Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o to tak kwiatek

O boże co oni mu zrobili? szok !

Polecane posty

Gość o to tak kwiatek

Sorry za podstęp ale zależało mi abyście mi pomogli: DObrzę się uczę, uczęszczam na kółko teatralne, niestety strasznie fauszuje i jestem przy kości. Jednak bardzo bym prosiła czy nie zna koś sposoby żeby zostać sławną aktorką? Chciałabym zacząć od razu (mam 14 lat) Bardzo lubię teatr, książki i muzyke, mogłabym zacząć od malych ról nie oczekuje żadnych wielkich na początek. Proszę o odpowiedź

Gość o to tak kwiatek
a tak poza tym jestem idiotką bo nie wiem że pisze się "fałszuję" i wpisałam temat w złym dziale. ukamieniujcie mnie

Gość o to tak kwiatek
za podszywy dziękuje, faktycznie zrobiłam błąd. Przepraszam za niego aczkolwiek nie zonacza to że nie możecie mi pomóc :)

taa. Jest poniedziałkowe południe. Ja , podobnie jak połowa mam na tym dziale, siedze przed kompem w dresie i pilnuje zeby moje dziecko nie rozniosło domu. Ale oczywiście znam kilkunastu producentow telewizyjnych i z 12 ryżyserów. Zaraz uruchomie swoje kontakty, telefon już się ładuje, wiec czekaj na wieści.

polański powiedział że jak tylko go puszczą to się zajmie tą sprawą w pierwszej kolejnosci.

Gość o to tak kwiatek
Dzięki za sarkazm :( Nawet nie wiecie jak jest mi trudno kiedy patrzę na sławnych ludzi i zaczynam płakać i zadaje sobię pytanie "dlaczego, dlaczego ja taka nie mogę być"? Jestem gotowa na wszelkie poświęcenia dotyczące kariery a napisałam tutaj bo liczyłam na rady doświadczonych życiem dorosłych kobiet.

Gość o to tak kwiatek
Śmiejcie się, śmiejcie a ja bardzo bym chciałą wiedzieć jaki jest przepis na kariere i nie chce abyście mi napisali z kim mam się przespać tylko jak mam chociaż jakąs sławę poznać.

Gość do kwiatka
tu wajda, o 18.30 czekam pod rotundą w warszawie.

Gość o to tak kwiatek
Nie oczekuje że w rok będę gwiazda formatu Dody czy Rihanny na sam początek chociaż bym chciałą obijać się o uczy niektórym ludziom jak Iga Wyrwał czy Weronika Rosati :(

Gość o to tak kwiatek
przestańcie sobie ze mnie żartować to mój e-mail : thalia014@wp.pl

Gość jkfkfkff
ja mam propozycje wymajmij osobe z megafonem i enich chodzi po mieście i mówi np Kasia Kowalska (tutaj twoje imię i nazisko) to mega gwiazda !!!! wiesz ile osób o tobie usłyszy !!! cały wieczór będą gadać

Gość skoro jesteś gotowa
na wszelkie poświecenia, to poczekaj na wieści od Polańskiego raczej jesteś w odpowiednim wieku by mógł Ci pomóc w robieniu kariery;)

Gość tak tak kwiatku
no no, pomoże Ci wejść "od tyłu" do wielkiego świata :):):):):)

Gość czekaj zadzwonię do Romka
i zapytam czy jeszcze da radę:) no a tyłami wprowadzać to chyba najpewniej i najbezpieczniej;)

Gość o to tak kwiatek
Przestańcie ! :(:(:( ;( Naprawdę nie ma tu nikogo normalnego? Miałam nadzieję że ktoś mi doradzi coś, tmczasem ttuaj potraficie się tylko śmiać z ludzi ;(

Gość hmmm hmmm
??? to dobrze ,ze zapisałas sie do kólka teatralnego ucz sie dobrze, skoncz liceum i zdawaj do szkoły aktorskiej Tyle w tym temacie Mozesz popróbowac sił na róznych castingach do reklam czy filmów ,ale przesiew jest duzy Jak na razie zajmij sie nauką , nie rezygnuj z kółka teatralnego Ale zeby zostac dobra aktorka trzeba miec talent, nie wystarczy tylko chciec byc sławnym

Gość padłam z romka i nie wstaje
padłam z romka :):):):) on miał depresje ostatnio wiec moze juz nie daje rady chłop :):):):)

Gość o to tak kwiatek
Nie będę się chwaliła ale pani mówi że świetnie gram, rodzina mi mówiła od najmłodszych lat że aktorka ze mnie dobra (zyciowe chwile) więc dziękuje za chociaż jeden miły komentarz tylko chciałąbym zacząć wcześniej żeby w wieku 25 lat byc na salonach a nie dopiero ledwo co zaczynać... Np. taka Edyta Zając była zwykłą dziewczyną dopóki Czarka nie poznała.

Gość Dżejms Kamerun
Cześć kwaitek skoro jesteś przy kości to zapraszam Cie do roli Rose w drugiej części titanica!

Gość hmmm hmmm
chódz na castingi i tyle poza tym kólko teatralne , nauka , studia aktorskie itd A tak na marginesie to prowo jest ????? :-D

Gość konieznie ale to koniecznie
wykup miesieczny w pkp i zaporowo siedz w warsie

Gość o to tak kwiatek
zadna prowokacja, tylko nie wiem gdzie odbywają się castingi i kiedy (jestem z Poznania)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
No to widzisz - trzeba dupy dać :D

Gość o to tak kwiatek
"dać dupy" Nawet nikogo nie znam, chce poflirtowac z jakąś sławą ale nikogo nie znam nawet :( Ale w zyciu się z nikim nie pusczę, jestem porzadną dziewczyną.

Gość do kwiatek
ale Romek puknie Cię w dupcię, nawet dziewidztwa nie stracisz, spokojnie :):):):):)

Gość autorko kochana
wstaw zdjęcie swoje, bo tak w ciemno nie bedziemy pomagac

Gość o to tak kwiatek
Chyba oszalałes nie wstawię zdjęcia żeby mnie tyle ludzi oglądało, zdjęcie rzesyłam na e-mail i tylko soobm które naprawdę mi pomogą nie takim jak ty co jst tylko ciekaw jak wyglądam...