Marketa 0 Napisano Maj 18, 2010 Juz się martwiłam o Ciebie,czy Cię nie zalało.:) Na szczęście,widzę,że nie,że piszesz.:) Skąd jesteś?Jeśli można zapytać. Tak,Nanda dała matce do wiwatu,a ta zachowywała się jak obłąkana,na koniec padła nieprzytomna.:O Ta Teresa(chyba)wreszcie przemówiła dr Helenie do rozsądku.Zobaczymy.:) I Diogo wymusił na Lavinii powiedzenie prawdy.:) Nareszcie Jorge weźmie sprawy, swoje ręce.Ciekawe,co na to powie Konstancja i jej mąż. Lea już załatwił sprawę z tą wariatką Alicją.Tylko ona tak szybko się nie odczepi.:( A Gregowi coraz markotniej jest.Carmen powiedziała mu dosadnie,co go czeka.Jego i jego kochankę. Ciekawe,z kim on jest w zmowie,bo jak przedostatnio pokazywali go z Sandrą,to do kogoś dzwonił z dyspozycjami. Jak myślisz:będzie Marcia z Silvio?Trochę tak głupio,z byłym szwagrem... Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOJA FANTAZIA 0 Napisano Maj 19, 2010 Dziękuję za troskę:), nie zalało mnie, jestem z Opola, u ciebie w porządku? Myślę ,że Marcia i Silvo będą razem, tylko nie wiem czy na poważnie. Babcia Leo nie będzie chciała widzieć Alice, bo niszczy życie wszystkim swoimi szaleństwami, powie jej ,że nie zasługuje na miłość jej wnuka, wściekła dziewczyna pali zdjęcie . Syn Diogo mówi ,że ma pięć lat, a przecież mleczaki wypadają w wieku sześć lat. Helena ładnie wyglądała w różowej bluzce. Renato mieszka u Dioga na jakiś czas, może coś wynajmie. Isabel pokaże film o Afryce, on przyjdzie. Miłego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marketa 0 Napisano Maj 20, 2010 U mnie też w porządku.:) A wczoraj byłam taka padnięta,że mi się nie chciało na kompa wchodzić.:( Alicja pokazała swoją "klasę".:O Ja się dziwię,ze Leo z nią był.Żadnego poziomu,żadnych zainteresowań,histeryczka...:O Ale zdjęcie Nandy i Leo ocalało.:) Marcie już całkiem odbija.Ona chyba skończy w psychiatryku.:( No i,Simona i Jorge rozstali się.Simona teraz dopiero zrozumiała swoje postępowanie.Cóż z tego?Za późno.:( Ta mała rasistka Gabriela to rzeczywiście beznadziejny przypadek.:( Wiesz,ze ona też będzie grała w nowej telenoweli "Droga do Indii"?Ciekawe jaka postać tam stworzy? Na temat Renato nic nie będę pisała.Ten facet jest beznadziejny w swoim zachowaniu i postępowaniu.:O Silvio powiedział Toni o co myśli o ich "związku".I dobrze.Tylko żeby Tide nie zgłupiał i się nie chciał z nią związać.:( Jakoś Toni nie lubię.Juz nawet kiedyś o tym pisałam. I Rafael przejrzał na oczy.:) Może dobrze,że rozstanie się z Mariną.Miał rację w tym,co powiedział. To chyba tyle na teraz.Jak co,to dopiszę.:) Spokojnej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOJA FANTAZIA 0 Napisano Maj 20, 2010 Livia przynosi zdjęcia Isabel , które zrobił jej Renato, mówi, że z nim życie nie ma dla niej sensu, bo w ich małżeństwie nie ma miłości. Jorge pewnie oświadczy się Telmie.:) Alice znowu zaatakuje Oliwię, będzie chciała ją przejechać samochodem. Rafael miał dosyć tego,że Marina zajmowała się Birą, nie myślała o nich. Terapeutka odwzajemnia uczucie jej ojca. Bardzo ładna była ta dziewczyna Mulatka, która podczas parady zaczęła rodzić dziecko , pomaga jej doktor, który mieszka u Simony. Marta jest wściekła,że straciła pieniądze, jej chciwość została ukarana. Dobrej nocy. Młoda dusza Młoda dusza Młoda dusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marketa 0 Napisano Maj 21, 2010 Alicja wpadła jak wariatka na salę sądową.Czy ktoś brał pod uwagę jej słowa?:O Nanda znowu pogadała z dzieciakami.:) I Diogo poznał oficjalnie syna.:) Widziałaś w zapowiedziach jakie miny robi Marta?:D :D :D :D:D I Carmen się dowie,że Greg ma inną "żonę",nie ją.:D A Gerg był dzisiaj bezczelny,obraził Marcię,lekceważąco odnosił się do pana Tide...On ma wielkie szczęście,że jest mężem Carmen.Inaczej już by siedział.Zresztą,nie wiadomo,co Carmen zrobi,kiedy się dowie,że ją zdradzał.I to z kim?!Z Sandrą! Widziałam w TV,że w Opolu nieszczególna sytuacja.:( Mam nadzieję,że u Ciebie wszystko OK.:) Spokojnej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOJA FANTAZIA 0 Napisano Maj 22, 2010 Widziałam, Marta śmiała się i kpiła z Aleksa, nos zawsze ma czerwony , oczy obojętne. Carmen postrzeli w nogę Grega, Sandra przestraszy się, będzie