Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W rozterce...

Zdradziłam...

Polecane posty

Gość W rozterce...

wczoraj byłam na imprezie ze swoja grupą ze studiów i zdradziłam swojego faceta...i chyba wcale tego tak do końca nie żałuję...bo czuję, że ta osoba zaczyna mi byc bliższa, niż mój chłopak i jest mi z tym źle. Może zacznę od tego że z moim chłopakiem, a właściwie już narzeczonym nie układa się nam od jakiegoś czasu...on jest strasznie zaborczy wobec mnie,np wczoraj wiedział, że wybieram sie na imprezę i mi pozwolił, a potem przez cała noc wydzwaniał i ubliżał mi, gdziekolwiek bym nie poszła na dłużej, to on uważa, żę robię najgorsze rzeczy...mówi mi takie słowa, że czasem nie mam ochoty żyć, zdarzyło mu się na mnie podnieść rękę...ale ja trwam w tym związku, i nie wiem czy potrafię inaczej...czuję się jakbym była od niego uzależniona...zależy mi na nim, ale to nie jest to co było na początku, wszystkie te jego przykre słowa sprawiły, że moje uczucie zanika...nie wiem co mam robić...

Gość taka jedna znudzona żona
te słowa są właściwe, twój facet podświadomie zawsze czuł, ze jesteś zwykłą kurwą i się nie mylił-przecież zdradziłaś.

Gość W rozterce...
jeśli mnie nie znasz, to mnie nie osądzaj, bo nie jestem k**wą jak mnie nazwałaś

Gość W rozterce...
Widzę, że bez sensu było coś pisać...trochę kultury wypadałoby mieć i nikogo nie proszę o opinię na mój temat, jeśli mnie nie znacie

zostaw go to nie ma sensu ja przez 9 lat wysuchiwałam że go zdradzam a wcale tego nie robiłam, długie 9 lat życia, sam mnie pchnął do tego i nie załuję, a tuy uciekaj od takich typów ja mam parę znaków na to że nie potrafiłam wycowac się wcześniej uciekaj

"gdziekolwiek bym nie poszła na dłużej, to on uważa, że robię najgorsze rzeczy" I powiedz teraz, że nie miał racji :D

Gość W rozterce...
mnie w dzieciństwie zgwałcił ojciec, to chyba dlatego nie potrafię stworzyć zwiazku, boję się tez nowego, choc zaczynam sie angażować..

Gość a ja cie popieram wpełni
dobry seks jest wiele wart, bardzo wiele...

Gość no to wszsystkoo jasne
skoro cie ojciec zapinał, hehehe, durna szmata, dobrze ci tak

jak nie jesteś kurwą? a jak nazwać zdradę, gdy jesteś w związku? zastanów się lachociągu

Dziewczyno uciekaj nie musisz cierpieć, dasz radę, teraz wiem że można inaczej żyć ale mam zobowiązania, więc jak ich nie masz zostaw go i nie przejmuj się zdradą

Gość W rozterce...
juz was nie słucham sram na was

Nie trzeba jej dołować, sama się załatwiła: dała dupy na imprezie i jeszcze ma pretensje do faceta, że ma ja za kurwę

Gość Zerwij z facetem
Inaczej caly czas bedziesz go zdradzac

"wczoraj byłam na imprezie ze swoja grupą ze studiów i zdradziłam swojego faceta.." "on jest strasznie zaborczy wobec mnie,np wczoraj wiedział, że wybieram sie na imprezę i mi pozwolił, a potem przez cała noc wydzwaniał i ubliżał mi, gdziekolwiek bym nie poszła na dłużej, to on uważa, żę robię najgorsze rzeczy.." Widać wie do czego jesteś zdolna...Słuchaj może mało kulturalnie ale ktoś tu dobrze napisał-o to nie ma nic wspólnego z obrażaniem Cię...Bał się ze mogłabyś go zdradzić-stad te zakazy-i to zrobiłaś...więc nie mylił się...Ja uważam ze takim kobietom też należy się manto...Jak nie jesteś z nim szczęśliwa-miej odwagę zerwać, powiedzieć że to koniec i wtedy rób co chcesz i z kim chcesz...ale jak jesteś z jednym to nie wykorzystuj tego typu okazji bo to świadczy o Tobie i o Twoim szanowaniu się... ja mimo mojego feminizmu uważam że seks na imprezie(czy z nieznajomym, czy z kolegą ze studiów) to jednak pewnego rodzaju zeszmacenie samej siebie...Zwłaszcza że przypuszczam ze gdyby on zrobił coś takiego to nie podarowałabyś,...

