Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka- szufelka

jestem sama i mi źle.

Polecane posty

Gość elka- szufelka
moze dla niektorych to naiwne i nie na czasie- ale dla mnie seks bez milosci raczej nie gra roli (nie jestem cnotka ktorej jedyne marzenie w zyciu to stracenie dziewictwa po slubie:) )

Gość elka- szufelka
wiec pozwolicie chyba zebym sie troche jeszcze pouzalala. co nie? sluchajac Guns & roses...do dupy ludzie jest po prostu. faceci maja lepiej- seryjnie jesli kieruja sie tylko potrzebami fizycznymi. mamo...mam zryta psyche:(

Gość elka- szufelka
zenujace jest pisanie tutaj. co obcych ludzi obchodzi moj problem. czuje jakbym byla sama w kosmosie. ale pozdro dla tych co odpisali. c_ya.

Gość migotka8888
elka- 23... Wszyscy pytaja czemu jestem sama, przeciez nie bede szukala faceta na portalach randkowych :( poza tym jesli juz ktos mi sie spodobal to zawsze to bylo albo platoniczne albo nieodwzajemnione... i tak sobie mysle dlaczego wlasnie ja? nie jestem brzydka ani nieciekawa, usmiecham sie , jestem towarzyska, chodze na imprezy itd.. ech zycie :(

kolejny topik o samotności - tiaaaa... :O ale tutaj przynajmniej autorka się przyznaje, że jest "hormonalnie sterowana" :)

migotka8888 - a co jest złego w szukaniu faceta na portalach randkowych? No może kilka lat temu to by było coś dziwnego, ale obecnie to mnóstwo ludzi się w ten sposób poznaje. Ja swojego narzeczonego poznałam dwa lata temu w internecie, w maju bierzemy ślub.

Gość migotka8888
evvika- nic zlego w tym nie ma, szczerze Ci gratuluje :) ja jestem po prostu wciaz idealistka i chcialabym poznac kogos w realu..

"ja jestem po prostu wciaz idealistka i chcialabym poznac kogos w realu.. " a wy ciągle o tych hipermarketach - to już się robi nudne...

elka szufelka..wiem co czujesz , mam to samo, tylko ja jestem facetem po 2 nieudanych zwiazkach :(