Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elzaaaaaa_24

pobiłam swojego chłopaka

Polecane posty

Gość 3333d
mojalaskapiszeraport >>> podoba mi się to co piszesz :D zabawne i inteligentne :D szkoda że jesteś AS-em ;)

21:56 [zgłoś do usunięcia] crossroadss ale on jej sprawia przykrość jako pierwszy, ona mu tylko "oddaje" tylko troche nierównormiernie nie sadzisz:o? na zasadzie on mnie opluł to ja mu bejsbolem!

Gość mojalaskapiszeraport
3333d --> Nie jestem ASem. Nie wiedzieć czemu autorka topiku nie widzi związku pomiędzy stosunkiem analnym a upokorzeniem (vide kultura więzienna), więc kiedy o takowym przeczytała w moim poście, zapytała o to, czy jestem gejem, bo jej chłopak nie jest. Aseksualny wydał mi się zabawniejszą odpowiedzią niż bi czy homo. I dziękuję za komplement.Aha, zwykły heretyk jestem.

Gość 3333d
Fajny jesteś. ;)

Elzaaa to jak będzie? Nie odchodź w niesławie, zostań tu i walcz, walcz tak jak tylko ty potrafisz z męstwem, o którym dykteryje nam tutaj prawiłaś!

Gość 3333d
dawaj maila! :>

nephretite@wp.pl

Gość 3333d
E, zawiodłe(a)ś mnie :O

Szybko się Ciebie zawodzi.

Gość elzaaaaaa_24
Czy już niektórzy z was zastanowili się nad sobą i nad tym, że za szybko mnie osądzili?

Gość Idz sie leczyc
:o

Gość elzaaaaaa_24
?

Gość hahahahahahahahaha

Gość wypij szklankę zimnej wody
a jak nie poskutkuje zimny prysznic

Gość niekarmtrolla
nawet najgłupszy pustak jakiego znam ma odrobinę wrażliwości. Typowy troll

Gość werwerwerwerwe
czyżby temat umarl? :( szkoda, fajny był ;)

Gość a co to za ....
dupek,że daje się bić,biją się chuligani i osoby z rodzin patologicznych,powinien ci oddać ,kopnąć na odchodne w tyłek ,zarządać zapłaty na laptop,a jak to było w jego domu i mieszka z rodzicami,to rodzice nigdy w życiu nie powinni wpuścić ciebie pod swój dach.Strach,pomyśleć co będzie po ślubie,ty się lecz dziewczyno....

Gość asdacdsza
śmiałam sie do łez jak czytałam niektóre wypowiedzi:D szok:D

Gość nacinka
robisz źle popieram wszystkie wypowiedzi cię potępiające ale chcę coś jeszcze dodać. Pisałaś że jakoś nikt wcześnij nie zwrócił Ci uwagi że źle postępujesz, żaden chłopak się nie skarżył, cóż Ty sama sobie zwróciłaś uwagę i doskonale wiesz że źle robisz- dowód? Twój post: " nie pokaże mu tego topiku bo jeszcze pomyśli że macie rację i pomyśli że źle robię"czy jakoś tak. Gdybyś była przekonana że wszystko jest ok i że on nie ma nic przeciwko nie bałabyś sie że jednak zmieni zdanie. Druga sprawa to Twoje dziwne tłumaczenia że bijesz kiedy Cię zdenerwuje i mówiłaś mu że ma Cię nie denerwować. Wybacz ale kwestia czy w danym momencie się o coś obrazisz czy nie jest pojęciem względnym i żaden człowiek nie jest w stanie przewidzieć Twojej reakcji, ja np kompletnie nie rozumiem dlaczego się wściekłaś, bo on powiedział że jakaś dupa jest fajna??? No bez przesady każdy zdrowy mężczyzna powinien oglądać się za ładnymi kobietami a tym bardziej przyznawać rację kumplom jeśli ten pyta ich o zdanie, to czysta biologia, gdyby mój facet wpatrywał się tylko we mnie to pomyślałabym że jest homo serio! Będę wdzięczna jeśli odpiszesz co na ten temat myślisz