to w hotelu. Nanda jest takim aniołem stróżem:), zawsze jest przy dzieciach. Syn Dioga był zaskoczony ,że jego ojcem jest doktor. Alice jest bezwzględna, powinna siedzieć w zamknięciu. U mnie jest w porządku , nie zaleje, nie wszędzie tak jest. Miłego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loginjakistaki 0 Napisano Maj 22, 2010 teraz nie oglądam, ale jeszcze kilka lat temu to na okrągło leciały telenowele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Droga do Indii Napisano Maj 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=sT-Tyzld56M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marketa 0 Napisano Maj 24, 2010 Miałam dzisiaj kupę śmiechu z Marty.To jest "artystka"nieprzeciętna.:D :D :D Greg przegiął.:( Ja,na miejscu Marcii,powiedziałabym o tym policzku komuś.Choćby Silvio lub Jorge miał wiedzieć!Niech by mu oklep sprawili.:P A jak potraktował pana Tide.:O Było go od razu na Policję podać.Nie patrząc,że to mąż Carmen.Zresztą...on ma inną żonę.Sandrę.:D :D Jak nóżkami fikała w wannie.:d :D :D Zal mi Alexa.Jakby nie było,wychowywał Franka od urodzenia.Ale,nie da sobie przetłumaczyć,że Franek powinien być z ojcem.Tak się jakoś zapiekł się w tym żalu,ze żadne argumenty do niego,nie trafiają.:( A przecież wystarczy trochę emocji,a ten już słabo się czuje.:( Przecież Leo,nie chce,aby Franek stracił z nimi kontakt.Nawet się zobowiązał do pokrycia kosztów podróży i pobytu... Była taka ankieta na stronie Zone Romantica,z kim powinien być Franek.Zagłosowałam,że z Leo.Ale pod warunkiem,że Leo nie będzie z Alicją.Olivia,jak najbardziej będzie się nadawała na matkę zastępczą.:) A ta wariatka Alicja będzie chciała jutro Olivię przejechać.:( Nic godności ta dziewucha,w sobie,nie ma!:O Sabrina zeznawała na korzyść Alexa.zaraz Sergio się z nią ożeni,będą mieli dzieci i Alex poczuje lepiej.:) A Sabrina będzie ukochaną synową.:) Marta znowu kombinuje,co by ugrać dla siebie :D Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOJA FANTAZIA 0 Napisano Maj 25, 2010 Franek nie będzie chciał mieszkać z Leo, kocha dziadka. Marta też mnie rozśmieszyła:), jej mimika twarzy jest mistrzowska. Sandra lubi życie luksusowe, nie będzie cieszyć się nim długo, kiedy Greg nie będzie miał nic. Aleks mógłby dojść do porozumienia z Leo, sprawa potoczyłaby się inaczej. Żal mi go,bo za dużo przeżył, dobrze ,że ma wsparcie Sabriny i Sergia. Miłego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marketa 0 Napisano Maj 25, 2010 "Sandra lubi życie luksusowe, nie będzie cieszyć się nim długo, kiedy Greg nie będzie miał nic."----->patrzeć,jak zadowoli się tym facetem,z recepcji.:D Tym,który trafia czwórki w ich Toto Lotku:) On,aż się ślini na jej widok.A ona,już go nazywała "wielkoludem":O Dla Sandry istnieje jedno magiczne słowo-pieniądze.Tylko jego,ewentualna wygrana Sandrze na długo by,nie starczyła. Ciekawe,w jaki sposób Jorge dogada się z Thelmą?Przecież Ze wywiózł ją na wieś.Może Jorge pojedzie tam?:) Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marketa 0 Napisano Maj 25, 2010 E tam,Franek dlatego nie będzie chciał mieszkać z Leo,bo pamięta,co mu ta Alicja nagadała,a konkretnie to,że jak zamieszka z Leo i wyjedzie z kraju,to dziadek umrze.A Franek kocha dziadka i chce,żeby ten żył.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOJA FANTAZIA 0 Napisano Maj 26, 2010 Sandra śmiesznie fikała nogami w wannie:). Alicja posunęła się za daleko, nie dość ,że chciała zabić Oliwię i Leo, grozi ich dzieciom. Isabel i Renato spędzą romantyczną noc. Nie mogą żyć bez siebie. Myślę,że Jorge przyjedzie do Telmy, będą razem. Na autobus , którym jadą do domu Gabi i Angelica napadają bandyci, podpalają, czy one przeżyją? Miłego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Telma i Jorge Napisano Maj 26, 2010 http://videos.sapo.pt/ZzCN7RSeioN4rGtrHyyQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marketa 0 Napisano Maj 26, 2010 Ta scena będzie jutro.Pokazywali w zapowiedziach.Tak jak przypuszczałam,Jorge pojechał po Thelmę.:) Angelica zginęła.:( Wiedziałam,że tak się stanie już wczoraj.Poczytałam streszczenia.:P "148 Angelica ginie w pożarze autobusu. Silvio całuje się z Marcią. Sandra odwiedza Grega w szpitalu. Przynosi szampana. Marta zaczyna tracić rozum. Lekarz diagnozuje psychozę. Helena zabiera Gabi do siebie. Alex grozi żonie śmiercią. Leo opowiada Olivii, że śnił o Nandzie. Marta przyznaje, że córka Nandy żyje. Olivia, Leo i Alex zjawiają się w domu Heleny. Constancia ma nadzieję, że Jorge zapomniał o Thelmie. " Marta dał dzisiaj popis.Mogła wsiąść na tą miotłę i odlecieć.Zachowywała się i wyglądała jak wiedźma.