Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajaaaaa...

jestem ekskluzywną prostytutką ... ktos ma jakies pytania ?? trochę dzis nudno

Polecane posty

Gość danielek233
czy prostytutka osiąga orgazm podczas seksu z klientem? Jak przypuszczam to kobieta nie ma łatwo z orgazmami musi chyba być zaangażowana uczuciowo żeby dojść.

Gość gadzeciaraaaaaa
takie cos juz bylo na pingerze w pamietniku dziwki hahaha niby takam adra a z twoich wpisow widac ze gowniara

Gość danielek233
chyba jeszcze nie w wytrzeźwiałaś po wczorajszej imprezie Piszesz jak pokręcona

Purpurowa :D Twoje zdanie z nicnikiem jest oryginalne :D:D:D

Gość Nataliaaaaa 24
O jezu a kogo to obchodzi czy jestes prostytutka czy nie. Ale nudyyyy.... Ja nie jestem ale tez za darmo sie nie bzykam . TY masz klientow ja mam kochankow i wyciagam od nich kupe kasy, taka ktorej ty nie bedziesz miec. Ale glupia dziwka sie tu chwali lizaca kutasy, Ja robie to co cchce nie ssam kutasow na zawolanie bo mam klase. Ale ok, jestes niska klasa to nie ma porownania.

czajnik kochana, czajnik ...czajnik to nie nocnik ani wiadro - nie rozrózniasz tych rzeczy? po niczym nie jechałem... a możesz mi nawet tłumaczyć i to rozrysować jak dziecku i co ci z tego jak same głupoty gadasz :) a że nie jestem dzieckiem - to sie nie nabiorę jakoś twoje barwne opisy burdelowego życia obchodzą mnie jak zeszłoroczny snieg. niebieską różę też sobie możesz podziwiać niebędąc potem pewna czy to ona była. Ciekawe czy wchodzisz na czerwonym pod tramwaj? bo to też iluzja?! Twoje "iluzje" mają okreslone granice jak sie okazuje dzieki czemu jeszcze żyjesz. :) Snujesz bajania a i tak sie okazuje,że masz głęboko pragmatyczne podejscie, które wymausza ci zycie- co ty tu chcesz udowodnić? generalnie cokolwiek tu piszesz wychodzą jakies kocoboły - bo pod względem jakosci to twoje posty brzmią jak protest dziecka,które nia ma zadnych argumentów a tylko po to,żeby dać o sobie znać i zaznaczyc obecność że jest- ze wszystkim bardzo głosno sie nie zgadza! wychodzi na to,że u ciebie jest na NIE! bo NIE! a dlaczego? to nie wiesz - a jak coś to, to jest iluzja! i tyle! ha! :) ciekawe co z tą twoją iluzją by sie stało jakby ci klient nie zapłacił,bo by stwierdził,że to iluzja i peniądze są też iluzoryczne :) kitujesz...i kitujesz

Gość danielek233
ale nie wiem czy macie orgazmy bzykając się z przypadkowymi facetami ? Moja dziewczyna powiedziała mi że żadna prostytutka nie ma orgazmu

by the way - masz tu już co najmniej 5 chyba nicka od samego rana na forum....ty to tyrasz dziewczyno? :D klient od EEG miał racje niestety - niedoczytałaś :) - zakłócenia w EEG to jedna sprawa - i każdy dobry psychiatra czy technik nawet, który to wykonuje potrafi je wykluczyc z zapisu. psychopatologie jak najbardziej daje sie wyłapać w zapisie - nerwica czy schizofrenia czy stan maniakalny dają charakterystyczny odczyt. zmiany neurologiczne jakie wymieniłas też ,ale do tego by te akurat zdiagnozować kategorycznie konieczne jest MRI albo TC. charakteropatia o której tamten klient pisał ma źródło w zmianach neurologicznych - organicznych - jak najbardziej uchwytne w EEG zatem. psychopatia to nie psychopatologia. Koło sie zamyka - byłas prostytutką? :D więc nie byłas i nie jestes lekarzem - nie wiem ile pozjadałas rozumów, ale za mało :) kicham ze smiechu - pisz dalej :D

Gość Nataliaaaaa 24
o ja Maciek cos tam... ale zal czytajac ciebie, juz fajniej sie ta dzieczxyne czyta, taka ciota nudnaz ciebie , co by zaruchac chciala ale ja nie stac i zazdrosc zzera. Fantazjuj i podniecaj sie dalej obys sie choroby nie nabawil spowodowanej zastojem spermy

