Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irmina93

Pomocy . chyba jestem w ciązy

Polecane posty

Gość Irmina93

Hej... wiem, że takich tematów jest sporo,ale moj jest osobisty. Mianowicie 14 czerwca dotykalam sie z chlopakiem on dotknąl swojego penisa, ktory byl wilgotny, ale nie mial wytrysku, to był ten taki plyn. wytarl reke i potem mnie dotykal. mialam normalny okres a teraz mam coś dziwnego, bo od niedzieli mam takie krwawienie minimalne i nie wiem co to... okres powinnam miec za jakies 8 dni. zrobilam test ciazowy wczoraj wynik byl negatywny. test robilam nie rano tylko ok godz. 14 więc czy warto go powtorzyc? czy mam być spokojna czy nie?

Gość dzidzetta
Jakbys byla w ciazy to dzis bylabys juz w 6 mies ciazy (podobnie jak ja ktora tez zaciazyla w czerwcu). raczej oczywiste ze nie jestes

Gość Irmina93
Hehe dzięki, bo wpadłam w szał jak poczytałam na innych forach takie głupoty piszą, że szok....bo wydaje mi się, że test jest wiarygodny mimo, że nie robiłam rano

Gość Irmina93
sluchajcie... na brzuchu od pepka w dol mogę zauważyć minimalna linię... odchodze od zmysłow...co jest grane?? jestem w ciąży? czytalam, że to sie robi podczas ciąży

Gość dzidzetta
Moze po prostu jestes niewydepilowana? ja jestem w ciazy i zadnej linii nie mam. a na pocieszenie powiem ci, ze ja o tym iz spodziewam sie dzidziusia dowiedzialam sie dwa miesiace po zaplodnieniu. wtedy przyszly objawy.

Gość babcia malina
to sie nazywa krawawiwenie miedzycykliczne

Gość Irmina93
no bo to takie dziwne... niby mialam miesiaczkę, teraz mniejsze krwawienie, a ta linia;/ zrobić ponownie test? czy co mam robić

Gość dzidzetta
Zrob ponownie test jak ci okres nie przyjdzie

Dzicinko... nie panikuj.. nie jest tak łatwo zajść w ciąze:). A jeśli masz wątpliwości idź do ginekologa:) proste prawda?

Gość dzidzetta
Bo i wlasnie, jak rzecz byla w czerwcu jakbys byla w ciazy mialabys juz teraz spory brzuch bo to bylby srodek ciazy.

Gość Irmina93
nie doszukuje sie, ale slyszalam ze mozna miec krwawienia w ciazy, troche brzuch mi urosl albo mi sie zdaje ale nieduzo. a jeszcze jedno przed zrobieniem testu pilam lek upsarin bo mialam goraczke 37,4 czy mogl wplynac na wynik?

Gość dzidzetta
Na etapie bardzo wczesnej ciazy ginekolog raczej nic nie zobaczy

Gość Irmina 93
Wczorajszy test wyszedl negatywny, dzis rano robilam znow i niby negatywny, ale pod roznym katem moglam zauwazyc szara bardzo jasna linie i w dodatku nie jestem pewna czy to nie przewidzenie... i spojrzalam na ten wczorajszy, juz suchy i byla na nim druga kreska, tez niezbyt wyrazna ale ta napewno byla. producent testu napisal, żeby po 15 minutach nie patrzec juz na wynik ale czy mozliwe ze po 12 godzinach jak test wysechl pokazal ciaze? wogole to co ja mam robić... jestem taka zmieszana;/

Gość dzidzetta
po pierwsze jak rzecz byla w czerwcu to gdybys byla w ciazy to juz bys miala spory brzuch i bylo z daleka widac iz w ciazy. po drugie mialas okres - wiec raczej niemozliwa ciaza po trzecie test ciazowy robi sie najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki i te testy sa wiarygodny gdzies przez pare minut. po godzinie niezaleznie czy linia jest jedna czy dwie staja sie niewazne.

Gość sfkdnksj
Mam wrażenie, że dziewczynka chce nas sprowokować. Seks jest dla dorosłych, a nie dla dzieci. A jeżeli to prowokacja, to daj sobie spokój, zajrzyj do książek lepiej, a nie wypisujesz bzdury.

Gość gggggggaaaaaa
a co ty z kafeteria ruchalas sie ze tutaj pytasz czy jestes w ciazy ? chlopa pytaj swojego co ci zrobil

Gdyby zajście w ciążę było takie proste jak wynika z twoich postów, to kliniki leczenia niepłodności i lekarze byliby bezrobotni:-P

Gość Irmina93
na innych forach piszą, że testy często się mylą...

Gość Irmina93
po prostu zaczelo mnie to martwic gdy pomyslalam, że mogę być w ciązy...a ciaza w moim wypadku to naprawde wielki problem... skonczylam dopiero gimnazjum, dostalam sie do dobrej szkoly,

Gość Irmina93
Potem rowniez piescilam sie z chlopakiem, tylko ze wtedy w czerwcu to byla najbradziej ryzykowna sytuacja. w sumie nie wiem czy on dobrze zawsze wcyieral reke, do stosunku pelnego nigdy nie doslzo miedzy nami.

Gość dzidzetta
kurcze ty wiesz ile czasu juz minelo od czerwca? ty chyba naprawde prowokujesz...ja zaszlam w ciaze w czerwcu i teraz mam typowy ciazowy brzuch plus wyraznie czuje ruchy dziecka, dziewczyno od czerwca do teraz to juz polowa ciazy wiec przestan zadawac glupie pytania i zajmij sie nauka.

Gość Irmin93
nie prowokuje, ale ostatnio gorzej sie czuje i jeszcze te krwawienia dziwne, jakby krew wymieszana z sluzem :o nie wiem co to znaczy to co mam myslec :(

Gość ZALOOOOOSNE
hehehehehhehe "dobry" temat:P Autorko masz wyobraznie hahahaa