Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prima02

Szukam mlodych mam 24 lata co maja 3 dzieci na pogaduchy!

Polecane posty

Gość nie ma tu

Gość ja mam znajoma
ktora w wieku 19 lat czy 20 posiada 3 dzieci i chyba na tym nie zakonczy :D na internet ja nie stac :(

Na pewno są takie tutaj na kafe i to nie z rodzin patologicznych, a takie co mają dzieci ze świadomości i chęci ich posiadania!

Gość Ja mam 25
25 i staram się o trzecie:)

Gość ja mam 25
gdyby nie to że od kwietnia nie mogę zajść w ciąże to już bym była prawie na finiszu

do ja mam 25 a ile maja twoje pociechy? moze jest jakas przyczyna ze nie mozesz zajsc w ciaze? ja mam 24 i jestem w 3 chcianej ciazy, choc w 2 mi tez nie bylo latwo zajsc

Gość jak sie okaze ze jestem
w ciązy to bedzie 3 nieplanowana, mam 26 lat

Gość ja mam 25
moje dzieci są w wieku 2 i 4 lat. Cykle mi się poprzestawiały po odstawieniu anty.:(:(:( Są bardzo długie (70,60 dni) od tego czasu( od kwietnia) miałam tylko jeden cykl owulacyjny(34dni) ale niestety w nim się nie udało nic zdziałać. W tej chwili jestem na etapie luteiny:O:O

Gość u mnie tak jak u
ja mam 25. Też mam 2 i staramy się o 3 i również jestem na etapie luteiny bo cykle zbzikowały. Jedyna różnica to taka że ja mam 24.

ja mam 25- ja jestem w 9 tyg, tez biore luteine, w 2 poprzednich ciazach tak nie mialam, wogole przeszlam je "bezobjawowo" a teraz- masakra...

Gość ja mam 25
Do u mnie tak jak u Też Ci się tak powydłużały masakryczne???? Są bezowulacyjne??? Robiłaś jakieś badania????

Gość mamula24
No ja mam dziś 43 dzień cyklu. Miałam USG i podobno wszystko ok. Dostałam tą luteinę na wywołanie. Jak do końca tygodnia się nie ruszy to znów idę do lekarza.

Każdy żyje jak chce, więc nie rozumiem po co te złośliwości... Moje dzieci sa chciane, a laski które mają 25, czy 30 i nie mają rodzin to dla mnie też normalne, o indywidualna sprawa każdego, ja pytałam o dziewczyny które mają dzieci w liczbie 2, 3 w wieku ok 24-25 lat, a nie o to czy komuś się to podoba czy ja mam dzieci czy nie

Gość matula24
do koleżanki wyżej. Moje dzieci są planowane wszystkie. Chce mieć 3 naraz i sobie je odchować. Raźniej im będzie w 3. Nie żal mi ze jestem na utrzymaniu faceta bo ja nie leże w domu tylko sprzątam gotuje i pod nos podstawiam i akurat mój mąż to potrafi docenić. Sama sobie dzieci nie zrobiłam. Zaplanowaliśmy my je razem od pierwszego do trzeciego. Wisi mi kto ma dzieci a kto ich nie ma. Ja nie wsadzam nosa w cudze życie. Na nikogo nie bluzgam bo czuje się spełniona i szczęśliwa a bluzgają tylko tacy którzy czują się nieszczęśliwi w swoim życiu. Możesz tego nie rozumieć bo dla większości trudno pojąć ze ja spełniam się w roli matki, ale tak właśnie jest.

Gość ja mam 25
ja wcale nie jestem utrzymanką męża:D:D Prowadzę własną firmę:D Trzecie dziecko chcę bo chcę i tyle:):):) 25 lat to dobry czas na dzieci:) Kiedy mam je mieć po 30-ce?????:D Późni9ej się takie dziwią że mają problemy z zajściem w ciąże... Popatrz sama jakie mam problemy z zajściem w ciąże w wieku 25 lat. Bogu dziękuję że mam dwójkę bo jak bym się wcześniej nie postarała to kto wie czy w ogóle miała bym dzieci:O:O:O

Gość ja mam 25
malutka popieram Cię!!!!!!!!

Gość ania_amira
Nie krytykuje Ciebie, że (będziesz miała) trójkę dzieci w wieku 24 lat, ale mam pytanie: Po co Ci tyle? Ja mam obecnie 17 lat i jestem w końcówce ciąży i oczywiście wpadka (i to z gumką!) gdyby się nie wydarzyła ta wpadka, do Twojego wieku nie chciałabym jeszcze mieć dzieci, bo jeszcze przecież jest nauka i studia.... Jak Ty je skończyłaś?? Chyba się nie uczysz, com? :)

Ja rozumiem kobiety kóre chcą mieć rodziny typu 2+2, 2+3 a nie standardowo 2+1 ale cóż, tu na kafe bez złośliwości się nie obejdzie,a a miałam nadzieję ze pogadam z mamami które mają podobną sytuację jak ja ale chyba się przeliczyłam :(

Gość matula24
właśnie się uczę kończę studia zaocznie. W wieku 17 lat też nie myślałam o dzieciach. Pomyślałam jak miałam 20. Może to wcześnie. Nie wiem. Ja się w tym moim świecie super odnalazłam. Po co mi 3? Bo zawsze tyle chciałam, bo mam na to czas i pieniądze, wszelkie warunki i dużo miłości którą mogę dać.

Gość ja mam 25
Dla chcącego nic trudnego:):):):) Moja siostra sączyła studia z dwójka dzieci:) Trzeba mieć tylko trochę oleju w głowie:D:D:D Tak na marginesie to znam dziewczynę która ma ok. 16 lat roczne dziecko i drugie w drodze. To jest dla mnie porażka... Ojciec dziecka ma 18:O

Gość matula24
Różni ludzie, różne problemy. Jakiej płci macie dzieci?

Gość ja mam 25
dwie córki a ty????

Gość ja mam 24 lata i jedno
dziecko i narazie nie planuje wiecej podziwiam was dziewczyny serio!

Gość ja mam 26 i jedno dziecko
i nie wyobrażam sobie tak prawdę mówiąc mieć trójki dzieci w wieku 24 lat, ale każdy żyje jak chce

Gość Ja mam 25
Ja skończyłam 25 w czerwcu. Jak zajdę w ciąże po kwietniu to trzecie urodzę w wieku 27 jak nie to będę miała 26 lat

Gość ja mam 25
liczę rocznikowo:)