Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chief

Jaki zawód szczególnie szanujecie?

Polecane posty

Gość brzydula zaraz tam zlotowa
to takie juz nie modne :)))

Gość mala czarna ...*
ja szanuje tych wszystkich z organizacji pomagajacych ludziom, zwierzetom itd, prawdziwych dziennikarzy tez- takich co sledza machlojki rzadu czy korporacji, tych co zgineli w Rosji, Chinach, Iraku a podziwiam snookerzystow :) za perfekcję

oj pozartować nie mozna:) kiedys za komuny to na taxowke czekalo sie w takiej dllllugiej kolejce:)

Gość taksowkarz jestem
brzydula,pamietam....:))

wychodzilam z podziemia na glownym w Szczecinie a tak taki sznur oczekujacych A pani gdzie jedzie?Ja do centrum.To ja z pania:P To byly czasy-kazdego bylo stac:)

Gość taksowkarz jestem
jutro chyba zalozee taki topik o codziennych zmaganiach z ludzmi... co ty na to??? a teraz ide spac....:))

Ogólnie mało szanowanych nauczycieli ... Wykonują kawał dobrej roboty, codziennie muszą użerać się z dzieciakami chcąc ich czegoś nauczyć. Ludzie ich nie doceniają, państwo też nie, wystarczy spojrzeć na zarobki, ale oni są naprawdę potrzebni, bo szkoły są obowiązkowe. Sami wiecie, dzieciaki są z pokolenia na pokolenie coraz gorsze, więc podziwiam nauczycieli, którzy zdzierają głosy i potrafią utrzymać nerwy pod kontrolą siedząc od 8:00 do 15:00 w szkole.

Gość Resler
zamiataczy ulic

Gość gość

Takich których praca jest związana z ogromnym wysiłkiem, lekarzy, zamiataczy ulic, rzeźbiarzy , tanatokosmetologów, aktorów.