Nataliaaaaa 24 o ja Maciek cos tam... ale zal czytajac ciebie, juz fajniej sie ta dzieczxyne czyta, taka ciota nudnaz ciebie , co by zaruchac chciala ale ja nie stac i zazdrosc zzera. Fantazjuj i podniecaj sie dalej obys sie choroby nie nabawil spowodowanej zastojem spermy _ Maciek ma Downa - pewnie nigdy nie zazna rozkoszy :) buzi buzi buzi :* mówiłem : pisz dalej, ale w temacie.. :D

Gość ciekawska 1891919919
No czekam na odpowiedz co do twojego nastawiena do kościoła. jesteś katoliczka? chodzisz do spowiedzi?

Ciekawska kobieto :D Do spowiedzi chodzi się po to, żeby dostać rozgrzeszenie. Jednym z warunków jego otrzymania jest postanowienie poprawy. Ktoś kto z cudzołożenia uczynił zawód, nie zakłada raczej porzucenia tego grzechu. Jaki jest więc sens chodzenia do spowiedzi? To tylko taka moja teoria.

Gość Penisozaur
na zasiłek dla bezrobotnych można iść. Ale ja mam inne pytanie dla dziewczyn, co przyjmują klientów za kasę. Jeśli Wam sie trafią tacy panowie z micruniami, to co robicie? Każecie żeby mu urusł i dopiero przyszedł? http://micropenis.ws/micropenis%20pictures.html

ktos tu powiedzial ze mam wygorowane mniemanie o sobie. nie wiem jak dziwka moze miec wysokie mniemanie o sobie. to ze nie daje kazdemu kto chce to jest wywyzszanie sie? zastanowcie sie czasem zanim cos palniecie. mam kilku stalych klientow, w zyciu mialam 8 partnerow seksualnych, nie zamierzam bezmyslnie zaliczac kolejnych. stali sponsorzy moga sie zmieniac, to normalne ale wybieram sobie takich ktorzy mi odpowiadaja. np mam 29letniego przystojnego,tancerz, dzisiaj nawet do mnie dzwonil.mozna powiedziec ze sie przyjaznimy.seks z nim jest dla mnie czyms normalnym. nie obrzydzam sobie tez sfery zycia, codziennie dostaje oferty i moge przebierac, ciagle szukam jakiegos odpowiedniego. dwoch facetow mam dla przyjemnosci, oni mi nie placa. co do orgazmow to nie ma co oczekiwac ze dziewczyna bedzie miec orgazm z jakim obcym kolesiem, skupiasz sie na obowiazku a nie na sobie. to wszystko jest wyreżyserowane

ktos tu powiedzial ze mam wygorowane mniemanie o sobie. nie wiem jak dziwka moze miec wysokie mniemanie o sobie. to ze nie daje kazdemu kto chce to jest wywyzszanie sie? zastanowcie sie czasem zanim cos palniecie. mam kilku stalych klientow, w zyciu mialam 8 partnerow seksualnych, nie zamierzam bezmyslnie zaliczac kolejnych. stali sponsorzy moga sie zmieniac, to normalne ale wybieram sobie takich ktorzy mi odpowiadaja. np mam 29letniego przystojnego,tancerz, dzisiaj nawet do mnie dzwonil.mozna powiedziec ze sie przyjaznimy.seks z nim jest dla mnie czyms normalnym. nie obrzydzam sobie tez sfery zycia, codziennie dostaje oferty i moge przebierac, ciagle szukam jakiegos odpowiedniego. dwoch facetow mam dla przyjemnosci, oni mi nie placa. co do orgazmow to nie ma co oczekiwac ze dziewczyna bedzie miec orgazm z jakim obcym kolesiem, skupiasz sie na obowiazku a nie na sobie. to wszystko jest wyreżyserowane

