Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elzaaaaaa_24

pobiłam swojego chłopaka

Polecane posty

Gość elzaaaaaa_24
Nie napisałam że się nie wstydzę! Wstydzę się, ale zdaję sobie sprawę z tego, że taka już jestem porywcza i tego nie zmienię. A mój chłopak mnie kocha i akceptuje to. Może i za tym nie przepada, więc stara się jak najmniej mnie denerwować.

Gość Idz sie leczyc
oh! masz WYMOWKE - jestes nieuleczalnie agresywna :o moze w takim razie od raz psychiatryk :P?

Gość elzaaaaaa_24
Owszem, rozmawiałam z nim, tzn. kłóciłam się o to, ale kłótnia coraz bardziej przybierała na sile aż nie wytrzymałam. Natomiast mój facet przed chwilą wyszedł ode mnie. Ma sińce pod oczami, a ja nie wiem dlaczego, przecież uderzyłam go w nos. A on ma lima. No nie jakieś wielkie, ale jednak widać. Poza tym jest ok. Całowaliśmy się i przytulaliśmy, więc jak widzicie - czuła tez mogę być.

Gość 212222222222222
a trenujesz kich boxing? jeśli nie, to zacznij, będziesz wiedziała jak efektywniej bić i żeby nie miał śladów

Gość Niydija
Nawet pewnie nie próbowałaś, co? A ten twój chłopak,jak nie teraz, to w przyszłości zda sobie sprawę, że tkwi w toksycznym związku. Wtedy weźmie nogi za pas i huk! Tak cie kochał! A ciekawe, czyś go chociaż raz zapytała,czy na pewno mu pasuje ta twoja, delikatnie mówiąc "porywczość"

Gość elzaaaaaa_24
No hola, hola. Nie jestem agresywna! Ja nigdy nie robię tak że np. podbiegam do niego i bez powodu go tłukę! Zawsze mam powód! Przecież złość nie spada mi z sufitu, tylko przez to co on robi lub mówi.

Gość Niydija
Czuła do czasu. Wiesz jak się nazywa przemoc w związku, za który odpowiedzialna jest jedna osoba? Sadyzm. Sińce pod oczami wskazują, że nie spał, albo z bólu, albo z innego powodu, z jakiego to sama już możesz sobie odpowiedzieć.

jestes psychicznie chora:o to jest choroba...zaczniesz sobie zdawac z tego sprawy wkoncu???? jezeli ktos jest chory np na schizofrenie i lata z nozem po osiedlu to tez wszyscy maja sobie dac spokoj bo on taki jest??/? puknij sie w czolo....

Gość elzaaaaaa_24
Mówiłam mu, że jestem wrażliwa i nadpobudliwa i żeby starał się mnie nie denerwować, bo wtedy nie panuję nad sobą. No więc uprzedziłam go o tym już na samym początku związku. A że zdarzały się sytuacje że jednak mnie denerwował to inna sprawa. I ludzi na ulicy nie biję, jak ktoś mi insynuował. Nie jestem wariatką, nie leję obcych.

Gość Idz sie leczyc
Buhahaha, huligani ktorzy bija staruszke albo dziecko tez maja powod :o morderca ktory zabija tez ma powod, itp itd :o

Gość elzaaaaaa_24
Nie caly świat, tylko mój facet - no komu jak komu, ale jemu chyba najbardziej powinno zależeć żebym się nie denerwowała?

Gość Idz sie leczyc
a nawet jak obiektywnie nie ma powodu to sobie go znajdzie, ktos sie krzywo usmiechnal, odezwal nie tak jak mu pasowalo albo popatrzyl w zla strone :o

Gość 212222222222222
ja nie jestem wrażliwa, ja sobie zdaję sprawę że facetowi będzie odbijać jak nie dostanie od czasu do czasu w czapę, rodzice dają klapsy dzieciom bo wiedzą że to je uspokoi, z facetami jest tak samo - przygrzmocić mu i jest spokojny jak myszka

Gość Niydija
Wydaje mi się, czy ty jesteś skrajną egoistką? On ma zatańczyć jak mu zagrasz? Wyobrażam sobie... powie "dzień dobry skarbie" JEBUT!!! w ryj z pięści i tekst "Bo ty mnie zdenerwowałeś!" I jeszcze krzesełko na ostudzenie skołatanych nerwów, bo "taka już jestem", no przecie... żal.pl

Gość elzaaaaaa_24
No ja mam wybuchy przez swoją wrażliwość, nie robię tego profilaktycznie - jak Ty - tylko gdy mam powód.

