Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tantum verde.ll

Jak rozpoznać hemoroidy ? i jak je leczyć

Polecane posty

Gość tantum verde.ll

Jestem po cieciu i mam bóle odbytu

Gość tantum verde.ll
prosze o pomoc

Gość ja mam ja mam
hemoroidy ? ja mam takie wystające kuleczki przy odbycie. Czasem pękają i leje się z nich krew. Jak je leczyć to nie wiem bo stosowałam czopki, maści, kremy. wszystko co bez recepty i nic nie pomogło a do lekarza nie pójdę. Żyje tak już 2 lata. Co jakiś czas pękają krwawią i bolą jak cholera. Dziś jest ten dzień. Leże z poduszką pod dupą i myślę, że życie jest niesprawiedliwe.

Gość tantum verde.ll
ja też nie pójde do lekarza bo się wstydzę a boli jak cholera

Gość tantum verde.ll
czyli to samo nie przejdzie??

Gość ja mam ja mam
No mnie nie przeszło. Tzn są takie tygodnie, ze nie czuję ze mam to coś, aż naglę idę do WC i to pęka i piecze, krwawi. Potem znów się goi i jest dobrze.

Gość ale wy jestescie
durne ! lekarz jest po to zeby was wyleczyl ! a jak sie wstydzicie to zyjcie tak dalej i nie marudzcie ! ja mialam hemoroida ( jednego ) podczas ciazy mi sie zrobil na szczescie po porodzie zniknąl ( dziecko uciskalo ) i bylam z tym u lekarza i przepisal mi taka masc bez recepty . powiedzial ze jak po porodzie nie zniknie to dopiero bedziemy sie martwic . i gdyby po porodzi nadal mialabym ten sam problem to na pewno poszlabym z tym do lekarza a nie cierpiala jak wy ( 2 lata cierpiec nie wyobrazam sobie ) i z tego co wiem jesli wam zadne leki nie pomagaja to czeka was operacja ! zycze powodzenia i zmienienia toku myslenia ! nie mozna sie wstydzic lekarza , jesli wstydzicie sie lekarza mezczyzny to idzcie do kobiety !!!

Gość ja mam ja mam
Nie Wdzydze się lekarza, ale mam tak niemiłe wspomnienia z takich różnych wizyt, kiedy to miałam powikłania po porodzie i lekarz wkładał mi rękę na silę w moje dopiero co pozszywane krocze, że nie dam się już żadnemu rzeźnikowi tknąć. Ten ból od pękniętych hemoroidów jest niczym w porównaniu z tym co przeżyłam u jednego takiego rzeźnika i mam ciężki uraz. Omijam lekarzy z daleka.

Gość nie chce panikowac ale...
o matko predzej bym go wytrzelala po twarzy niz dala sobie 'wlozyc reke w obolale krocze' okropne !

Gość ja powiem tak ....
brak mi słów mieć taki problem z hemoroidami które pękają krwawią i nie iść do lekarza ? ja jak mi po raz pierwszy wyszedł nie miałam pojęcia co to jest i poszłam z tym do mojego ginekologa nie badał mnie nic tylko obejrzał i zapisał leki szybko mi przeszło ....teraz mam spokój owszem czasem mi jakiś malutki wyjdzie ale w momencie jak czuje że coś tam się dzieje idę do apteki kupuje maść albo czopki stosuje i 2-3 dni i po bólu

Gość tatsiana
teraz mezczyzna liepiej zbada niz kobieta. nie ma co wstydzicsie.