Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem niewiem23r23

seks po porodzie

Polecane posty

Gość niewiem niewiem23r23

ile dni, tygodni, miesiecy po urodzeniu dzidziusia pierwszy raz kochałyście sie ze swoim facetem?

Gość ok 6 tygodni
po porodzie Twoja macica jest otwarta rana i musisz jej dac sie spokojnie wygoic, poza tym jest bardzo dobrym miejscem do rozwoju roznego rodzaju infekcji ( cieplo, wilgotno i latwy dostep do pozywienia-idealny inkubator dla drobnoustrojow) oczywisciepenis Twojego partnera nigdy nie jest jalowy wiec w trakcie stosunku wprowadzasz do organizmu roznego rodzaju zarazki, ktore moga wywolac infekcje a nawet doprowadzic do posocznicy... dlatego lepiej sie wstrzymac poza tym najlepszy doradca w takich sprawach jest specjalista czyli ginekolog

Gość po 1 po ok 8 tyg
po 2 po 4 tyg

Gość doniewiemniewiem
ja po 3ipol tygodnia,ale rodzilam bez nacinania

Gość mamaZ
a ja po 3 miesiącach, zakończyło się płaczem, przestało boleć po ponad (!) pół roku... No ale ja miałam bardzo trudny poród, duużą córeczkę. Żaden lekarz wcześniej o tym nie wspomniał, dopiero teraz, gdy zapytałam o te, powtarzane jak mantrę, 6 tyg., bo już zaczynałam wariować, że coś ze mną nie tak okazało się, że...no cóż " nie zawsze tak jest, poza tym z medycznego punktu widzenia to powinno być co najmniej 3 miesiące, a pani widać jeszcze trudniejszy egzemplarz. Trafiają się i takie" Nikomu nie życzę by przechodził przez to przez co ja - bojąc się każdego dotyku, ale, gdyby - przyszłe mamy - Wam się coś takiego przytrafiło - głowa do góry, kiedyś będzie lepiej pozdrawiam

hmm..... który lepszy .. ja po 10 h mekki miałam cc potem 24 h leząłm plackiem potem 3 dni ból potem ok jesli zdecyduje sie na drugie to napewno cc :) i w nosie mam że matki polki powiedza ze to super przezycie rodzic naturalnie potem karmic do choelra wie dokad NIE ja wole cc ,i dodam ze karmiłam miesiac nie miałm czym ( chco zaraz zostane pouczona że prwdziwa laktacja rusza po 6 tg ... a ja nie miałm zamiaru czekac na cud bo widziałm jakosc pokarmu mojego

Gość saleminka8
myszka83 ja też 3 tygodnie po cc i nie było zbyt przyjemnie,bolało mnie dziwnie,to za pierwszym razem nie miałam takiego odczucia jak po porodzie(cc)

no mnie nic nie bolało fakt denerwowałam sie ale seks był spontaniczny i mąz sie strał mnie odpręzyc i mu sie udało :)

po 7 tygodniach po wizycie u lekarza nic nie bolalo ale ja bylam malo nacieta i miałam bardzo lekką 2 faze porodu ( 2 skurcze i po krzyku) za to pierwsza faza była koszmarem