Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieliczka30

Zwiazki partnerskie kobiet z dzieckiem...

Polecane posty

Gość wieliczka30

wychowuje sama dziecko zastanawiam sie jak to jest kiedy pojawia sie mezczyzna ktory chce sie zwiazac z kobieta z dzieckiiem.... jak ukladaja sie wasze relacje w takich zwiazkach i jak dziecko odnajduje sie w nowej sytuacji dodam ze moja mala ma 4 lata i jest mi bardzo ciezko bo bywa zazdrosna o kazdy gest ze strony partnera...

Fajny temat. Zrozumiałam że kobieta tworzy związek partnerski z dzieckiem.

Gość bywa ciężko
Trudno jest takiego mężczyznę znaleźć( który chciałby kobietę z dzieckiem), miałam niedawno adoratora po prostu szok :-) niestety jak tylko się zorientował,że mam dziecko wziął nogi (dosłownie) za pas :(

Gość znam ten ból z autopsji
Powiem Ci że da się stworzyć udany związek kiedy ma się dziecko. Każde dziecko jest inne i inaczej reaguje na zmiany w życiu. Twoja córka jest w dobrym wieku żeby to się udało. Nie ma sie co dziwić że czuje się zagrożona i stała się zaborcza, w końcu do tej pory miała Cię tylko dla siebie. Jednak jeśli będziecie poświęcać jej dużo czasu to oswoi sie z nową sytuacją. Okazuj jej czułość i zapewniaj o tym że nie przestaniesz jej kochać. No i nie pozwól partnerowi żeby ją przekupywał prezentami[niestety częsta praktyka] dziecko bardziej doceni wspólnie spędzony czas niż najpiękniejszą lalkę. Moja córka miała 9 lat kiedy związałam się z nowym partnerem i początki nie były łatwe, ale wszystko się ułożyło i po 3 latach mogę powiedzieć że jest super, a córka ma upragnionego i wyczekanego braciszka [zawsze chciała mieć rodzeństwo]