Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gatek

TELENOWELE!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Anonimmmm
Nie wiadomo, prawdopodobnie nowa telenowela dopiero od września.

Gość XYZXYZXYZ123123123
Chwytaj dzień leci teraz na TVS o 9.30 z powtórką o 14.30, od pn - pt.

Gość MeMooo
witam! proszę o pomoc bo nie wiem co mam zrobić:( oglądałam serial "Droga do Indii" i się zakochałam w tej telenoweli :D ale niestety jest tylko 159 odc a dalszych nie ma :( czy może ktoś z was wie gdzie mogę znaleźć kolejne odcinki?

Gość wszystkie seriale powtarzają
o różnych godzinach

Gość olix
sprzedam telenowele ukryta miłosć na dvd w świetnej jakości, kontakt mailem alors23@wp.pl

Gość gość
teraz romanse niemieckie

Gość gość
Statek marzeń, dzieje się w 50 krajach świata, Polinezja Malediwy, atrakcji nie brakuje

Gość Rubbim
Polecicie mi jakieś fajne telenowele? Mało oglądałam ( zbuntowany anioł-teraz, nie igraj z aniołem, kobieta z lustra i kilka odcinków osaczonej). Nie mam programu zone romantica więc jakieś takie co w tv są (najlepiej wieczorem, od 19) lub takie co na necie znajdę i obejrze np na YT:-)

Gość gość
Romantiki nie ma już teraz są romanse tv Burza uczuc' Zakazana miłośc' Miasto kobiet W kręgu miłości Rejs ku szczęściu Statek marzeń są również filmy faburalne o miłości , w różnych krajach świata, Szwecja, Anglia, Włochy , Hiszpania , Grecja, Nowa Zelandia, Kanada, Ameryka aktorzy z Niemiec, fajne są krajobrazy, zielone wyspy, morze, ocean Cztery dni w Toskani Karaibska tajemnica, o handlu dzieci Tęsknota za rajską wyspą Ślady przeszłości fajna komedia życia Wygrac' z pieluchami Dziecko na smyczy List w butelce Australia belle

Gość Rubbim
Tak czy inaczej tego programu nie mam ( tv naziemna) więc takie co są np na tv6, puls2, tv4, tvn7:-) a z tych na pewno coś obejrze na necie:-)

Gość gość
pomocy,czy ktoś ma może odcinki -Sekret Laury? Szukam i szukam i nicsmutas.gif a tak bym chciała raz jeszcze oglądnąć

Gość telcieLLLL
Sprzedam telenowele. Likwiduje zbiór pły na DVD. Tanio!!!! Zainteresowane osoby proszę pisać na e-maila

Gość Rubbim
TelcieLLLL a jakie masz na dvd telenowele i w jakich cenach? ;)

Gość Malatanka
Z telenowel jako takich nie oglądam, chociaż oglądam Grachi i też wiele się tam dzieje. Ale nie wiem czy można to nazwać telenowelą. Jest też miłość, są intrygi i jest wiele wiele więcej. Fajny serial po trochu dla każdego.

Gość zuzanka1212
to serial ;) tez lubię, telenowela jakoś tak kojarzy mi się z innymi klimatami i chyba strasznie długo się ciągnie ;) Grachi jest spoko, ciekawe ile sezonów bedzie, bo mam nadzieję, że na jednym się nie skończy ;)

Gość telenowela tvp3
na tvp3 na przelomie xx/xxi wieku leciala taka telonowela o kobiecie w dojrzalym wieku ktora kiedys chyba zostala zgwalcona jakis gosc wzial ja na konia zawiozl gdzies i zaczal calowac (moze potem nie doszlo do g****u nie pamietam juz dokladnie) ona bardzo czesto w prawie kazdym odcinku wspominala ten moment. to lecialo chyba po tym jak skoncyla sie emisja luz marii (czy tam luz clarity)

Gość Luzmarija
A na jakim programie można oglądać Grachi? Bo nie moge nigdzie znaleźć odcinków :/

Gość zuzanka1212
na teletoon plus masz, od poniedziałku do piątku o 17.00 i 20.50

Gość oleciek
hej dziewczyny, jak co to mam na dvd serial ukryta miłość, świetna jakość hd:) zamienie się na inną lub odsprzedam za niewielkie pieniądze:) alors23@wp.pl

Gość gość
Zapraszamy po telenowele na www.viptelenovelas.pl

Gość gość
Widziałem ostatnio na jednym z forów ze zdjęciami.Śliczne i zgrabne ciała mają te nasze polskie naturystki.Jednak kobiece ciało opalone w całości wygląda ślicznie. :)

Gość gość
śliczne są a ta z buzią narysowaną w paint ma wyjątkowo zgrabne ciało. :)

Gość gość
Bardzo ładną i zgrabną ma figurę. :)

Gość gość
Prezes ma konkretny sprzęt,fajni wysportowani faceci tu się pojawiają czasami.Jest co podziwiać :)