Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhoyhoyohyohoyohoyohyohyohoyoh

Kupowanie prezerwatyw w markecie

Polecane posty

Gość hhoyhoyohyohoyohoyohyohyohoyoh

Czy często wam się zdarza że jak podchodzicie ze swoją lubą/lubym we dwójkę do regału z kondomami, to osoby które już tam są rumienią się i pospiesznie opuszczają tamtą okolicę? Bo w Polsce chyba cały czas jest problemem że facet z kobietą mogą razem iść po gumki :classic_cool:

Ja normalnie podchodzę,ogladam ,przebieram w towarze.....dyskutujemy z mężem,które lepsze,może te,moze tamte,a moze te z wypustkami???:) Kiedys przygladała się nam jedna kobieta i chyba ją to zachęciło ,bo sama zaczęła ogladać i nawet cos kupiła :) Ale patrzyła na nas dość dziwnie....

Gość ja kiedyś podchodzę
z kobietą do regału z kondomami. Przy regale stoi dwóch karków. Jak zacząłem z moją panią rozmawiać które gumki lepsze itd. to obu dresikom się nagle czerwono na gębie zrobiło, porwali co było pod ręką i czmychnęli. A potem widzieliśmy ich znowu, jak po zapłaceniu w kasie, idą do swoich dziewczyn, które czekały na nich po drugiej stronie kas :D Na zasadzie chyba , że one jako "porządne dziewczyny" nie pójdą kupować takiego świństwa jak kondomy :classic_cool:

Gość stół tym razem z nogami
Ja też się nie szczypę, podchodzę, wybieram, przebieram, przymierzam. oglądam się w lustrze czy dobrze leży, jak wszystko jest OK to kładę gumę na taśmę opakowanie obok, by pani kasjerka mogła zeskanować cenę. płacę i wychodzę. ZADOWOLONY. :)