Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danilllaa

Pytanie do dziewic

Polecane posty

Gość Danilllaa

Jestem juz jakis czas z chłopakiem i zaproponował mi petting...ja jestem nadal dziewica i mi bylo glupio i mialam cykora.Po dłuzszej namowie zgodziłam sie. I mam tutaj pytanie do dziewczyn Czy Was tez tak jakos bolało, było nie przyjemnie jak Wam tam włozyli palec ??bo mi to nie sprawiło zadnej przyjemnosci czy kazda dziewica tak ma??

Gość Danilllaa
king karol ty tez bo bedziesz mial urojona;]

Gość Danilllaa
Ktos sie wypowie???

Może byłaś zbyt zestresowana, skoro piszesz że miałaś cykora ? No i nie polega to na wkładaniu palca bynajmniej, może niech twój chłopak poczyta jak się to robi ;-)

Gość może facet jest niedoświadczon
sądzę że pocierał Ci zbyt mocno cewkę moczową - to bywa nieprzyjemne, staraj się pokazywać mu miejsca w które lubisz być dotykana a w które nie.

Gość skad moze wiedziec gdzie lubi
skoro jest dziewica

chłopak chce cie pozbawic dziewictwa palcem, a nie uprawiac petting, zalec mu jakas lekture :P

Gość Danilllaa
mozliwe jest ze by włozył palec do cewki?? raczej nie bo bym sie skuliła z bolu Chodziło mi raczej jak to bedzie sie czuło jak mi włozy palca do pochwy ...i dlatego pytam jaka byla reakcja innych dziewczyn bedacych dziewicami

Gość Danilllaa
Sory zle sie ja wyraziłam, chłopak nie uzył w stosunku do mnie okreslenia petting tylko ja tak napisałam ...i nie chodziło mu bynajmniej o pozbawienie mnie w ten sposob dziewictwa bo nie wkładał mi głeboko palca;] Jak zawsze na kaffe roztrzasane sa detale a nie ma konkretnych rzeczowych odpowiedzi na zadane pytanie;]

Gość dfgdfgffhh
"skąd może dziewica wiedziec, gdzie lubi skoro jest dziewica?" :D chyba jakiś prawik to napisał :D Oczywiście, że poprzez masturbację, tępaczku.

Gość może facet jest niedoświadczon
nie chodzi o to że wkłada do cewki, tylko wokół cewki "szoruje" i być może to jest źródłem tego nieprzyjemnego bólu. Razem z nim odkrywaj, gdzie masz czułe punkty, może zamiast grzebania w pochwie niech skupi się na łechtaczce?

bo samo wkladanie palucha nie sprawi Ci super przyjemnosci - zwlaszcza jesli koles nie wie co robic. Palec, dobra technika plus jezyk tak. Nie oczekuj cudow po takim 1 razie.

Gość nie kazdy przeciez
sie masturbuje.... a i watpie zeby to robily dziewice

Gość fdsfweterte
o masakra, "wątpię, żeby robiły to dziewice" :D:D:D Hahaha powiedział co wiedział. Nic nie wiesz o dziewczynach, nic.

Gość Danilllaa
Ja poprostu byłam ciekawa bo nigdy nikt mi palców do pochwy nie wkładał ani ja sobie tez nie wiec dlatego pytam jakie to odczucie powinno byc wkoncu drznił scianki pochwy nie dotykajac błony i dlatego pytam bo nie wiem czy moje nieprzyjemne odczucie oznacza ze ze mna cos nie tak...Dodam ze nie jestem gowniara mam 22 lata....A co do pieszczenia łechtaczki to wiem jaka jest przyjemnosc..Prawie kazdy na pewnym etapie dorastania odkrywa czym jest masturbacja