Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

do facetów - czy warto kupić chłopakowi taką rzecz?

Polecane posty

Gość ollkaaaaaaaaaa
nie, na mikołajki:)

Gość dlaczego nie pod choinnke
swietny prezent. Ja bym sie bardzo ucieszyla, tez by mi sie przydal. A jak wiesz, ze on by chcial to ekstra :)

na mikolajki czy pod choinke, co za roznica. Jest okazjia, jest pomysl, jest prezent. Kupuj! ;)

Ja bym tego na prezent nie kupiła. Tak bez okazji, bo sie przyda to może i tak. Chociaz ja osobiscie wole na myjnie pojechac i przy okazji odkurzyc.

Gość ollkaaaaaaaaaa
no ale chodzi mi o aspekty techniczne, czy te odkurzacze się sprawdzają?? czy coś odkurzają rzeczywiście? bo w samochodzie syf niemiłosierny, a na myjnie nie ma czasu jeździć specjalnie zeby odkurzać....

Gość safsd
do skórzanych siedzeń może się jakoś nada ale jak dla mnie za słaba. muszę używać normalnego odkurzacza zasilanego z sieci. :(

dlaczego nie na prezent?? Bo nie rozumiem?? Przeciez na prezent najlepiej wlasnie kupowac cos co ktos chce dostac! Idealnie wlasnie! :D

A Ty bys chciala dostac zestaw garów albo miotłe bo ja nie. Ale skoro uwazasz ze to dobry prezent to kupuj. Ja bym tego jako prezent nie dała szczególnie tak bliskiej osobie.

Gość britnej dla Ciebie to bym
nawet mopa Viledy kupił i musowo komplet garnków z biedronki :classic_cool:

Gość ollkaaaaaaaaaa
e tam.... ja romantyczne prezenty dostaję bez okazji wiec praktyczne mogą być. np w tamtym roku zazyczyłam sobie taka wypasioną elektryczną szczoteczkę do zębów hehe i sie cieszyłam. poza tym on chciałłłłłłłłłł taki odkurzacz. to kupić ten model czy szukać innych?

bliskiej osobie kupuje sie to co wie sie, ze ta osoba pragnie. A tak btw dostalam kiedys akumulator. To byl najlepszy prezent jaki moglam sobie wymarzyc. Nie musialam jechac kupowac, wybuierac i tachac do domu ;) Kiedys jeszzce dostalam opone do rowera. Dlaczego nie? To sa swietne prezenty. Z innych bzdetow bym sie nie cieszyla jak z tego co potrzebne. Nie rozumiem Waszych obiekcji. Jakbym potrzebowala garow, to bym sie ucieszyla jakbym dostala, nie rozumiem czemu mialabym sie nie ucieszyc?

moim zdaniem ten prezent to swietny pomysl. Ale co do jakosci to nie wiem :/ Nie wiem czy sie sprawdzi. Ale sporo osob widze ze kupuje to :)

Gość ollkaaaaaaaaaa
no właśnie to były moje kryteria wyboru, co ludzie kupują. więc go zamówię. nie jest najtańszy, dużo osob go kupuje, wiec moze nie bedzie zle;)

Gość dompleuik
taaa,bo faceci lubią romantyczne prezenty..właśnie że wolą praktyczne i to świetny pomysł,tym bardziej że wiesz że chciałby to mieć.Chciałam kiedyś kupić mężowi łańcuszek ,do brze zę zapytałam,wcale nie lubił łańcuszków,wolał zestaw dobrych kosmetyków

Gość ja bym się ucieszył z takiego