Gość Postaram się poważnie
chociaż to będzie trudne. "z moim chłopakiem, a właściwie już narzeczonym nie układa się nam od jakiegoś czasu..." - czy coś Wam się wogóle układało? Skąd to "prawie narzeczeństwo" i co to znaczy narzeczony? "ja trwam w tym związku, i nie wiem czy potrafię inaczej" - co nazywasz związkiem? Bo, że potrafisz inaczej to napisałaś. "zależy mi na nim" - nie wiem czy to jest bardziej śmieszne czy straszne. "moje uczucie zanika" - jak może zanikać coś czego nie ma? Piszesz o swojej grupie ze studiów, można więc się domyślać, że "egzamin dojrzałości" masz już za sobą. Myślę, że wątpię....

Gość uciekaj oj tego gościa
nie dziwie się że to zrobiła, facet cały czas ją podejrzewał i ja sam do tego popychał, dziewczyna tyle czasu wysłuchiwała jego bezpodstawne pretensje, ja też jakbym miała obrywac za nic to wolałabym juz to zrobić i przynajmiej wiedzieć że czepia się bo ma powody. poza tym dochodzi do rękoczynów a to już stanowczo za dużo. pewnie jesteś jakoś od niego uzależniona, powinnaś odejść od niego, najlepiej do tego faceta z którym go zdradziłaś, wtedy bedziesz mieć kogoś na kogo bedziesz mogła liczyć w razie gdyby ten obecny facet cię nękał!!!

Gość gutikolo
ja też byłam z takim dupkiem,dlatego zaczęłam się od niego odsuwać i poznałam innego i dziś jestem szczęśliwa z tym drugim.Walcz o swoje sczęście!!!!!!!!!!!!

>>facet cały czas ją podejrzewał Jak się okazuje wcale nie bezpodstawnie :o

Gość choholudek
zrobiłaś bardzo głupio...Sorki za wyrażenie, ale wyszłaś na puszczalską. Twój chłopak przeczuwał co ma...Jakbyś miała "jaja" zerwałabyś z narzeczonym i wtedy byś mogła robić co Ci się podoba...a Ty najnormalniej w świecie go zdradziłaś na imprezie...Brak szacunku dla takich ludzi !!!!!!!!

>>Sorki za wyrażenie, ale wyszłaś na puszczalską. Nie wyszła na puszczalską, tylko wyszło szydło z worka, że jest puszczalska :o

Gość paprotkaa
Może ją zaraz spalicie na stosie.Wyzywacie ją od szmat ,puszczalskich.Zdrada to wiadomo zdrada jest to coś ohydnego,i nigdy nie powinno mieć miejsca.Ale dlaczego tak jest ,że jeżeli to my kobiety zostaniemy zdradzone ,to wtedy bąbarduje sie nas ,że pewnie mu nie dawałaś,dobrze ci tak itp.Jeżeli wasze ego zostanie naruszone to zaraz mieszacie z błotem, bo jak mogła.

>>Ale dlaczego tak jest ,że jeżeli to my kobiety zostaniemy zdradzone ,to wtedy bąbarduje sie nas ,że pewnie mu nie dawałaś,dobrze ci tak itp.Jeżeli wasze ego zostanie naruszone to zaraz mieszacie z błotem, bo jak mogła. Jest wręcz odwrotnie!!! Jak zdradzi facet, to wg was jest chuujem :o Jak zdradzi kobieta, to tez facet jest chuujem, bo nie potrafił: jej zaspokoić, nie interesował się, olewał, za dużo pracował, za mało pracował, nie pracował, "zmienił się", bla bla bla :o

Gość dfsfsdf
Spalić na stosie? nie! wyciąć lechatczkę takiej szmacie :) Studentka, a taka głupia. Nie dośc, że puściła się w najbliższym gronie z kolega ze studiów to jeszcze zdradziła chłiopaka. Pewnie teraz koledzy mają cie za zero, a i kolezanki obgadują. Zabawne, i co teraz robicie jak spoglądacie na siebie?? szmata....

>>Studentka, a taka głupia. Pewnie studentka jakiegoś bzdetnego humanistycznego kierunku 😴

Gość W rozterce...
kochani nie osadzajcie mnie tak pochopnie !!! w sumie to nic sie nie stalo ot maly niewinny lodzik w toaletce i nie jestem dziwka !!!! chamstwo tu takie panuje ze zal :(