Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusaaa

pytanie-płyn do higieny intymnej dla mężczyzn

Polecane posty

Gość jusaaa

Dziewczyny mam pytanie.Czy facet może używać płynu do higieny intymnej dla kobiet? Mój mąż dziś poprosił abym mu taki kupiła ale nie ma ich u mnie.Wiem że są w Polsce ale obecnie mieszkam za granicą. Nie zaszkodzi mu?

Gość jusaaa
do tej pory używał zwykłego mydła ale chyba go trochę podrażnia..

Gość jussa
nikt nie wie?

Gość dziewczyno-kobieto
pewnie nie znasz powiedzenia: "nie pomogą fale Wisły gdy jaja obwisły". Od początków wynalezienia mydła, najzdrowszym było, notabene i jest, mydło szare. Od pachnących detergentów nie poprawi się libido Twoje czy męża, co najwyżej nabawicie się uczulenia. Higiena higieną ale są jeszcze inne istotne elementy zdrowego i szczęśliwego życia, a o nich znajdziesz pod hasłem; "Vademecum zdrowia- jak żyć zeby żyć" 👄🌼🖐️

Gość Do Autorki topiku......
od marki detergentów ważniejsze jest hartowanie mytych miejsc ciała, by zmusić Układ Immunologiczny do pracy. Znałem pewną damę, która używała najdroższych mydeł, płynów, by zaraz po każdym spoceniu się w pracy(wylęgarnia kurcząt) iść do łazienki i myć się. Tak wyjałowiła skórę na rękach i innych częściach ciała, że dostała grzybicy. Chcesz grzybicy to wydziwiaj!!!!!!!!!!!

Gość jusaaa
dzieki za odp. nie mamy problemów z libido czy grzybicą a mydła szarego tu tez chyba nie dostanę (uk) zwykłe go podrażnia a w Polsce widziałam taki płyn dla mężczyzn.Czy ph kobiety i faceta rózni sie tam?

Gość jusaaa
skoro ja nie nabawiłam się uczulenia od mojego płynu to chyba i jemu nie zaszkodzi? tam nie ma detergentów:)

Gość jusaaa
21.02 to podszyw

Gość Droga jusaaa
tak po prawdzie to mogłabyś kąpać męża i jego klejnoty w szampanie, ale po jaką cholerę ogrone koszty jak efekt ten sam. No, chyba, że tak się dorobiłaś zagranicą, że już siusiasz dolarami. Zrób się na czarno i podaj e-mail, to Ci coś fajnego wyślę.🖐️

Gość do Crawier
20:57 [zgłoś do usunięcia] the_crawier dziewczyno-kobieto pewnie nie znasz powiedzenia: "nie pomogą fale Wisły gdy jaja obwisły". Od początków wynalezienia mydła, najzdrowszym było, notabene i jest, mydło szare. Od pachnących detergentów nie poprawi się libido Twoje czy męża, co najwyżej nabawicie się uczulenia. Higiena higieną ale są jeszcze inne istotne elementy zdrowego i szczęśliwego życia, a o nich znajdziesz pod hasłem; "Vademecum zdrowia- jak żyć zeby żyć" Leszek, jestes teraz na kafe???? ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Mimo, że nie jednemu psu na imię burek, to dodaj do nicku e-mail, a coś ciekawego Ci wyślę i wreszcie poznam Twoje imię, bo narazie lata mi po głowie Jasia, Grażka, Maria, Lora, a Twoja postać mnie intryguje 🌼

Gość luizzzz
Tak naprawde panowie przecież tez mogą używac środków do higieny intymnej-i to tych niby ze reklamowanych jako dla kobiet.Ja tam widze ze mój facet bardzo czesto podbiera mi chusteczki cleanica.I w sumie cieszy mnie to ze tak dba o higiene.