Gość elzaaaaaa_24
"Będę wdzięczna jeśli odpiszesz co na ten temat myślisz" Ok. " nie pokaże mu tego topiku bo jeszcze pomyśli że macie rację i pomyśli że źle robię"czy jakoś tak. Gdybyś była przekonana że wszystko jest ok i że on nie ma nic przeciwko nie bałabyś sie że jednak zmieni zdanie." Bo dużo osób głupoty pisało i jeszcze uwierzy im, a nie mnie. "Wybacz ale kwestia czy w danym momencie się o coś obrazisz czy nie jest pojęciem względnym i żaden człowiek nie jest w stanie przewidzieć Twojej reakcji," On mnie zna już tyle czasu, że wie co mnie denerwuje i jak mogę się zachowac w danych okolicznościach. "ja np kompletnie nie rozumiem dlaczego się wściekłaś, bo on powiedział że jakaś d**a jest fajna???" Czyli pozwalasz swojemu facetowi zachwycać się innymi kobietami? Ja mam być dla niego jedyna i najpiękniejsza. "tym bardziej przyznawać rację kumplom jeśli ten pyta ich o zdanie, " No bez przesady. To nie jest normalne że we wszystkim przytakuje kumplom.

Kiedyś mój facet pił , kilka razy uderzył mnie w twarz pijany, pisał ze swoją eks . Ale WSZYSTKO ZMIENIŁO SIĘ W CIĄGU JEDNEGO MIESIĄCA!! umówił się raz z nią na potancowke.dowiedziałam się tego od kolezanki niby byli tylko przyjaciółmi ale zazdrość wygrywała trwało to juz 2 lata takie pisanki a ja byłam na skraju nerwicy . Zalewała mnie krew w ta noc , nie spałam minuty , wariowałam z zazdrości myśląc co oni moga razem robić ( POCAŁOWAŁ JĄ TYLKO W POLICZEK WIEM BO KOLEZANKA MIAŁA ICH CAŁY CZAS NA OKU), nałykałam się leków i poszłam spac myśląc ze zabije siebie albo jego byłam tak zła ze nie panowałam nad sobą. I nadszedł następny dzien , przyjechałam do niego , sam mnie zapraszał ( myślał ze nie wiedziałam ze był z nią) Rozjebałam pół domu , wy;;jebałam w pysk i zwyzywałam go od najgorszych. Wychodząc rzuciłam na dowidzenia : ide się wylizać z innym tak jak ty wczoraj. Poszłam do baru w krótkiej spódniczce najebałam się i wyłowiłam najlepszego gościa w knajpie , lizałam się z nim ale nic poza tym ( nie zdradziła bym , nie jestem zdolna dawać dupy na zawołanie;/) napisałam smsa jak było i spoko. Wybaczyłam mu to , byliśmy kwita , ale zdarzały się jeszcze jakieś smski , zobaczyłam tą kurwę na ulicy , weszła do solary czekałam z dwoma kolegami pół godziny w bramie az wyjdzie , jak chwyciłam za morde i wyjebałam to się zarty skończyly .Powiedziałam ze jeszcze raz a pożałuje tego gorzko wyjełam zapalare i powiedziałam ze zjaram jej włosy.:D:D Potem ja pusciłam za fraki i baju baju. Wieczorem do mnie przyjechała policja;/ bo ja wezwała ta zdzira , ale bała sie wniesc oskarzenie w sumie sie nie dziwie . I co?? I wyobrazcie sobie ze mojego faceta tak to podnieciło ze ma taka twarda sztukę , śmiał sie ze swojej byłej ze jest taka słaba , ze wzywa policje . NIGDY , ALE TO NIGDY JUZ NIE ZOBACZYŁAM ANI JEDNEGO SMSA OD ŻADNEJ PODEJRZANEJ LASKI. Ale niestety nadal pił i na to znalazłam sposób. Byliśmy na imprezie u znajomych , nawalił się pierwszy , strącił koledze kompa pijany i zaczał się okropnie ze mna klocic , nawaliłam się zjaralam i zostawilam go na pastwe moich znajmych , cywilizowanych ludzi. Jak się to dla niego skonczyło? Nazwał mnie szmata , wyleciał na kopach po pol godziny z imprezy i dzwonil do mnie cała noc gdzie jestem. Olalam to , wylaczylam telefon , I NIE MIAŁAM ZAMIARU GO SZUKAĆ. Nie odzywałam się tydzień , prosil mnie błagał abym wróciła , powiedziałam ze mam innego ( oczywiście że nie miałam) i żby spadał i tak dwa tygodnie. Aż w końcu zgodziłam się na spotkanie i od tej pory jesteśmy razem i jest.... ZAJEBIŚCIE!!!!!! Jest wzorowy , idealny , jestem tylko i tylko ja i tak już 4 lata. Nie bierze alkoholu do ust , jedno moje skrzywienie , kaszlnięcie i już leci zebym się nie złosciła . Boże zycie jak w madrycie. A jak głupie dziewuchy mówią , nianczyć mężczyznę to wierzcie mi że to brednie bo tak rozpieszczony mezczyzna nie zna granic i poleci na pierwsza lepsza idiotkę. Wciągnijcie go w swój swiat , tak żeby nie znał lepszych wrażen , mocniejszego ostrego seksu i silnego charakteru. Nie badzcie przede wszystkim uległymi DOMOWYMI KWOKAMI dającymi dupy na każde zawołanie , gotujące obiadki i myjace auto chłopom , i nadskakujące . Czesto mam ataki szału i nerwów rzucam wszystkim w około ( została mi agresja po tym jak pisał z nią a ja nic nie mogłam zrobić , albo jak pił którą wyładpwuje teraz;/) na nim , a szczerze ? Zauwazyłam ze on to kurwa lubi , jak go uderze zwyzywam , bo wie ze go kocham , bo naprawde okropnie kocham tylko nie lubie rozpieszczać. było błędem to , że kiedyś on był góra , bo na faceta trzeba nakrzyczeć , uderzyc jego a potem ta ździrę jak odejrzy się za inną a potem w łózku podrapac i pogryść wtedy będzie zadowolony i będzie leżał u waszych stóp zadowolony że ma taką silną kobiete . Widocznie oboje tolerujemy taki układ i lubimy to , a mi daje satysfakcje siła której kiedyś nie miałam a która tak wykorzystuje dziś. Uff troche sie rozpisałam;/;/:P