Gość Idz sie leczyc
NIE MA ZADNEGO POWODU ZEBY KOGOS UDERZYC!!! jakby cie twoj facet zglosil na policji, to moglabys za to isc SIEDZIEC DO PUDLA!!!!!!

Gość Niydjia
Może by się wreszcie czegoś nauczyła...

20:52 [zgłoś do usunięcia] elzaaaaaa_24 Nie caly świat, tylko mój facet - no komu jak komu, ale jemu chyba najbardziej powinno zależeć żebym się nie denerwowała? a tobie powinno EGOISTKO PIPRZONA zalezec na tym zeby dbac o faceta:o ale to iz inna sprawa to ze on jest strajtkiem nie facetem... jestes naprawde juz beszczelna:o mam nadzieje ze twoj przyszly facet bedzie cie prał po mordzie i patrzyl czy rowno puchnie

Gość 212222222222222
te fagaski was ciągle zdradzają, przejrzyjcie kafeterię, zdradzają, oszukują, odchodzą. Dlatego że żadna nie nauczyła takiego porządku, a nawet bardzo dominujący fagas od razu się uspokoi jak się da mu w ryja, tak samo jak dzieci reagują na klapsy, regularny łomot sprawi że on już będzie się bał pomysleć cokolwiek złego, a co dopiero zrobić

Gość elzaaaaaa_24
Wypraszam sobie. Ja o niego dbam. Nigdy go nie atakuję jako pierwsza. Normalnie jestem czuła i kochanana. Ale on wie że jak mnie zdenerwuje, to bieda mu. Przyzwyczaił się do tego. Możesz mi życzyć żeby mnie bił, ale to nigdy się nie stanie. Po pierwsze jest twardym facetem, nie daje się ponieść nerwom więc panuje nad sobą. Po drugie ja nie robię nic takiego za co miałby na mnie podnieść rękę. Po trzecie facet bijący kobietę to jest coś innego, to już jest świnia do kwadratu, a on nie jest świnią.

nie, czytam to i zastanawiam sie, jak takie osoby jak Elzaaaa moga chodzic po tym swiecie? Przeciez to chodzaca glupota. Facet z jej charakterem bylby zwyklym tepakiem, prostakiem a ona siebie usprawiedliwia "wrazliwoscia" i nadpobudliwoscia. NAdpobudliwa to sie zgadza plus agresywna, ale o zadnej wrazliwosci tu nie ma mowy! Kobieto, jesli po uderzeniu piescia w twarz slyszalas trzask czy chrupniecie, a dzis ma since po oczami to oznacza, ze zlamalas mu nos, a nie, ze zle spal. Zastanow sie, co ty robisz??? Jestes strasznie glupia i pelna agresji osoba, a z wdziekiem "pustaka" wymyslasz dla siebie usprawiedliwienia. Noz kurwa, nie wytrzymam! Jesli go kochasz, jak deklarujesz- zostaw go, bo kiedys, jesli go w szale nie zabijesz, to zrobisz z niego emocjonalnego kaleke.

Gość Niydija
Szkoda gadania. Ciemny umysł rulezzzzz!!

Gość elzaaaaaa_24
A wy jesteście takie idealne? Nigdy się z facetem nie kłócicie?

Gość elzaaaaaa_24
"bym zaj**ała jak psa" Widzisz, a ja kocham zwierzęta i na pewno żadnego psa bym nie zabiła. Ty tak. Kto z nas jest wobec tego gorszy?

Gość elzaaaaaa_24
"dzis ma since po oczami to oznacza, ze zlamalas mu nos, a nie, ze zle spal." Nie ma złamanego nosa! Nie boli go!

Gość Niydija
Większość osób się kłóci, ale potrafi rozmawiać. ty nie. ty potrafisz wszystko pięścią załatwić i jeszcze jww napisano ukrywać to pod płaszczykiem swej rzekomej wrażliwości, och! niewinne dziewczątko skrzywdzone, dano mu powód to wyjęło maczugę spod spódnicy i przyjebało nią kochanemu księciu z bajki HAHAHAHAHA!! :D

21:03 [zgłoś do usunięcia] elzaaaaaa_24 A wy jesteście takie idealne? Nigdy się z facetem nie kłócicie? no wyopbraz sobie ze nigdy jeszcze nikomu nie przypierdolilam:/ rozumiem ze taklie zachowanie wynioslas z domu to dla ciebie jest normalne! ale wyobraz sobie ze inni zostawi wychowanie inaczej! bardziej kultiralnie......bez usprawiedliwnania małpich zachowań