Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maitre

Pierwszy grudnia - pierwszym dniem diety!

Polecane posty

Angel- pokazałaś mi dwa irygadory, za pierwszym razem są one gumowe i takie można kupić w Polsce, natomiast za drugim razem jakąś gorszą wersję bo chyba plastikowa. Tak naprawdę to nie ma różnicy jaki kupisz, wydaje mi się tylko, że praktyczniejszy jest gumowy. Dla wyjaśnienia, musi być to worek do którego wlewasz preparat. Na końcu tego worka jest gumowa rurka z zakończeniami. U nas te zakończenia sa plastikowe. Irygator (wlewnik) gumowy może służyć do roku czasu. Potem należy go wymienić bo jak każda guma parcieje. Nie wiem na ile może służyć ten plastikowy. Pozdrawiam

Gość maitreeeeeeee
czyżby topik umarł śmiercią naturalną? hej co z wami?

Gość malpajaja
chyba umarł a dzisiaj miałyśmy się ważyć:(

Hej ja jestem :) Ja sprawdze swoja wage 16 grudnia to bedzie juz miesiac odchudzania dziewczyny wpisywac sie tipic nie moze umrzec:) kasiu dzis pracowalam do 18 i tak chyba do czwratku postaram sie w tym tyg.isc do apteki i kupic ten irygator ok:) jak juz kupie napisze pozdrawiam trzymajcie sie

Gość malpajaja
o nie nie ja tez jestem dzielna i caly czas dietka zero pokus:)

Witajcie! Po 11 dniach diety waga wskazuje 81 kg. Schudłam 3 kilo ... wiem że mało ale zawsze coś :) Właśnie wcinam sobie sałatkę a potem ćwiczenia :)Jakie u was widać rezultaty ? Pozdrawiam serdecznie :)

No to prawda ale wiadomo ,że jak się już zobaczy pierwsze efekty to chciałoby się więcej i więcej :) Czyżby inne panie zrezygnowały , że taka cisza:) Ja mam teraz na koncie 80 kilo i nadal przestrzegam diety.Świetnie sie czuje i cieszę się że podjęłam wyzwanie. Pozdrawiam:)

ja caly czas na diecie :) w srode jade na body step zobaczymy co z tego bedzie jak mi sie spodoba to 3 razy w tygodniu po godz trzymam kciuki za wszystkie odchudzajace sie :)

O to super:) Opisz wrażenia jak już będziesz "po":) Ja od stycznia zacznę chodzić na aerobik... pierwszy raz w życiu, trochę się boję,wiecie oceny ze strony innych pań, ale co mi tam robię to dla siebie:)