Jezu welsh jestem jak najbardziej za!!!!!!!!!!!! gratuluje wreszcie ktos pokazal jaka jest prawda bo tak jest faktycznie, przerabialam to ze swoim 5 lat, on sam mnie denerwowal zeby w leb dostac, to tak wygladalo, on to chyba bral za objaw milosci, odszedl z innego powodu, ale wiem jedno, w nastepnym zwiazku mu tego zabraknie, albo tak wkurzy jakas spokojna i cierpliwa dziewczyne ze ona go zabije, bo ciezko jest trafic na takie babki jak my, ja zawsze jestem spokojna, on zeby mnie wkurzyc to nawet nie wiecie co wyprawial, celowo, przyjdzie na kolanach i wiecie co? dostanie wtedy takiego kopa w dupe ze do swojego domu doleci, no i bedzie mial objaw milosci, u mnie nie powiem kilka razy i mi sie oberwalo bo go mocno wkurzylam, i to tak ze az sie skrecalam z bolu na podlodze, ale co zrobic, jak on czasami wszystko robil celowo i po zlosci, taki typ, a ja tam sie bolu nie boje

Gość kasieńka a ty co
Jezuu, to co wy opisujecie to już patologia. Bić kogoś w bramie ? Masakra... nienormalne idiotki, chwalą się jakby mialy czym :o Ze skrajności w skrajność. Też nie jestem za nadskakiwaniem facetom, ale na szczęście swojego bić nie muszę, żeby miał do mnie szacunek. A tak na marginesie , to rozumiem jeszcze to, że pobiłaś czy nakrzyczałaś na faceta, ale czajenie się w bramie na tą laskę to patologia i chuligaństwo :O Trzeba swojego faceta pilnować, jak sam siebie nie umie , a nie jakies laski bić. Powinna wnieść to oskarżenie, to byś się nauczyła może czegoś.