Żal mi było Sergio.:( Patrzeć na matkę,która postradała zmysły.:( Alex też się "ładnie" zachował.:O W pewnej chwili myślałam,że jemu też rozum odebrało.:( Ostatnie odcinki są to teraz się dzieje. Ciekawe,czy mała rasistka zamieszka z ojcem i jego partnerką?I jak im się będzie układać.Czy zmieni nastawienie do ludzi o innym kolorze skóry? Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOJA FANTAZIA 0 Napisano Maj 27, 2010 Gabi pewnie zamieszka z ojcem I Selmą , śmierć matki może zmienić jej nastawienie, będzie inna po tej tragedii. Marta jest chora psychicznie i w dodatku ma zły charakter. Aleks był wściekły na nią, że nie powiedziała,że Klara żyje, ona swoim zachowaniem doprowadza go do szału, niedobrze zachował się, emocje go poniosły, dawno mógłby odejść od żony, dlaczego tego nie zrobił? Dla swojego dobra , syna i wnuka. Leo trochę dogadał się z Aleksem, może zrozumiał,że chce dobrze dla nich. Miłego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marketa 0 Napisano Maj 27, 2010 Nie mogę się pogodzić z faktem,że Greg nie odpowie za swoje grzeszki.:( Marcia splunęła mu w twarz.I dobrze zrobiła.:) Ta Tonia zagięła parol na Tide.Sama już nie wie za którego faceta ma się chwycić.:O Konstancja zemdlała na widok Thelmy i Jorge :D Ciekawe jaki wyrok będzie w sprawie Clary. Jutro ostatni odcinek.Szkoda bo fajny ten serial był.Tak szybko zleciało,ani nie wiadomo kiedy.:( Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ozi388 0 Napisano Maj 28, 2010 Witam.. Czy moglby mi ktos podac wykonawce i tytul piosenki ktora jest taka spokojna, wolna i wystepuje w niej slowo jak sie nie myle per favore. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOJA FANTAZIA 0 Napisano Maj 28, 2010 Tak , szybko minęło , może kiedyś powtórzą. Helena wygra w sądzie. Telma i Jorge są szczęśliwi.:) Dobrej nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ozi388 0 Napisano Maj 31, 2010 Witam.. Czy moglby mi ktos podac wykonawce i tytul piosenki ktora jest taka spokojna, wolna. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piosenka Napisano Maj 31, 2010 A przy jakim wątku najczęściej leciała ta piosenka, przy jakiej postaci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czy to jest Napisano Czerwiec 1, 2010 z serialu Serca na rozdrożu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ozi388 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 Chodzi mi o piosenke z serialu "Na kartach zycia" ciezko mi powiedziec przy jakim watku ale przynajmniej 2 razy ona jest w kazdym odcinku.. jak sie caluja itd :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piosenka Napisano Czerwiec 1, 2010 Czy to o tę piosenkę chodzi? Jeśli tak to jej tytuł to "Pra tu amor" i śpiewa ją Juanes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piosenka Napisano Czerwiec 1, 2010 Czy to o tę piosenkę chodzi? http://www.youtube.com/watch?v=RPbhGQMo-jw Jeśli tak, to śpiewa ją Juanes i nazywa się "Pra tu amor" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ozi388 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 Wlasnie o ta mi chodzilo :D dzieki wielkie :) Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOJA FANTAZIA 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 Piękna piosenka.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Isabel i Renato Napisano Czerwiec 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=rEUHGjt8VcE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zacznę od siebie 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Nikt nie ogląda tej nowej telenoweli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOJA FANTAZIA 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Oglądam czasami, ale Na kartach życia bardziej mi się podobało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach