Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

nie ciesza mnie zblizajace sie swieta, kogos jeszcze?

Polecane posty

ale jesli jego zamkna na lata to... ja nie chce juz zyc bez niego... wystarczy ze stracilismy przyjaciela- zamordowali go:(... zycie dalo mi pozadnego kopa- pytam sie za co:( chce zeby wrucil... bardzo:(

Gość krropeczkaaaa
a po co ty sie zadajesz z jakims kryminalista?? dziewczyno wez sie ogarnij. a wy jeszcze jej wspolczujecie.

nie znasz go wiec nie oceniaj, gdyby cebie to spotkalo szybko bys zmienila zdanie- jestem z nim ponad 2lata wiek nie gra roli, powiem tylko tyle ze jest starszy o 3lata...:(:(:(

hmm ania spytalam o wiek bo wydajesz mi sie byc mlodziutka i juz na starcie takie problemy...wiec moze faktycznie trzeba przemyslec czy w razie czego jest sens sobie marnowac zycie :/

Gość gość
Powiem tak. Żeby nie to, że sam siebie rozweselam, to umarłbym ze smuty. Jedyny temat, to choroby, lekarze , mała emerytura i brak sensu. Wszystko nie ma sensu. Albo ciągły brak kasy. Żeby była kasa, bo ta kasa jak będzie to już wszystko. To wszystko g****o. Nie umiem kłamać i jak coś powiem, to jest po imprezie. Odnoszę wrażenie, że prawda jest nikomu niepotrzebna. Wręcz szkodliwa. Masz tylko wrogów i możesz zostać bez pracy. Na to żeby przeżyć święta mam swój sposób. Nie wychodzę z kuchni. Ciągle smażę, zmywam i podaję. Przy stole nikt nie mówi szczerze, albo daje dobre rady. Takie , co to w d..pę można sobie wsadzić. Życie jest jak pudełko czekoladek. Nigdy nie wiesz, jaką właśnie trafiłeś. Wesołych świat. I proszę sobie składać prawdziwe życzenia, albo wcale.