Gość stary ale jary kozak
a ja zmieniam dupy jak skarpety, w każdy czwartek impreza, w piątek też a sobota to obowiązek narodowy gospodarkę wspierać, a żonece w domciu siedieć i dzieciaczków pilonwać, a jak nie to w ryło, jak mało to garem w ten łeb by bzdury do głowy nie przychodziły, jak się buntuje to dwa dni bezjedzenia i wtedy wie kto tu żądzi

To ja welsh zapomniałam hasła do profilu:P:P Moim zdaniem głupia pipko ( nienawidze lasek w twoim typie , życzę ci z całego serca tego co ja przezyłam) to nie jest chuliganstwo przeciwnie powiem nawet ze jest sexy jak laski sie bija ( bitwa w kisielu :P takie głupi przyklad) broniące swojego terenu , silne. Chuliganki to laski które biją za nic , biją do krwi , łamią kości bejsbolem ( to jest chore!) Małe brudne , smutne i znudzone dresiary. Ale wyszarpać za włosy i z pięsci walnąć a pozatym miec silny powód czemu niby nie? Mam robić sobie krzywdę? zyc w nerwach, czy lasce przez którą byłam o krok od nerwicy , bezkarnie chciała ukrasc mi faceta? Wykorzystywała to że byli kiedyś razem i CIĄGLE WSPOMINAŁA ICH ZWIĄZEK. ( sms typu : śniłeś mi się dziś , że urodziłam twoje dziecko , ale oczywiście dalej jestesmy przyjaciolmi) To najniebezpieczniejszy typ laski , podszywa się za przyjaciołkę , potrafi upic gościa , słucha zwierzeń doradza NIGDY IM NIE UFAJCIE BO SĄ JUŻ JEDNĄ STOPĄ W WASZYM ŁÓŻKU! To było piekło ale warto walczyć zanim dojdzie do zdrady, wygrałam ta wojnę i teraz moje zycie z nim jest jak w raju i to już bardzo długo. Przede wszystkim ze o wszystkim rozmawiamy , dosłownie o wszystkim , mówie mu ze jestm zazdrosna zła , ze nie podoba mi sie ze coś zrobił , wie o moich uczuciach uderze dopiero gdy cos do niego nie dociera , gdy przegina nie będe stać z założonymi rękami!! Ty jesteś idiotką , że tak mówisz , ale ty oczywiście byś tak nie zrobiła , pozwoliłabys jakiejs obcej suce na takie manewry a potem dziwiła się czemu ukrywa smsy których i tak byś nie sprawdziła bo dostrzegasz coś co zwie się LOJALNOŚCIĄ I ZAUFANIEM! , jak ukrywa to kurwa się ma sposoby żeby popatrzyć na jego telefon ( jak spi , kapie się) lojalność ?? Hahaha zobaczysz co to lojalnośc jak natkniesz się na to co ja a więc pierdolmy ją. Nie ma czegoś takiego jak zaufanie do końca. Facet pojedzie na impreze ( wystarczy godzina) wezmie numer od laski i juz mamy przeciwniczkę. Tak więc piszemy esa : odpierdol się , to moj facet i mówimy mu o tym '' co to za szmata do ciebie wypisuje '' i plaszczak. Wyprze sie a wy : ok sam tego chciałes byłeś na imprezie to ja tez jadę z kumpelą , pa. Silne laski są sexy a nie cieple kluchy , domowe kury zatracające ostatnie nuty kobiecości oddajac jej resztki swoim dzieciom i męzowi. Kobieta która to robi przestaje się malować , przestaje mieć marzenia wszystko dzieli z mężem, ulega mu , NIE JEST JUŻ KOBIETĄ!!! staje się domowym tyranem , kwoką zamkniętą w gospodarstwie , robi wszystko by być idealną zoną ale w końcu znosząc setną zdradę męża spowodowaną jej nieatrakcyjną sylwetką ( niestety faceci to wzrokowcy) bo siedzi w domu i wpieprza pieczone przez siebie dla rodziny placuszki. zazdrość wylewa się z niej , duszona latami i co ? jest tragedia, wiekszość przykladnych zon w afekcie zabija. Więc morał? Facet wraca pijany ?? Z całej pety w pysk , ma zabrać do kina , przeprosić , zrobić cześć obowiązków za was macie troche wolnego czasu więc do fryzjera za jego kase ( miał kasę na piwo ma mieć na fryzjera) . Potem wieczór , sexy bielizna i do lozka , pierdolimy nerwy bo pokute odprawił i dajemy WYPASIONĄ NAGRODĘ ZA POSŁUSZEŃSTWO!!! :d:P:P Wierze , że to coś da , że przestaniecie w końcu kierowac się tylko zaufaniem , nie sprawdzac telefonu , nie odgrywac się za jego świństwa,znosić głupie komentarze do lasek , smsy nie wiadomo do kogo , spotkania z ''przyjaciółką'' bo jesli nie zapobiegniecie to zdradzi. Niestety Oczywiście moje przezycia kieruje do faceta który NIGDY WAS NIE ZDRADZIŁ , jeśli zrobił to już nie wybaczajcie , zrzygałabym się gdybym brała do buzi jego/// i myślała że wczoraj walił tym narządem inna .... Boże słabo mi .

