Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_ona21

Jestem ladna dziewczyna ale niska dlatego faceci mnie nie widza

Polecane posty

Gość mala_ona21

Mam 21 lat a mialam tylko jednego chlopaka w zyciu. Ludzie komentuja moja twarz bo nie ukrywam mam bardzo ladne oczy i rysy, mam dlugie blond wlosy dlugosci do polowy plecow, ubieram sie elegancko, jestem szczupla, proporcjonalna i niby wszystko ok ale mam 155 cm wzrostu. Zauwazylam zainteresowanie mna kiedy jestem w butach na obcasach albo... siedze :( to smutne. Czy naprawde z powodu wzrostu nie mam szans na milosc?

Gość mala_ona21
Kiedys byla taka sytuacja. Szlam po korytarzyu na uczelni i pod sciana siedzialo dwoch chlopakow uslyszalam co mowia. jeden powiedzial "Ale ladna dziewczyna" a drugi "tak tylko ze niska". Juz chyba nie ma dla mnie ratunku :(

co ty pierniczysz??? niejedna laska jest niska :P ja mam 156- nigdy nie miałam problemu z brakiem "uwagi" ze strony męskiej

Gość masz racje
kto by chcial taka niska dziewczyne :)

Gość mala_ona21
Dzieki za mile slowa. Jestem w porzadku ale ma wrazenie ze wygladam zbyt dziecinnie, ale skoro piszesz ike ze masz powodzenie to hmm mozliwe ze tego nie zauwazam mozliwe ze mam na oczach klapki ze nie zauwazam jakiegokolwiek zainteresowania.

widzisz autorko jak to mawiał Sp komiczne nie liczy się uroda ale to, czy kobieta ma COŚ w sobie ładnych lasek jest cała masa

Gość poniżej 160 to juz nie jest fa
jne

mężczyźni zwracają uwagę na kobiety w szpilkach bez względu na ich wzrost mam wrażenie, że masz na tle wzrostu kompleks bo jest mnóstwo facetów, którzy lubią takie jak TY sam także lubię umówimy się i zaraz Cię dowartościuję ;) mmm długie włosy :) p.s. ale waginę masz..?

ja mam 31 lat i meza o dzieciach nie wspomnę :) ale w twoim wieku naprawdę nie miałam problemu z tym, że jestem niska mój pierwszy mąz miał 2 metry:D i jakoś mnie dojrzał :classic_cool:

Gość mala_ona21
Pisze tu do was pierwszy raz ale jak czytam kafeterie tematy o wzroscie to mezczyzni wlasnie wola dziewczyny powyzej 165cm takie wyciagam wnioski z waszych wpisow bynajmniej. Kant No to jestes we wzroscie Liv Tyler czyli wysokie kobiety moga byc subtelne :)

Gość mala_ona21
Ike Naprawde jest taki wysoki? wow gratuluje:) A mam do Ciebie takie pytanie dyskretne: Czy nie macie problemow podczas wspolzycia? Nie zauwazacie jakis trudnosci?

Gość ja mam 158 i 47 kg
A facet ma 193cm i 113 wagi i mowi ze takie drobne sa najlepsze :)

były mąż więc nie- nie mamy żadnych problemów w czasie współżycia :D obecny ma 185 :)

Gość mala_ona21
baron de drift von riff Heh dzieki :) taa szpilki maja cos w sobie w sumie w takich 10tkach mam AZ 165cm hehe :)

baron mój stary uwielbia spuszczać się na kafe

Gość desde22
Wymyslasz. Wlasnie niskie ladne kobietki maja cholernie branie i to wlasnie wsrod bardzo wysokich facetow. Wiekszosc znanych mi facetow powyzej 185cm maja kobiet karzelki ok 160cm.

nie dziękuj tylko dawaj maila :classic_cool: podziękujesz mi potem gdy ego Ci się tak rozrośnie, że urośniesz jeszcze 15 cm razem z nim ike ja jestem oryginalny baron a Ty jesteś wulgarna jak papuga starego kryminalisty :p

Gość mala_ona21
Heh pamietam jak w autobusie pewien chlopak sie do mnie usmiechal (ja siedzialam wtedy) Kiedy zblizal sie koncowy i wstalam jakos stracil zainteresowanie :P

Gość llpp
ja mam 1,50 o rany, wspolczuje strasznie, chyba ze jeszcze rosniesz...

Ike zasmucasz mnie swoim rynsztokowym językiem to nie jest konieczne abyś była zauważona zaraz się wzruszę :)

Gość 198
Niskie są fajne.