Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostumama

jak zaoszczędzić - czyli artykuły tanie i dobre, oraz kompletne buble

Polecane posty

Gość poprostumama

artykuly dla dzieci jak wiadomo sa drogie, dlatego sama szukam zawsze jakis tanszych odpowiednikow drogich marek. aczkolwiek czasem drogie, wcale nie oznacza lepsze. dlatego proponuje, aby tu wymieniac sie informacjami na temat produktow tanich, ale sprawdzajacych sie i godnych polecania oraz na temat bubli, ktorych lepiej unikac, bo sa pieniedzmi wyrzuconymi w bloto. moja propozycja to pieluszki z Lidla toujour's. jak dla mnie rewelacja. przewiewne, cieniutkie, miekkie, elastyczne w pasie, chłonne no i z ladnymi wrorkami :-) polecam tez chusteczki z tej samej serii oraz chusteczki wickies z kauflanda za ok.3zl. moja corcia dobrze je tolerowala, chociaz ma wrazliwa skore i dostawala uczulenia po chusteczkach huggies oraz cleanic.

Gość mama młoda
ja nie oszczedzam na dziecku

Gość mama synka 15 miesięcy
Popieram eternal:) Przekonałam się jeszcze, gdy byłam w ciąży i stosuję te kosmetyki do pielęgnacji dziecka i siebie samej;) Skład i cena, to wręcz niemożliwe, a jednak;)

Gość ja 1987
pieluchy z lidla tojours- połowe taniej od pampersów i baaaardzo dobre :) kremik oliwkowy do twarz z ziaji ( taki zielony) kosztuje ok 3 zł jest super tłusty więc ekstra na terazniejsza pogode a na opakowaniu jest napisane ze mozna stosowac u dzieci po 1 miesiacu zycia

Gość mamis
czy te pieluchy z lidla sa tez w rozmiarze dla noworodkow?