Do kozak. Kozaku mam w dupie ile masz lasek na miesiac ale szczerze to cie rozumiem. Masz w domu miłą , spokojna zonę która zajmie się domem , posprzata , zabiera ci z oczu dzieci które są twoje ale i tak nie miał byś siły zajmowac sie nimi 24 / 7 jej maleńkie bunty są tłumione i nie obroni ich mikroskopijna wiara w siebie. Każdemu facetowi jest potrzena suka w łóżku i dama w towarzystwie. Jeśli się olewa kobiecość to koniec. Ja zrobiłabym tak będąc zdradzana : Wynajęła na jedną noc opiekunkę i pojechała na zabawe na maxa ubrana seksownie ale nie jak ździra ( zebyś w odwecie nie pokazał jej zdjec rodzinie , przyjaciołom , zeby nie stracic reputacji , zeby dzieci nie widzialy) do klubu , dyskoteki , oczywiscie nie seks party , orgie bo wzieli by ja za dziwke. Zrobiła foty z zajebistymi kolesiami chippendalesami i podpisała ,, wieczór panienski '' i wrzuciła na twojego kompa. zajebista impreza , taniec , muza , FACECI i wiedział by o tym tylko koles który robiłby mnie w chuj a dla innych byłby to poprostu wieczór panienski znajomej na który wypadało iść.. Poznała jakiegos spoko goscia nawet dla niepoznaki , byleby wiedział ze jestem z kimś. A potem złozyła pozew o rozwód z frajerem zostawiając goz rozdziawioną gębą w towarzystwie piętnastoletnich gówniar z dyskoteki. Znajoma wypróbowała mój sposób i co? Koleś był u jej stóp niestety już nie miał kilku zebów w których z trudnością trzymał pozew o rozwód.

