Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

W Głuchołazach był kiedyś taki wspaniały basen.... :( - podobno najpiękniej położony w Europie . Po powodzi - zgliszcza zostały, mimo , władze dostały pieniądze na odbudowę....

Ej no! Mój aparat z Chinką pojechali do Krośniewic. Kurde, to nie w tą stronę! Z Opola ledwo 60 km a to gdzieś za Łódź się wybrało.

Co do pełzania - to musiała byś przeczytać Whartona "Szrapnel" o tym jak uczyli ich w wojsku pełzać i czołgać się. (Tak! Tak! Dla US Army to była istotna różnica) I tak wciąż nie wiedział, które to jak wąż, a które to jak chyba niemowlę :P

Ale to uff, że w tej jakiejś dziurze. Bo w Opolu była strzelanina, jak donoszą portale! Tyle hałasu o jedną niedożywioną Chinkę i aparat ;)

pewnie znowu szyny pękły gdzieś za Opelem i dojedzie przez Koluszki, gdynię Orlowo i Małkinię Dolną

Padme :) Ty uczysz ? ( mam na myśli szkołę językową , grania na instrumencie , itp. ) :) Przepraszam , jeśli to zbyt niedyskretne pytanie ....

to moze ja pojde na jakies polowanie ,co by sobie jakies futerko sprawic zamiast bikini..albo NA bikini;) u mnie nie sypie,ale lezy:) na lyzwy by sie poszlo posmigac ale styczen tak cienki ,ze nie ma nawet na male przyjemnosci :(

Dobre futerko na zimę nie jest złe ;) Ale lepiej nie zabijaj zwierząt. O co to, to nie. Chinki nie biorę. Bo ona na pewno nie ma bikini z futerkiem.

Sorki, byłem odśnieżać. Pięknie pada, cudowna zima. Żeby tylko kurier w zaspie nie utknął, bo była by jutro okazja do pstrykania. Panno M. - Chinka to dla Ciebie żadna konkurencja, więc spokojnie.

no no mowisz ,ze nie konkurencja ,nawet jakby byla piekna i powabna,a na dodatek seksowna..i chcialaby Cie uwiesc.. ja przy niej to pryszcz:(...ale pokombinuje ze strojem :P ;)

Ja jestem. Ale nie wiem co to za konsultacje. Panno - mówię Ci, że nie masz co się obawiać żadnych Chinek. Zresztą aparat przyjechał bez żadnej Chinki (aparat jest z Tajlandii, ale Tajki też nie ma :P)