Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boje się

PLAMIENIA W CIAZY !!!!!!!

Polecane posty

Gość Boje się

Pewnie był już podobny temat ale Moj przypadek jest indywidualny. Jestem w Angli, od niedzieli wiem, ze jestem w ciąży. Miesiąc temu tj 15.10 odstawilam tabletki anty i okres spoznial mi się 2tyg zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Lecz dzisiaj gdy byłam w miescie i poszłam do toalety zobaczyłam ze mam uplawy o dziwnym kolorze, strasznie się zaniepokoilam, kolor trudny do opisania takie jakby uplawy z kolorem ni to pomAranczowym ni brazowym, jak wiadomo w angli nie ma takiej opieki jak w Polsce do lekarza idę się dopiero jutro zapisać , wiem ze tutaj tez nie podtrzymuja ciąży i strazNie się boje. Czy któraś z was tak miała? Proszę o odpowiedz. Z góry dziękuje

Gość nie martw sie
i nie denerwuj,ja tez tak miałam, plamiłam 2tyg i przestało,teraz jestem w 6miesiącu. Plamienie nie musi być oznaką poronienia itd ale i tak musisz się skonsultować z lekarzem:)

Gość dfvgsfrbaqwgb
do lekarza przyjma cie dopiero w trzecim miesiu ciazy:( pogratuluja ci i zapisza na termin ewentualnie doradza jakie witaminy mozesz brac kolezanka plamila wiedziala ,ze tu ciazy nie podtrzymuja kupila bilet poleciala do PL dostala leki od polskiego ginekologa miala vzegos tam za malo lekarz powiedzial,ze gdyby nie przyleciala poronila by tu nic ci nie pomoga ja na twoim miejscu zrobila bym to samo poleciala do pl poszla prywatnie do ginekologa na wszystkie badania chodz z toba moze byc inaczej powodzenia

Gość BOje się
Dzięki za odp ale narazie nie mam możliwości wyjazdu. Będę mogła dopiero na koniec stycznia.

Gość dziewczyno
Piszesz,ze nie masz możliwości powrotu do Pl. Skoro tak to idź do lekarza w Anglii- KONIECZNIE. Byłoby dobrze gdyby przepisał Ci cos na podtrzymanie ciązy np. Duphason. Prosze, dmuchaj na zimne jesli nie chcesz poszielic mojego losu. :(

plamienia male moga wystepowac w dniach ktorych miala byc @ ale rowniez tak jak w moim podwojnym przypadku byl to obiaw poronienia - niestety oba w anglii przeszlam i wiem jak tam traktuja . nie wiem czy u ciebie w miescie jest ale tam gdzie ja bylam jest tzw klinika wczesnej ciazy przy szpitalu - tam sie zglos , zrobia ci usg , test itd ( mi robili i na dowidzenia powiedzieli "przetrwa silniejszy - jeszcze bedzie miala pani dzieci" :o dupki... jak tylko zaszlam w 3 ciaze wrocilam do pl (a wzesniej mama przyslala mi duphaston i tylko dzieki niemu mam dzis synka---powodzenia

Gość Boje się
Strasznie się boje dzisiaj już mam brązowe uplawy ;( wiem ze jak bym była w Polsce to bym już była pod stała opieka ale tutaj tak nie ma nie podtrzymuja ciąży. Dzisiaj idę się zapisać do rodzinnego dopiero