To ja welsh zapomniałam hasła do profilu:P:P Moim zdaniem głupia pipko ( nienawidze lasek w twoim typie , życzę ci z całego serca tego co ja przezyłam) to nie jest chuliganstwo przeciwnie powiem nawet ze jest sexy jak laski sie bija ( bitwa w kisielu :P takie głupi przyklad) broniące swojego terenu , silne. Chuliganki to laski które biją za nic , biją do krwi , łamią kości bejsbolem ( to jest chore!) Małe brudne , smutne i znudzone dresiary. Ale wyszarpać za włosy i z pięsci walnąć a pozatym miec silny powód czemu niby nie? Mam robić sobie krzywdę? zyc w nerwach, czy lasce przez którą byłam o krok od nerwicy , bezkarnie chciała ukrasc mi faceta? Wykorzystywała to że byli kiedyś razem i CIĄGLE WSPOMINAŁA ICH ZWIĄZEK. ( sms typu : śniłeś mi się dziś , że urodziłam twoje dziecko , ale oczywiście dalej jestesmy przyjaciolmi) To najniebezpieczniejszy typ laski , podszywa się za przyjaciołkę , potrafi upic gościa , słucha zwierzeń doradza NIGDY IM NIE UFAJCIE BO SĄ JUŻ JEDNĄ STOPĄ W WASZYM ŁÓŻKU! To było piekło ale warto walczyć zanim dojdzie do zdrady, wygrałam ta wojnę i teraz moje zycie z nim jest jak w raju i to już bardzo długo. Przede wszystkim ze o wszystkim rozmawiamy , dosłownie o wszystkim , mówie mu ze jestm zazdrosna zła , ze nie podoba mi sie ze coś zrobił , wie o moich uczuciach uderze dopiero gdy cos do niego nie dociera , gdy przegina nie będe stać z założonymi rękami!! Ty jesteś idiotką , że tak mówisz , ale ty oczywiście byś tak nie zrobiła , pozwoliłabys jakiejs obcej suce na takie manewry a potem dziwiła się czemu ukrywa smsy których i tak byś nie sprawdziła bo dostrzegasz coś co zwie się LOJALNOŚCIĄ I ZAUFANIEM! , jak ukrywa to kurwa się ma sposoby żeby popatrzyć na jego telefon ( jak spi , kapie się) lojalność ?? Hahaha zobaczysz co to lojalnośc jak natkniesz się na to co ja a więc pierdolmy ją. Nie ma czegoś takiego jak zaufanie do końca. Facet pojedzie na impreze ( wystarczy godzina) wezmie numer od laski i juz mamy przeciwniczkę. Tak więc piszemy esa : odpierdol się , to moj facet i mówimy mu o tym '' co to za szmata do ciebie wypisuje '' i plaszczak. Wyprze sie a wy : ok sam tego chciałes byłeś na imprezie to ja tez jadę z kumpelą , pa. Silne laski są sexy a nie cieple kluchy , domowe kury zatracające ostatnie nuty kobiecości oddajac jej resztki swoim dzieciom i męzowi. Kobieta która to robi przestaje się malować , przestaje mieć marzenia wszystko dzieli z mężem, ulega mu , NIE JEST JUŻ KOBIETĄ!!! staje się domowym tyranem , kwoką zamkniętą w gospodarstwie , robi wszystko by być idealną zoną ale w końcu znosząc setną zdradę męża spowodowaną jej nieatrakcyjną sylwetką ( niestety faceci to wzrokowcy) bo siedzi w domu i wpieprza pieczone przez siebie dla rodziny placuszki. zazdrość wylewa się z niej , duszona latami i co ? jest tragedia, wiekszość przykladnych zon w afekcie zabija. Więc morał? Facet wraca pijany ?? Z całej pety w pysk , ma zabrać do kina , przeprosić , zrobić cześć obowiązków za was macie troche wolnego czasu więc do fryzjera za jego kase ( miał kasę na piwo ma mieć na fryzjera) . Potem wieczór , sexy bielizna i do lozka , pierdolimy nerwy bo pokute odprawił i dajemy WYPASIONĄ NAGRODĘ ZA POSŁUSZEŃSTWO!!! :d:P:P Wierze , że to coś da , że przestaniecie w końcu kierowac się tylko zaufaniem , nie sprawdzac telefonu , nie odgrywac się za jego świństwa,znosić głupie komentarze do lasek , smsy nie wiadomo do kogo , spotkania z ''przyjaciółką'' bo jesli nie zapobiegniecie to zdradzi. Niestety Oczywiście moje przezycia kieruje do faceta który NIGDY WAS NIE ZDRADZIŁ , jeśli zrobił to już nie wybaczajcie , zrzygałabym się gdybym brała do buzi jego/// i myślała że wczoraj walił tym narządem inna .... Boże słabo mi .

Gość trgertweter
Eee... Nie, welsh. To co robisz, nie jest normalne. :O Przynajmniej nie w moim świecie.

Gość kiwimandżaro
Czy ten temat to jakiś żart ? Nie wierzę, po prostu nie wierzę, że jakakolwiek kobieta mogłaby się wykazać tak bezdenną głupotą, jak autorka. Jeżeli to jednak nie żart, to poważnie zastanów się nad wizytą u specjalisty, który pomoże Ci zapanować nad sobą.

Gość a ty wellsh to jakis
bodyguard rozumu swojego faceta?Bo z tego, co piszesz wynika,że on sam takowego nie ma. Gdybym poznała na imprezie gościa, który nie poinformowałby mnie łaskawie,że jest zajęty, a na drugi dzień dostałabym smsa "odpierdol się od mojego" to bym sobie pomyślała to i owo, ale o tej panience.