Encefalopatia (gr. encephalicus - mózgowy; gr. pathos choroba, cierpienie) to ogólne określenie uszkodzenia mózgu przez czynniki różnego pochodzenia, którego skutkiem są różnego rodzaju zaburzenia zachowania, zwane charakteropatią. Mogą to być toksyny przy niewydolności wątroby lub nerek, trucizny takiejak metale ciężkie (ołów, rtęć), alkohol etylowy i wiele innych. Coraz częściej mówi się o zakaźnych (wywoływanych przez priony), gąbczastych postaciach encefalopatii określanych skrótem TSE. Generalnie termin encefalopatia charakteryzuje się następującymi cechami ściśle okreslona przyczyna powodująca uszkodzenie mózgu zespół neurologiczny o charakterze rozlanym lub rozsianym zespół psychoorganiczny, zwykle otępienny Nieformalny podział encefalopatii: ■Encefalopatie wrodzone ■po urazie okołoporodowym ■po infekcjach płodowych ■po zatruciach ■Encefalopatie nabyte ■nadciśnieniowa ■miażdźycowa ■metaboliczna ■pozapalna ■pourazowa Maciuś z klanu jak widzac po wklejonej definicji encefaloptii ani ja nie miałam racji(poniekąd) ani Ty. Bo tak jak mowiłam takich zmian nie da sie odczytac w EEG, a charakteropatia ma tysiace roznych przyczyn i diagnozuje sie je na podstawie innych badan. A juz napewno ktos kto napisał ,ze TAka Jednaaa moze miec charakteropatie to niby przeswietlił posty i na podstawie jej postow stwierdził ze ma uszkodzony mozg np. po urazie okołoporodowym :-D

Gość Penisozaur
PearI09 nie odpowiedziałaś na moje wyzej postawione pytanie, co robisz z micropenisami? umawiając się z klientem nie wiesz co ma w spodniach, bo chyba go nie macasz. Facet Ci z góry zapłacił i oczekuje usługi, ale jest problem , bo w spodniach ma micropenisa, co Ty robisz, aby facet był zgodnie z wymogami zadowolony.

Gość Słuszny pojazd
Purpurowa Lzo to fajnie że czytasz dużo na naukę nigdy nie jest zapóźno zwłaszcza dla byłej w branży. Ale musisz studiować źródła bardziej pilnie i precyzyjnie by moc rozsądnie polemizowac. Wspomniane przez ciebie drgania powiek itd wywolują zmiany w zapisie eeg ale to nie są zmiany wskazujące na charakterópatie. To że piszesz o guzaćh mózgu itd tylko potwierdza to co pisałem. A na koniec pragnę stwierdzić iż moja wypowiec wytyka błąd w wypowiedzi autorki forum która napisała że gdyby była psychopatka to miała by problemy m in falami i badaniem tym itd więc na drugi raz studiuj bardziej pilnie wiki by w dyskusji mieć wyniki pozdrawiam :)

Gość To sem ja k.gott
Takająaaaaa no gdzie k jesteś gdzie się schowałas odp ! Ile za kupe w usta i czy masz wszystkie zeby ?

Gość a ja miałam.....
Ja miałam takiego mężczyznę, który chciał usługę ze zniżką., bo on ma zalecenia lekarskie i ble...ble.....i tak dla żartów powiedziałam, żejak przyniesie receptę ze znizka na wykonanie usług z powodu schorzenia gruczołu krokowego, to będzie miał u mnie znizkę 33% jak było kiedyś na lekarstwa. Następnym razem przyniósł receptę podpisaną przez lekarza internistę z peselem orginał Na rcepcie było zapisana usługa po łacinie, której nie znam, ale czesto mam klientów doktorków, to mi przetłumaczą. Zgodnie z tym, co wcześniej powiedziałam obsłużyłam pacjenta, tak trzeba nazwać z 33% zniżką. Myśląc, że NFZ mi nie zwróci 33% ale zwróci wystawiający tą receptę, bo się mój pacjent przynał, że doktorek dokładnie wypytywał się o mój adres, co robię ile biorę etc..... Po miesiącu od wystawionej recepty zjawił się ten doktorek prosząc o usługę, za którą pobrałam tyle ile wziął od pacjenta równe 500zł. Na odchodne powiedział, ze droga jestem i zmieni na tańszą.

Gość Pytanie do Pearl
Mam pytanie a jak już jesteś po i klient nie zapłacił to czy to już jest gwałt ?

Gość Chory na wory
Tak to jeszcze jeden argument za tym by usługi te w celach jakże zdrowotnych były chociaż częściowo refundowane. I "gabinety"pan powinny mieć nfzezetowska umowę. Zastanawiam się tylko jak rozwiązać problem tej części branży co na ulicy jest i nic mi nie przychodzi do głowy.