Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek........x

Moja żona w ciąży wygląda jak wieloryb . Ohyda !!

Polecane posty

Gość santora
Agnieszka Chylinska może i sie nie zaniedbała,ale jak sama powiedziała dziecko zmieniło ją totalnie i że nic sie teraz tak nie liczy jak ono.Zaczęła też piec ciasta i mówi ,że tak jej wychodzą ,że sama siebie całuje po rękach.Więc chyba sie troche zmieniła.

Gość mężczyzna starszy o 7-8
Nie wiem co mi odpisałeś/łaś bo nie otwierają mi się wypowiedzi z ostatnich stron wątku. Jak masz chęć to napisz jeszcze raz w topiku "Moja żona w ciąży wygląda jak wieloryb II".

Gość mężczyzna starszy o 7-8
Już się wyświetla.

Gość By_Radzio89
Czytając ten temat nasuwa mi się kilka zdań do głowy. Po pierwsze, jeśli owy Marku x nie chciałeś dziecka istnieje coś takiego, jak rozwód. Nie było szantażu, nie było groźby życia, ani niczego innego co miałoby powiesić Twoją głowę na szubienicy pod pretekstem "nie dasz mi dziecka to Cię powiesze". Po drugie jeśli kochałeś żone tylko za wygląd to żal mi Cię, bo jesteś frajer. Po trzecie powinneś raczej się cieszyć tym, że Twoje durne nazwisko i po""" geny zostaną przekazane komuś i zostaną jeszcze na tym świecie, a nie wyginą razem z Tobą. A po czwarte skoro tak Ci źle, bo kobieta w ciąży fatalnie wygląda to pomyśl też o tym, że te dzieci za 20 lat będą musiały pracować m.in. na Twoją głupią emeryturę. Jeśli więc uważasz, że świat będzie piękniejszy bez dzieci to proszę zacznij sobie szukać miejsca pod mostem, bo już widzę cholerną inflację itd., co sprawi, że na g*** będzie Cię stać. Nawet na papier do podtarcia tyłka nie będzie Cię stać. Powodzenia z taką przyszłością. Adioss.

Gość obawiam się że...
to wcale nie musi byc prowokacja. Ja też bardzo "zbrzydłam" w ciązy... a mąż odsunął się ode mnie

Gość do Radzia
a Ty wiesz dziecko to jest inflacja w ogole? Poza tym nie wszyscy musza chchiec miec dziecko.

Gość do zołzy
zołza ty bezpłodna sooko, nie wypowiadaj sie na tematy o dzieciach. mąz cie porabia rowno i wali po rogach to idź se zwal gruche w sraczu!

Gość to zostaw żonę
ulży jej, pewnie nie zasłużyła na takiego palanta :-(

Gość tolla
podejrzewam, że to kolejna tania prowokacja, chociaż... myślałeś autorze-supermanie, że ona dziecko przed urodzeniem będzie nosiła w kieszeni? zwykle babka przytyje, pewnie nieco zbrzydnie, zmieni się na niekorzyść, ale przecież coś za coś... inna sprawa, że faktycznie często kobiety w ciąży zaniedbują się do przesady - chyba uważają, że rosnący brzuch tłumaczy wszystko. Tymczasem brzuch to brzuch, gorsza cera OK! siła wyższa - ale przecież można się ładnie ubrać, nosić ładne buty etc - ciąża to nie choroba ani kalectwo. Można chodzić na fitness dla ciężarówek, zadbać o siebie szczególniej... I tu znowu - ta, która normalnie ma poczucie estetyki - w ciąży też nie pozwoli sobie na oszpecenie, ta, której zwykle wygląd "wisi" - w ciąży może wyglądać niechlujnie. Porównanie do wieloryba - trochę niesmaczne, a w ogóle to "widziały gały, co brały"... masz jedno wyjście - wyrzuć babę, razem z tym brzuchem, albo oddaj do ogrodu zoologicznego na przetrwanie...

tacy mężczyźni którzy po porodzie ( i w czasie ciąży) wyzywają swoje ukochane kobiety od wielorybów to powinni być kastrowani :D nie dość że są tak samo winowajcami ich wyglądu to jeszcze nie potrafią docenić że kobieta poświęca swoje ciało aby urodzić potomka. ja wyglądam (poza worami pod oczami od niewyspania) w zasadzie tak samo, delikatnie brzuch wisi ale dla swojego facet jestem (na szczęście) miss world :D hej zołza gruchę walisz? ;)

Gość prorok9487
Ja powiem gościu tak: jeszcze będziesz żałował że tak o niej pisałeś, a jak ona zrzuci te kilogramy po porodzie, a Ty za kilka lat zaczniesz hodować mięsień piwny, to ona cie tak potraktuje.

Gość róbtacochceta
Nie chcecie mieć dzieci, to ich brzydko mówiąc nie róbcie, tylko się póżniej nie zdziwcie że jak ZUS szlag trafi z powodu niżu to będziecie musieli ciarać do 80tki.

Gość By_Radzio89
Do Robta co chceta: dobrze mówisz, ale jak nie będzie ZUS to nie będzie emerytur :D

Gość Pozbądź się jej
w ten sposób nauczy się dyscypliny

Gość szoking
Ja bym tylko chciała zobaczyć tego amanta który zaczął ten temat...

Tak to jest normalne ze kobieta w ciąży wygląda jak maciora-jak się wpierdala za dwoje a nie dla dwojga to zrozumiale ja w ciąży przytyłam 6 kg tyle co mala ze swoim majdanem włosy zawsze miałam ułożone nawet jej rodzilam i leżałam na poporodowce cala ciążę się wszędzie goliłam a cipke już kilka godzin po porodzie wogule wszystkie jeczaly i sapaly leżały jak wieloryby tłustewlosy zarośnięte syry kurwa miałam ciężki poród rodzilam 14 godzin bez znieczulenia a po szpitalnych korytarzach biegałam. sex juz był tydzień z hakiem po porodzie choć byłam nacinana bufory mam zajebiste lepsze niż przed porodem większe stercza bez rozstępów haha 3 miesiące po porodzie byłam na okładce plyboya

Gość mrrrrrr3241
a twoja mamusia jek wyglądała jak była z tobą w ciąży ćwoku? musiała cię niechcący upuścić na głowę jak ci zesraną pieluchę zmieniala:)

Gość prosta odpowiedź
LUDZIOM SIĘ W DUUPACH POPRZEWRACALO! Są po to, by rodzić i wychowywać dzieci. jak się nie podoba, to gałęzi pełno, sznur w Nomi można kupić.

Gość KAgataK
Facet? Ona jest dalej piękną kobietą.... nie w ciele ale w sercu chciała żeby Twój gatunek nie wymarl