - pojadę sam. teraz przy tych carwingowych nartach , nauczenie się jeżdżenia to to jest zupełnie śmieszna sprawa ( na prostych stokach praktycznie jeżdzisz od razu, a jaka radość ). Mam nadzieję , że jeszcze kiedyś skorzystasz z propozycji. Idę kupić parę koron ( prawie darmowa impreza ). No szkoda , kijki nawet by się znalazły. :)

Dzięki Wyssany. No myślę, że kiedyś skorzystam. Tylko chyba muszę wcześniej nastawić się na to i jakoś przygotować. Ja Wam później pożyczę, bo chwilowo nie mam weny ;)

Gość wyssany5
Damo :) Gdzie jesteś , że Cię nie ma ?

Już jestem :) Wyssany - czyżbyś wyjątkowo polubił Padme ? :D :P Narty.. ile bym dała, żeby sobie pojeździć 😭 Padme - w tej chwili masz się uśmiechnąć, pozytywnie nastawić i zacząć przygotowania do imprezy :D Jeśli chodzi o filmy, to ja na żadnych nie płaczę :classic_cool: :P P.S. Jak już wcześniej pisałam nie lubię regułek, więc po prostu Szczęśliwego Nowego Roku i udanej zabawy sylwestrowej ( nawet przed telewizorem można się fajnie bawić :P :P)

Gość ja baaardzo pżepraszam .....
cy to jusz nowy rok . mogie jusz . bo sie tak telepiem i hyyba dwónsta minęłła

Gość ja baaardzo pżepraszam .....
już po dwónastej. :) mamy 2025 Damo suknię założysz ?

Gość wyssany5
ale kino :) :) :)

Gość wyssany5
ja też nie będę w sukni - takie małe pocieszenie ;) :) ;)

Gość wyssany5
Im nas więcej, tym weselej :) :) :)

Dokładnie.. Ciekawe co nam wszystkim przyniesie nowy rok ? ;) Wszystkim życzę miłości i braku tej wewnętrznej pustki :) Szkoda, że Sooni nie ma.. ciekawe czy sobie wszystko poukładała...

Gość wyssany5
Sooonia jeszcze tu pewnie zajrzy. Damo już na zapas , jakbym nie wrócił ( myślę ,że wpadnę koło 2 , mam 25 km na stok ). Wszystkiego co najlepsze, radości i przede wszystkim zniknięcia pustki 😘 🌻 🌻 🌻 kurcze, wypalam nowe dziurki w pasku. bo schudłem i się właśnie sparzyłem . ojjj jak booli, łeeee

wiem ,wiem ...jedzenia sobie nie zaluje;) dziekuje wyssany 😘-ta dekadencja to trafne okreslenie,ja to jeszcze nazywam marazmem i zyciow stagnacja..ale juz widze przzeblyski dobrego jeszcze w tym starym roku ,wiec to mnie nastraja pozytywnie jeszcze raz wam dziekuje i ..😘 tez dla notanonymousa (zeby nie czul sie poszkodowany :P